מנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי
-
שלום לכולם,
אני חושב שחסר מנוע חיפוש שיכיל תוצאות רק מהאתרים הפתוחים בנטפרי, כי הרבה אנשים לפעמים לא רוצים לחפש במה שלא פתוח וחוץ מזה נקבל תוצאות הרבה יותר מהירות מאשר סקריפט שבודק כל קישור אחד אחרי השני.
אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך גוגל למשל https://programmablesearchengine.google.com/about/ אבל בשביל מאגר כמו נטפרי, צריך משהו אחר. אני רק מציע.
בברכה. -
@לא-מתייאש
זה רעיון מצויין ואני מוכן להתחיל לעשות אותו (כבר התחלתי)
אני חושב שבתור התחלה נכניס את האתרים מפה
יש לי שתי שאלות א. איך אני יכול למשוך את כל כתובות האתרים לקובץ ב. איך אפשר לנווט את כל החיפושים של משתמשי נטפרי לשם -
@יעקב-פ אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
@לא-מתייאש
יש לי שתי שאלות א. איך אני יכול למשוך את כל כתובות האתרים לקובץ ב. איך אפשר לנווט את כל החיפושים של משתמשי נטפרי לשםזהו דבר שרק נטפרי יכול לעשות, זה לא דבר שאפשר לעשות ביוזמה פרטית. יש חצי מיליון אתרים פתוחים בנטפרי, ואין לנו גישה למאגר הזה. לעשות משהו שיכיל כמה מאות אתרים, זה חבל כי אף אחד לא ישתמש בזה וזה יקח לך שעות על גבי שעות.
-
@לא-מתייאש אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך גוגל למשל https://programmablesearchengine.google.com/about/
@לא-מתייאש
יש לי שתי שאלות א. איך אני יכול למשוך את כל כתובות האתרים לקובץ ב. איך אפשר לנווט את כל החיפושים של משתמשי נטפרי לשםנכון להיום החיפושים המותאמים אישית חסומים, ככה שאי אפשר לעשות גם משהו קטן בלי עזרה מנטפרי.
-
זה לא מה שקורה כשמסמנים את תיבות 6 ו7 ? -
@יוליוס תוסף גוגל נטפרי
מוחק את התוצאות החסומות -
@צדיק-תמים אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
נכון להיום החיפושים המותאמים אישית חסומים, ככה שאי אפשר לעשות גם משהו קטן בלי עזרה מנטפרי.
אחרי שנכנסתי לשם וראיתי את הכלים אני חושב שיהיה יותר פשוט להשתמש בכלי הזה שם ולהחריג את כל האתרים החסומים
-
@יעקב-פ אני יחזור שוב? כל הפלטפורמה הזאת חסומה נכון להיום
https://netfree.link/wiki/חיפוש_מותאם_אישית_של_גוגל_בנטפרי -
@צדיק-תמים
לא כתבתי שאני אפתח כזה דבר
אלא כתבתי שנטפרי יכולים להשתמש במנוע חיפוש מותאם אישית של גוגל שבו יוכלו לחפש רק באתרים שפתוחים ושעוד לא נבדקו
@magicode קח זאת לשיקול דעתך לענ"ד זה יכול להקל מאוד שלא יוצגו תוצאות חסומות (חוץ מהעניין שזה סותם עוד פרצה שלא ילכו עם תוצאה שהובאה בחיפוש וחסומה בנטפרי לאינטרנט לא מסונן וד"ל)
הכלי כבר קיים רק צריך לסדר אותו שיעסוד בנטפרינ.ב. @צדיק-תמים אני לא מבין למה ע"י הסינון הזה אפשר להגיע למיכשולות הרי הסינון יושב על הספק לא?!
-
(חוץ מהעניין שזה סותם עוד פרצה שלא ילכו עם תוצאה שהובאה בחיפוש וחסומה בנטפרי לאינטרנט לא מסונן וד"ל)
זאת לא פירצה בנטפרי, יש לו חיפוש גוגל לא מסונן גם באינטרנט הפרוץ. ונטפרי לא צריכים לחסום את האפשרות שלמישהו יש אינטרנט לא מסונן.
-
(חוץ מהעניין שזה סותם עוד פרצה שלא ילכו עם תוצאה שהובאה בחיפוש וחסומה בנטפרי לאינטרנט לא מסונן וד"ל)
בשביל זה יש איקסים על התוצאות החסומות, למרות שכמו שכתב @hagai-w מי שיש לו אינטרנט לא מסונן יש שם גם חיפוש גוגל
נ.ב. @צדיק-תמים אני לא מבין למה ע"י הסינון הזה אפשר להגיע למיכשולות הרי הסינון יושב על הספק לא?!
פשוט בחיפוש הזה לא יישמו את הסקריפט שבודק כל תוצאה כמו ברגיל.
הסקריפט לא בודק רק האם האתר מוגדר בנטפרי להיפתח או לא, אלא סורק את הדף כולו. -
@hagai-w אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
זאת לא פירצה בנטפרי, יש לו חיפוש גוגל לא מסונן גם באינטרנט הפרוץ. ונטפרי לא צריכים לחסום את האפשרות שלמישהו יש אינטרנט לא מסונן.
אחת הסיבות שאסרו לשמוע שירים שאין בהם בעיה של חילונים או גויים זה שהשומע נהנה מהשירה או מהקול של הזמר והולך ומחפש עוד שירים שלו
מה שכתבתי לעיל היה מניסיון שלי שלפעמים אני רואה תוצאה שחסומה (כותרת העמוד לא חסומה כמו שאתם יודעים) ואני רואה שמה שחיפשתי קיים שם לפי הכותרת וכו'
הרעיון של @לא-מתייאש הוא בין היתר גם לפתור את זה
חוץ מהעניין שאם במנוע החיפוש יהיה אתרים מוחרגים (האתרים החסומים) תוצאות החיפוש יגיעו יותר מהר (והסקריפט ירוץ רק עליו)
אין חולק שצריך מנוע חיפוש כשר לטובת ולתועלת המשתמשים בנטפרי וכל יתר עושי רצון ה' -
כותרת העמוד לא חסומה כמו שאתם יודעים
היא כן
נכון שכתובת הקישור לא חסומה אבל הכותרת שלו כן.
כדאי לקרוא https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל@יעקב-פ אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
חוץ מהעניין שאם במנוע החיפוש יהיה אתרים מוחרגים (האתרים החסומים) תוצאות החיפוש יגיעו יותר מהר (והסקריפט ירוץ רק עליו)
אין שום סיבה שכך,
כמובן אם הסינון יהיה באותה רמה כמו היום (שאני אישית חושב שהיא מוזגמת ומספיק לסרוק את הטקסט שבתוצאה ואת הכתובת אתר) ולא יהיו שיפורים טכניים נוספים באופן היישום
אתה יודע איך עובד הסינון תוצאות בגוגל? -
אתה יודע איך עובד הסינון תוצאות בגוגל?
למען האמת לא
היא כן
נכון שכתובת הקישור לא חסומה אבל הכותרת שלו כן.
צודק טעות שלי
אין שום סיבה שכך,
כמובן אם הסינון יהיה באותה רמה כמו היום (שאני אישית חושב שהיא מוזגמת ומספיק לסרוק את הטקסט שבתוצאה ואת הכתובת אתר) ולא יהיו שיפורים טכניים נוספים באופן היישוםאבל אתה מבין שאם יהיו מוחרגים כל האתרים החסומים
א. לא יהיו כל האיקסים של התוצאות החסומות אלא רק התוצאות הפתוחות
ב. הסקריפט לא יצטרך בכלל לבדוק מה המצב של האתר ההוא כי הוא לא יופיע בתוצאות וכו'@צדיק-תמים אמר במנוע חיפוש שעובד רק לפי האתרים שפתוחים בנטפרי:
כדאי לקרוא https://netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל
קראתי ולא החכמתי הרבה בנוגע לאופן איך מתבצע החיפוש
-
@יעקב-פ הסינון עובר תוצאה-תוצאה, וסורק את הדף כולו (ולא רק בודק אם האתר מוגדר להיפתח), כאילו שנכנסת אליו בפועל, כלומר בדיקת רובוט על כל העמוד, ורק אז התוצאה מופיעה בעמוד.
זה הסיבה שלוקח זמן לתוצאות להופיע.
לגבי האיקסים אם זה מפריע לך @yossigrin הביא קישור לתוסף שמסתיר אותם, אבל בכל מקרה מה שהצעת לא מייתר את הסריקה הנ"ל, בהנחה שהיא נצרכת.
https://forum.netfree.link/post/117467 -
@צדיק-תמים
נראה לי שאנחנו מדברים שיחת חרשים
את הנושא ההוא הבנתי שהסריפט עובר על כל העמוד ובודק אם התוכן ראוי או לאהרעיון הוא כזה אתרים שחסונים בנטפרי ולר משנה מאיזו סיבה נכנסים לרשימת האתרים המוחרגים במנוע החיפוש המותאם אישית של גוגל (ואני די בטוח שיש לנטפרי רשימה של האתרים החסומים)
כל אתר שנבדק ונמצא חסום מוכנס באופן ידני לרשימת האתרים המוחרגים מהחיפוש
כל יתר האתרים (שנבדקו ונמצאו כשרים ואלו שלא נבדקו עדיין) יהיו בחיפוש ויעברו בדיקה ע"י הסקריפט כרגיל