תיקון קטן בוייפרי
-
קורה שהגלישה נחסמת, ומזהה בעיות של נטפרי כותב שישנה שגיאה בתוכנת וייפרי וממליץ להתקינה מחדש
אני עצמי לא מוריד מחדש את התוכנה אלא לוחץ על התקן מחדש שיש בסמל של וייפרי בשורת המשימות
כאשר עושים התקן מחדש התוכנה שואלת האם אתה בטוח שברצונך להתקין וצריך לכתוב אני מסכים
לכאו' זה מיותר
כדאי למחוק את הצורך בכך אלא זה יתקין מחדש מיד -
זה בית חולים מתחת לגשר
תנסה פעם אחת להוריד ולהתקין מחדש
ואם זה לא עוזר לבדוק את איכות קו האינטרנט שלך...
לא בטוח שהבעיה שלך זה עם וויפרי -
@אקסס בעבר הורדתי והתקנתי מחדש ואין הבדל בין הורדה חדשה לבין התקנה מחדש
הבעיה בתוכנת וייפרי בד"כ קורת אצלי כשיש הרבה ניתוקים באינטרנט בגלל קליטה חלשה כמו שציינת
הבעיה בודאות בתוכנה עצמה כי אחרי התקנה מחדש היא נעלמת למשך תקופה -
@יהודי-חכם אמר בתיקון קטן בוייפרי:
קורה שהגלישה נחסמת, ומזהה בעיות של נטפרי כותב שישנה שגיאה בתוכנת וייפרי וממליץ להתקינה מחדש
אני עצמי לא מוריד מחדש את התוכנה אלא לוחץ על התקן מחדש שיש בסמל של וייפרי בשורת המשימות
כאשר עושים התקן מחדש התוכנה שואלת האם אתה בטוח שברצונך להתקין וצריך לכתוב אני מסכים
לכאו' זה מיותר
כדאי למחוק את הצורך בכך אלא זה יתקין מחדש מידכדאי שזה ישאל, כי זה מוחק נקודת שיחזור של וונדוס עם קיים
-
@moshe39 זו טענה נכונה, אלא שיש לשאול למה אכן למחוק נקודות שיחזור
-
@יהודי-חכם אמר בתיקון קטן בוייפרי:
@moshe39 זו טענה נכונה, אלא שיש לשאול למה אכן למחוק נקודות שיחזור
על מנת שלא יבוא בנך 10 דק' לאחר מכן
ושיחזר את ווינדוס למצבו הקודם
כך שאין עליו וויפרי -
@a0533057932
זה עדיין לא סותר שבהתקנה מתוך התוכנה אין עניין במחיקת נקודות שחזור! -
@י-פל כוונתך שייצרו תוכנת התקנה אחרת?
כי התקנה מתוך נתוכנ. פשוט מריצה מחדש את ההתקנה -
עובדים כרגע על תוכנת ויפרי3 שאין בו אפשרות להתקנה חדשה מהיר יותר מקצועי יותר שקוף יותר
עובד לגמרי אחרת מוויפרי2 הוא כבר בהרצה ויש כבר כאלו לקוחות שיש להם את זה יש לו עדיין בעות יציבות המחשבים מסוימים אבל הוא עומד כבר לקראת החלפת הקיים תכירו איתו מושגים אחרים והבעיה הנזכרת תיעלם בעזהי"ת
אני לא עובד אצלם אבל התקינו לי את בגלל הבעיות הנזכרות וזה יצר בעיות אחרות של חוסר יציבות של התוכנה ומיום ליום ממש רואים שינוים ניכרים אז נראה שזה כבר אוטוטו לשיווק
לא מומלץ למהר לפני ההשקה הרשמית בגלל שאני סובל מזה מאוד במובן של תקיעות ותוכנות שעדיין לא עובדות חלק עם החדש וכמו כל תוכנה בהרצה