ניתוקים קשים באנידסק - 019 סלולרי, עוד מישהו?
-
כבר תקופה.
הוכחה שזה קשור ל019-נטפרי היא שבחיבור למחשב מרוחק שגם משתמש ב019-נטפרי הבעיה קשה שבעתיים וכשאני מתנתק מאנידסק גם הוא מתנתק לעומת חיבור למחשב מרוחק שאינו ב-019 שכשחוזר לי מיד אני יכול להתחבר אליו.עוד מישהו נתקל?
-
@אלי-tza
במידה שיש נפילה ב019 כמובן שגם המחשב השני יפול
רק האני דסק נופל?
או שכל האינטרנט? -
@אלי-tza אמר בניתוקים קשים באנידסק - 019 סלולרי, עוד מישהו?:
כבר תקופה.
הוכחה שזה קשור ל019-נטפרי היא שבחיבור למחשב מרוחק שגם משתמש ב019-נטפרי הבעיה קשה שבעתיים וכשאני מתנתק מאנידסק גם הוא מתנתק לעומת חיבור למחשב מרוחק שאינו ב-019 שכשחוזר לי מיד אני יכול להתחבר אליו.עוד מישהו נתקל?
תנסו לבקש לעבור חברה בשירות לקוחות
-
@אלי-tza אני.
כבר תקופה ארוכה שהאנידסק בעייתי עבורי, מתנתק פתאום ולא מוכן להתחבר שוב, אע"פ שהכל תקין, הגלישה בשני הצדדים בסדר, ולכאורה אין חסימה של נטפרי.
019 כמובן. מעניין מה מקור הבעיה. -
@yp אמר בניתוקים קשים באנידסק - 019 סלולרי, עוד מישהו?:
@אלי-tza אני.
כבר תקופה ארוכה שהאנידסק בעייתי עבורי, מתנתק פתאום ולא מוכן להתחבר שוב, אע"פ שהכל תקין, הגלישה בשני הצדדים בסדר, ולכאורה אין חסימה של נטפרי.
019 כמובן. מעניין מה מקור הבעיה.יתכן מאוד בגלל שימוש יתר
הם מזהים את זה
רוצים שתשלם
אני לא זוכר שהיה לי ניתוקים, אבל כשזיהו שימוש יתר התחילו הבעיות
מה שעשיתי, קראתי שיש להוריד גרסה ישנה ולא לעדכן אותה -
@frize37 אמר בניתוקים קשים באנידסק - 019 סלולרי, עוד מישהו?:
@אלי-tza אני.
הם מזהים את זה
רוצים שתשלם
מה שעשיתי, קראתי שיש להוריד גרסה ישנה ולא לעדכן אותהאני לא משתמש הרבה, אבל בכל פעם שהשתמשתי בתקופה האחרונה היו בעיות דומות.
-
@אלי-tza אני.
019 כמובן. מעניין מה מקור הבעיה.בדיוק מה שאני חווה.
-
@frize37 אמר בניתוקים קשים באנידסק - 019 סלולרי, עוד מישהו?:
@אלי-tza אני.
הם מזהים את זה
רוצים שתשלם
מה שעשיתי, קראתי שיש להוריד גרסה ישנה ולא לעדכן אותהמוכר. זה לא זה, משתמש בגרסה ישנה. מדובר בבעיות רשת.