מחיר 'קהילת GMAIL בלבד'
-
מדוע על קהילת GMAIL בלבד יש צורך לשלם 15 ₪ כשאר המשתמשים בזמן שאן להם כל צורך בנקודות. ואינם צורכים כל תמיכה (מלבד לפעמים בהתחברות).
(אמנם עדיין זה יוצא יותר זול מ'מייל' בשאר החברות. אך 'נטפרי' שואפים ליהות אברהם ולא נח) -
כמה משתמשים אתה מכיר שמשתמשים רק במייל בלבד??
-
@איצ2 ההנהלה כבר כתבו כמה פעמים שאין קשר בין החזקת חשבון לבין הנקודות. פעם אחת אפי' אמרו שזו הייתה טעות לעשות 15 נק' מול 15 ש"ח רק בגלל שמשווים ביניהם.
ולעניין, 15 נק' זה אחד מהדברים שאתה מקבל כשאתה פותח חשבון כדי שתוכל לפנות לדברים שאתה צריך, אבל זה לא הדבר היחיד.
אפשר לומר שפתיחת חשבון עולה 15 ש"ח, וחלק מהשירות שמקבלים בפתיחת חשבון זה 15 נק'. -
@dLive אני לקחתי את הנק' רק כדוגמה..
פשוט שאינם צורכים שירות על ביס קבוע לא פתיחת אתרים ולא שאר בעיות שדורשים טיפול סדיר -
@mosh115 אמר במחיר 'קהילת GMAIL בלבד':
כמה משתמשים אתה מכיר שמשתמשים רק במייל בלבד??
למאי נפק"מ??
(לי יש 2 כאלו) -
@איצ2 אם יש מעט משתמשים זה עבודה (זמן = כסף) על משהו שיהנו ממנו רק מעט בעוד שאפשר לנצל את המשאבים לדברים שייהנו מהם כלל המשתמשים.
-
@mosh115 מה העבודה פה? פעם אחת להגדיר את התוכנה?!
-
בעתיד בע''ה המחיר יופחת.
אין עדיין צפי לתאריך ביצוע, וכמובן לא התחייבות על כך. -
אכן, ישנו הרבה הגיון במה שכתב @איצ2
אני אישית בכלל חושב שאין צורך בגבייה חודשית עבור בסיס גלישה שמוגבל למייל בלבד.
אפשר לגבות על ההתחברות וזהו. על מה בדיוק הגבייה היא חודשית?נ.ב. הדברים לא נכתבו כטרוניה חלילה על נטפרי, אלא כמנסה להבין את המציאות.
-
@ magicode אמר פה שבעתיד זה יעבוד עם מסלולים
-
@רמה-פלוס איפכא מסתברא.
התשלום הוא על מייל בלבד.
כל השאר בונוס. -
-
@חבר
מותר לשלם זאת ממעשר ? -
@הצפוני היה דיון כזה בעבר, אז עדיין לא היה חובה לשלם אבל קיבלו בתמורה לתשלום עוד נקודות.
בזמנו שאלתי רב גדול ובקי בענייני עוה"ז ופסק בפה מלא שניתן לתת ממעשר ואין צדקה גדולה מזה להציל נפשות מרדת שחת.לדעתי הפשוטה הענייה והרטושה צריך לשאול מחדש כיום כשזה חובה לשלם.
-
@למדן-וידען @חבר כפי הידוע לי הכלל הוא
שכל דבר שאינך מחיוב והוא לצורך מצווה מותר לתת ממעשר
וכל דבר שאתה מחיוב מצידך ליתן אפ' לצורך מצווה כגון מוהל הגובה תשלום וכדו' אסור
אבל שמעתי הרבה דבנים מחלקים בדבר
כגון אם יש קהילה שמחייבת את כל הקהילה לשלם לארגון החסד של הקהילה כך וכך ש"ח לחודש אע"פ שזה כמו חיוב מותר לתת ממעשר כיון שעל דעת כן חייבו (משהו כזה) ואין להסתמך עליי -
-
-
@חבר אמר במחיר 'קהילת GMAIL בלבד':
לשיטתך גם אסור לתרום לערכים וכו'
הרי הם עושים מפגשים בתל אביב ומקומות לא נעימים..אם אתה רואה את עצמך כאותם אלה שערכים פונים אליהם
אז אתה יכול לתרום ממעשר -
@יהודי-פשוט אמר במחיר 'קהילת GMAIL בלבד':
@מיציבושי @חבר @הצפוני
קצת הגזמתם!
לעשות דיון הלכתי במעשר שרוכב על השימוש באינטרנט???
מילא הייתם דנים אם מישהו אחר שלא משתמש בזה, ורוצה להציל נפשות, אפשר עוד לשמוע,
אני לא רב, בסה"כ יהודי פשוט, אבל הדיון הזה צורם.
מתנצל על הדוגריות.צורם זה צורם ! הלכה זה הלכה !
ואולי לכן אתה לא רב -
@clickone אמר במחיר 'קהילת GMAIL בלבד':
@רמה-פלוס איפכא מסתברא.
התשלום הוא על מייל בלבד.
כל השאר בונוס.לא מבין את דבריך...
נטפרי הוא לא ספק, אלא שירות סינון.
וא"כ, הגבייה החודשית היא עבור השירות המתמשך כל הזמן, ועל התמיכה והסינון שישנם כל הזמן, ועוד ועוד..
כך שאם אני מתחבר למייל בלבד, אני לא צריך שירות ותמיכה וסינון.
אז על מה אני משלם כל חודש?