סינון לחלק מהעובדים במקום עבודה
-
לאחר שניסיתי רבות לברר על התקנת סינון לחלק מהמחשבים, הגעתי ל @yoel שסייע לי רבות מאוד, עם מידע מקצועי ומפורט, בהתנדבות מלאה. לא מובן מאליו כלל.
(רוצה להודות, מקווה שאינני בכלל "מְבָרֵךְ רֵעֵהוּ בְּקוֹל גָּדוֹל"...)חשבתי להוסיף מאמר מפורט בויקי נטפרי, על הפתרונות השונים. אך אני מתלבט:
מצד אחד, ישנם שבזכות זאת יוכלו להתקין סינון, אך יש גם את הצד ההפוך, וזו עלולה להיות פרצה...דעתכם? ובפרט דעת @administrator ?
-
-
@ליכט אמר בסינון לחלק מהעובדים במקום עבודה:
@חיפושית-100
https://netfree.link/wiki/סינון_נטפרי_למקומות_עבודהמוכר וידוע כמובן.
שם מוצג פתרון אחד בלבד, שיש לו חסרונות שונים.
לדוגמא, לא מתאים כאשר יש מספר רב של עמדות מחשב. כמו"כ, כל עובד יכול להתנתק מה-VPN, אא"כ הותקן WiFree - אבל לא כל מעסיק מסכים להתקנת התוכנה.יש עוד פתרונות שונים, והשאלה היא האם לפרט אותם.
-
עצה שלי (במיוחד שאתה חושש לצד הפוך)
לשלוח את זה האוטנט וביצור חמות הדת, כדי שהם ידעו איך ומה להמליץ.
לקוח שמנהל רשת לא מוכן/רוצה להתקין vpn פחות יסמוך על מאמר בויקינטפרי, מאשר אם ישמע את זה מאנשים מקצועיים בארגונים האלו. -
@חיפושית-100 לדעתי תכתוב בפורום חיצוני כמו 'תחומים' כך שנטפרי לא תצטרך לקחת על זה אחריות ולהחליט אם למחוק/להשאיר את זה. אני לא רואה כיצד ניתן לנצל זאת לרעה באופן מיוחד. מי שרוצה לאינטרנט ללא סינון ישיג זאת במגוון דרכים אחרות.
-
@חיפושית-100
שמחתי לעזורכל מי שיש לו את הצורך הזה מוזמן לפנות אלי ואסייע בשמחה
בכוונה לא פירטתי מעבר לנדרש, ולדעתי לא כדאי לפרט מעבר.
מי שצריך יפנה ויקבל את המידע -
@yoel כיצד ניתן לפנות אליך?
-
-
@yoel אמר בסינון לחלק מהעובדים במקום עבודה:
כל מי שיש לו את הצורך הזה מוזמן לפנות אלי ואסייע בשמחה
בכוונה לא פירטתי מעבר לנדרש, ולדעתי לא כדאי לפרט מעבר.
מי שצריך יפנה ויקבל את המידע@shraga אמר בסינון לחלק מהעובדים במקום עבודה:
@yoel כיצד ניתן לפנות אליך?
מכיוון ש @yoel הציע את עזרתו, אני מרשה לעצמי להוסיף שהוא עשה דוקטורט בתחום, ושיתף ופירט בהרחבה.
הוא סייע לי ממש בשמחה, הרבה מעבר למה שביקשתי.
בהחלט לא ציפיתי.