סינון למערכת אנדרואיד אוטו
-
שלום לחכמי הפורום הנכבדים.
כהיום הרבה מהרכבים החדשים מגיעים עם מערכת מולטימדיה שאין בה אפשרות לסים כלל, האופציה היחידה לשימוש במערכת מולטימדיה עבור וייז וכדו' הוא באמצעות חיבור סמארטפון שמשתקף על מערכת המולטימדיה, החיבור נקרא אנדרואיד אוטו.מה יעשה מי שאין ברצונו להחזיק סמארטפון? כפי הידוע לי אין פתרון, מלבד להחליף מערכת מולטימדיה וזה אכן מה שעשיתי.
הבעיה שהמערכת מיושנת ונתקעת בלי סוף ולכן ברצוני להתקין חזרה את המערכת המקורית, ולקנות צ'יפ שמדמה סמארטפון (קישור למוצר בסוף ההודעה) האם מישהו יודע על אפשרות לסנן צ'יפ כזה?
בתודה מראש. -
אשמח שתיצור איתי קשר במייל azarad@yossi-tikshoret.co.il
-
@חוס-ורחם עד שאתה קונה כזה צ'יפ, למה שלא תחליף מערכת מולטימדיה למערכת מלאה? מבחינת מחיר, נראה שהצ'יפ הזה די יקר ועלותו לפחות כמו מערכת רגילה... (אגב, באלי אקספרס ברבע מחיר)
בכל מקרה, על פניו נראה שאין הבדל בינו לבין כל מערכת אנדרואיד שבד"כ ניתן לסננה, מומלץ לבדוק מול אאוטנט, או אולי @מנתק יוכל להרחיב קצת. -
@חוס-ורחם אמר בסינון למערכת אנדרואיד אוטו:
שלום לחכמי הפורום הנכבדים.
כהיום הרבה מהרכבים החדשים מגיעים עם מערכת מולטימדיה שאין בה אפשרות לסים כלל, האופציה היחידה לשימוש במערכת מולטימדיה עבור וייז וכדו' הוא באמצעות חיבור סמארטפון שמשתקף על מערכת המולטימדיה, החיבור נקרא אנדרואיד אוטו.מה יעשה מי שאין ברצונו להחזיק סמארטפון? כפי הידוע לי אין פתרון, מלבד להחליף מערכת מולטימדיה וזה אכן מה שעשיתי.
הבעיה שהמערכת מיושנת ונתקעת בלי סוף ולכן ברצוני להתקין חזרה את המערכת המקורית, ולקנות צ'יפ שמדמה סמארטפון (קישור למוצר בסוף ההודעה) האם מישהו יודע על אפשרות לסנן צ'יפ כזה?
בתודה מראש.חבל לשלם כאלו סכומים בזמן שהיו אצלנו אנשים שקנו את זה או דומיו והיה אפשר לסננו היטב ועבד להם מהר כל זמן שלא העמיסו הרבה אפלקציות כי אחרי הכל הוא לא נועד להיות טבלאט. כמובן שתמיד מומלץ לשים סים של נטפרי של וייז בלבד או מורחב אם יש צורך (לא כל האפלקציות עובדות בנטפרי).
-
בארה"ב מפרסמים גרסה כשרה (מצורף). לא ראיתי את זה בישראל אבל אולי אתה יכול לבקש ממישהו להביא.
למשווקים שרואים זאת, אולי הגיע הזמן למכור מכשיר כזה בישראל?
Cruise Box - Ad (6).pdf -
ה-PDF בתגובה הקודמת שלי לא מוצג טוב בנטפרי ולכן הנה תמונה
-
תודות לכל העונים.
אפנה אל בעלי הפתרונות בעז"ה.נ.ב.
לא רכשתי את הדגם שבקישור, הבאתי את זה רק להבנה. -
@חוס-ורחם
אשמח שתעדכן אותי תוצאות
איני יכול להחליף את המערכת.
ומחפש פתרון יותר זול