הוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי ?
-
@galkkrt העניין של ה"כולל דמי סינון" נשמע קצת מוזר, כי כידוע התשלום לנטפרי הוא בד"כ ישירות לנטפרי ולא דרך הספק (מה גם שיש מחיר שונה לכל מסלול)
ולגבי המחיר עצמו, בחבילה של כמה ג'יגות מדובר? -
אני לא שמעתי שהוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי
אולי היום נטפרי זה שם נרדף לסינון אינטרנט. -
דברתי עם נציג שלהם. גם בטופס ששלח לי יש תמונה של נטפרי. 25 ש"ח 250 ג'יגה. ממש שאלתי אותו מאה פעם איך זה יתכן כזה מחיר וכו' . אמר לי שדרכו זה מיוחד ושהוא שולח לי סים
-
-
@galkkrt אמר בהוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי:
דברתי עם נציג שלהם. גם בטופס ששלח לי יש תמונה של נטפרי. 25 ש"ח 250 ג'יגה. ממש שאלתי אותו מאה פעם איך זה יתכן כזה מחיר וכו' . אמר לי שדרכו זה מיוחד ושהוא שולח לי סים
אפשר שתעלה את הטופס המדובר?
ומה אתה רוצה מהויקי? -
@galkkrt אמר בהוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי:
@magicode https://netfree.link/wiki/השוואת_מחירים
סתכל פה
כתוב שם שחברת סים כשר וחברת אר אל משווקים סימים שהתשלום הוא דרכם ורק הקליטה בהם היא דרך הוט מובייל אבל זה ממש לא אומר שאתה יכול לקנות סים עם נטפרי מהוט מובייל עצמם.
לידיעתך @magicode הוא מנהל נטפרי ואם הוא אומר שאין להוט מובייל נטפרי אז אין..
-
@אלי-tza אז צריך לעשות עם זה משהו! יש נציגים שמשקרים במצח נחושה ועוד בווטסאפ העסקי שלהם יש תמונה של נטפרי !! זו נוכלות.
הסים הגיע לביתי. והתברר שהנציג עבד עלי. זה סינון תוכן של הוט מובייל ולא נטפרי. ויש תמונה של סמל נטפרי!!!
צריך לעצור אותם... זה ממש נגד החוק ואפילו פלילי!
מי שרוצה פרטים בנושא מנטפרי בשמחה אתן צילומי מסך -
@galkkrt באמת עזות מצח די מדהימה אבל אתה יכול למחוק את המספר האישי שלך מפה. פשוט תשלח מייל עם החומר שיש לך למייל האישי של מנהל נטפרי: m@netfree.link
-
@magicode אמר בהוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי:
אולי היום נטפרי זה שם נרדף לסינון אינטרנט.
-
@a0533057932 כן, אבל לא מדויק. הנציג עשה בחברת נטפרי שימוש ביודעין שהוא משקר.
העובדה היא שבווטסאפ עסקים שלו הוא פרסם תמונה של נטפרי וכתב מסלול ב25 ש"ח כולל סינון. ולאחר שסגרתי איתו הוא מחק את זה. כנראה שהוא מתוגמל על סגירת לקוחות וכד' וניסה לצוד לקוח נוסף. -
@galkkrt כדאי שתערוך את הכותרת שלא יבואו לטעות שיש באמת כזה דבר.
לא כולם קוראים עד הסוף... -
הוגשה תלונה לחברה. לא מצליח לערוך את הכותרת.
-
@galkkrt אמר בהוט מובייל התחילו לעבוד עם נטפרי ?:
הוגשה תלונה לחברה. לא מצליח לערוך את הכותרת.
תלך להודעה הראשונה ותלחץ על ה3 נקודות בצד שמאל