גוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית
-
@ברצינות אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
ומערכת בדיקת התמונות כבר מתמודדת היום בהצלחה עם אנשים ששולחים לבדיקה כמות גדולה של תמונות.
זה לא נקרא מתמודדת בהצלחה. אם המצב כיום שלעיתים קרובות המשתמש נתקל בשגיאת חריגה כי המערכת עמוסה, מה יהיה כשינחתו על המערכת העמוסה ממילא עוד פי שנים ושלוש תמונות (והרבה יותר מזה)?
כמדומני שאפילו רק בתצוגה ראשונית בלי להסתובב ברחוב נטענות 10 תמונות.
רחוב אחד יכול להגיע בקלות לאלפי תמונות
זה פי כמה וכמה מהשימוש הרגיל שלי ושלך באינטרנט. -
@ברצינות זה יביא אותך מהר מאד לחריגה אחרי טיול בחצי רחוב וזה ישפיע לך על חוויית הגלישה בכל האתרים כיוון שתיחשב כמישהו ששולח הרבה תמונות והאלגוריתם של זמן ההמתנה לבדיקת תמונות מושפע מכמות התמונות שאתה שולח באותו יום בכל האתרים ביחד.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
@ברצינות זה יביא אותך מהר מאד לחריגה אחרי טיול בחצי רחוב וזה ישפיע לך על חוויית הגלישה בכל האתרים כיוון שתיחשב כמישהו ששולח הרבה תמונות והאלגוריתם של זמן ההמתנה לבדיקת תמונות מושפע מכמות התמונות שאתה שולח באותו יום בכל האתרים ביחד.
בדיוק לכן כתבתי שמערכת בדיקת התמונות מתמודדת בהצלחה עם שליחת תמונות בכמות גדולה,
הגולשים קצת פחות מסתדרים עם זה... -
אולם זו תהיה הבעיה שלי, אם אחליט שאני רוצה לראות רחוב מסוים, במחיר שבדקות הקרובות לא אקבל תמונות באתרים אחרים למה אני לא יכול לעשות ההחלטה?
באתרים אחרים אני כבר עושה את זה, למשל בגוגל תמונות יש הרבה תמונות כך שמגיעים לחריגה מהר מאוד, לכן כשאני צריך תמונה לפרויקט אחפש בגוגל תמונות כשאני לא מתכנן לעשות קניות באינטרנט ב-10 הדקות הקרובות . -
@yp אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
זה לא נקרא מתמודדת בהצלחה. אם המצב כיום שלעיתים קרובות המשתמש נתקל בשגיאת חריגה כי המערכת עמוסה, מה יהיה כשינחתו על המערכת העמוסה ממילא עוד פי שנים ושלוש תמונות (והרבה יותר מזה)?
כמדומני שאפילו רק בתצוגה ראשונית בלי להסתובב ברחוב נטענות 10 תמונות.
רחוב אחד יכול להגיע בקלות לאלפי תמונות
זה פי כמה וכמה מהשימוש הרגיל שלי ושלך באינטרנט.זה לא אמור ליצור עומס עצום למערכת, אתרים רבים טוענים הרבה יותר מ-10 תמונות. ברגע שאני מחפש באמזון 50 תמונות נטענות, תמונות גוגל נטענות 30 וכו'. אם אני מסתובב הרבה ב-streetview, אני פשוט אגיע לחריגה כך שאחרים לא אמורים להיות מושפעים.
המצב היחיד שזה יכול ליצור עומס כבד הוא אם משתמשים רבים משתמשים ב-streetview מחיבורים שונים, ואם כן זה יוכיח את הביקוש הרב שכדאי לאפשר. והעומס יהיה רק לכמה שעות, ולאחר מכן ייבדקו כבר רוב התמונות באזורי ביקור חרדים. -
@shloimy95 אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
זה לא אמור ליצור עומס עצום למערכת, אתרים רבים טוענים הרבה יותר מ-10 תמונות. ברגע שאני מחפש באמזון 50 תמונות נטענות, תמונות גוגל נטענות 30 וכו'.
וביקור סטנדרטי בתצוגת רחוב יטען 2000 תמונות
והעומס יהיה רק לכמה שעות, ולאחר מכן ייבדקו כבר רוב התמונות באזורי ביקור חרדים.
למה כמה שעות?
הרבה הרבה יותר מזה.
במצב הנוכחי אם אתה מבקר ב3 אתרי קניות הגעת לחריגה. זה אומר שהמערכת על סף גבול הסיבולת שלה. -
@shloimy95 אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
אולם זו תהיה הבעיה שלי, אם אחליט שאני רוצה לראות רחוב מסוים, במחיר שבדקות הקרובות לא אקבל תמונות באתרים אחרים למה אני לא יכול לעשות ההחלטה?
באתרים אחרים אני כבר עושה את זה, למשל בגוגל תמונות יש הרבה תמונות כך שמגיעים לחריגה מהר מאוד, לכן כשאני צריך תמונה לפרויקט אחפש בגוגל תמונות כשאני לא מתכנן לעשות קניות באינטרנט ב-10 הדקות הקרובות .יש לך טעות זה לא משפיע על כמה דקות זה מאט לך את בדיקת התמונות למשך כל היום. התור בבדיקת תמונות מושפע מכמה תמונות שלחת במשך כל אותו יום. החריגה זה לכמה דקות.
-
יש לך טעות זה לא משפיע על כמה דקות זה מאט לך את בדיקת התמונות למשך כל היום. התור בבדיקת תמונות מושפע מכמה תמונות שלחת במשך כל אותו יום. החריגה זה לכמה דקות.
אף פעם לא הרגשתי את זה, אבל גם אז למה אני לא יכול לקבל את ההחלטה לבדוק רחוב בתמורה לכך שהתמונות שלי ייבדקו לאט יותר בשאר היום?
@yp אמר בגוגל ארץ בתצוגה תלת מימדית:
וביקור סטנדרטי בתצוגת רחוב יטען 2000 תמונות
גם אם זה נכון 2000 תמונות לא יישלחו לבדיקה, רק כמה שיותר עד שיחזיר חריגה
-
@shloimy95 איך נידע שעשית את זה בצורה מושכלת?
אול אחר כך תתלונן לא ידעתי -
אול אחר כך תתלונן לא ידעתי
אני חושב שכל מי שמשתמש בנטפרי כמה ימים יודע שאחרי שליחת הרבה תמונות הם מגיעים לחריגה ומפסיקים להיבדק. אם לא הוא ילמד עכשיו, ואם הוא מתלונן הוא יתלונן. בכל מקרה הוא ילמד את זה בפעם הראשונה שהוא שולח תמונות רבות, למשל כשהוא עושה קניות ומשווה בין פריטים.