מחיר המסלולים
-
עד לפני מעט זמן היה מחיר המסלולים אחיד בכל דרכי התחברות (ז"א למרות שחיבור על גבי נטפרי אניוור היה 30 ש"ח [בארה"ב ואנגליה ו20 בישראל וצרפת] במקום 15 ש"ח של חיבור רגיל, עדיין, מחירי המסלולים היו אותו מחיר כמו חיבור רגיל - 10 ש"ח למופחת סיכונים, 7 ש"ח למצומצם ו 4 ש".ח לגימייל בלבד)
בחיבור וייפרי 3 המחירים השתנו - חיבור רגיל הוא 25 ש"ח (10 ש"ח יותר מחיבור רגיל) וכך גם כל מסלול הוא 10 ש"ח יותר מבחיבור רגיל:
מופחת סיכונים: 20 ש"ח
מסלול מצומצם: 17 ש"ח
גימייל בלבד: 14 ש"חלמעשה 14 ש"ח זה קצת הרבה לגימייל בלבד ואני לא רואה סיבה שאנשים יעשו את זה (אם כבר אז יש סינונים אחרים - לא כ"כ כשרים - שנותנים גימייל בלבד ביותר זול...)
לכן אני מציע לשנות את המחירים של המסלולים לאחוזים:
במופחת סיכונים יהיה הנחה של 30% - יוצא 10.5 ש"ח בחיבור רגיל ו 17.5 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרי
במסלול מצומצם יהיה הנחה של 50% - יוצא 7.5 ש"ח בחיבור רגיל ו 12.5 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרי
ובגימייל בלבד יהיה הנחה של 75% - יוצא 3.75 ש"ח בחיבור רגיל ו 6.25 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרי -
לא מובן החישוב...
הסיכום בסוף מראה על מחיר גבוה יותר בחצי שקל. -
@s213 כנראה לא קראת את כל הפוסט
-
@dovidstroh
הרעיון בבסיסו יכול אולי להיות טוב.
אבל האגו' זה בוודאי משהו שלא מומלץ.
אם כבר, צריך לעגל אותם. -
@dovidstroh אמר במחיר המסלולים:
עד לפני מעט זמן היה מחיר המסלולים אחיד בכל דרכי התחברות (ז"א למרות שחיבור על גבי נטפרי אניוור היה 30 ש"ח [בארה"ב ואנגליה ו20 בישראל וצרפת] במקום 15 ש"ח של חיבור רגיל, עדיין, מחירי המסלולים היו אותו מחיר כמו חיבור רגיל - 10 ש"ח למופחת סיכונים, 7 ש"ח למצומצם ו 4 ש".ח לגימייל בלבד)
בחיבור וייפרי 3 המחירים השתנו - חיבור רגיל הוא 25 ש"ח (10 ש"ח יותר מחיבור רגיל) וכך גם כל מסלול הוא 10 ש"ח יותר מבחיבור רגיל:
מופחת סיכונים: 20 ש"ח
מסלול מצומצם: 17 ש"ח
גימייל בלבד: 14 ש"חלמעשה 14 ש"ח זה קצת הרבה לגימייל בלבד ואני לא רואה סיבה שאנשים יעשו את זה (אם כבר אז יש סינונים אחרים - לא כ"כ כשרים - שנותנים גימייל בלבד ביותר זול...)
לכן אני מציע לשנות את המחירים של המסלולים לאחוזים:
במופחת סיכונים יהיה הנחה של 30% - יוצא 10.5 ש"ח בחיבור רגיל ו 17.5 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרי
במסלול מצומצם יהיה הנחה של 50% - יוצא 7.5 ש"ח בחיבור רגיל ו 12.5 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרי
ובגימייל בלבד יהיה הנחה של 75% - יוצא 3.75 ש"ח בחיבור רגיל ו 6.25 ש"ח בחיבור ע"ג תוכנת נטפרילא הבנתי מהי שנא וויפרי 3? בגלל שהוא מכיל VPN ?
-
@elie1105 כן
נטפרי סופגת שם עלויות שבמקרה רגיל הולכות לספק -
@אינו-יודע-לשאול אמר במחיר המסלולים:
כן
נטפרי סופגת שם עלויות שבמקרה רגיל הולכות לספקוזה התשובה לפותח האשכול.
כי בתכניות נטסטיק של ספק אין הבדל בין אם הוא פותח סים בשביל מייל או אינטרנט.
כך לענ"ד.
-
@יהודה-12 אני לא רואה איך זה תשובה להצעה. תוכל להסביר?
(רק בשביל לוודא שהבנת את השאלה אני יסביר מה זה מסלולים: מסלולים זה תמריץ לעודד יותר חסימה)
-
@dovidstroh לא הבנתי
אתה מצפה שנטפרי תשלם את עלות הVPN על עצמה?
או שכוונתך הייתה שהיה פרצה עד היום
ומי שקיבל VPN והשתמש בGMAIL בלבד נטפרי שילמו עליו כל חודש על שרת VPN והוא לא כיסה את עצמו ואתה רוצה שזה ימשיך? -
@a0533057932 השיקולים של מה נטפרי מוכן לתת באיזה מחיר - ודאי בא בחשבון. אבל חשוב להבין שהמסלולים נועדו כדי לעודד חסימת דברים ובמצב הנוכחי הוא פשוט לא עושה את זה.
-
@a0533057932 השיקולים של מה נטפרי מוכן לתת באיזה מחיר - ודאי בא בחשבון. אבל חשוב להבין שהמסלולים נועדו כדי לעודד חסימת דברים ובמצב הנוכחי הוא פשוט לא עושה את זה.
המסלולים נועדו לדעתי שמי שלא משתמש בשרותי נטפרי ישלם פחות ממי שמשתמש
מה שלא רלוונטי לVPN
כי גם לאתר אחד יש לנטפרי עלויות -
@יהודה-12 אני לא רואה איך זה תשובה להצעה. תוכל להסביר?
(רק בשביל לוודא שהבנת את השאלה אני יסביר מה זה מסלולים: מסלולים זה תמריץ לעודד יותר חסימה)אני יסביר.
כשאם קונה נטסטיק עם סים וספק.
התשלום מתחלק כך (למשל):
42 ש"ח לספק על הסים.
3-15 ש"ח לנטפרי, תלוי איזה מסלול הוא בחר.
עכשיו כשאדם עושה ווייפרי 3 שזה בעצם VPN.
יש בתוך התשלום שלו לנטפרי 2 חלקים:
- תשלום על הספק שזה השרתי VPN של נטפרי.
- תשלום על הסינון והשירות.
מכיון שכך, התשלום עבור החלק של הספק לא אמור להשתנות מידי הרבה לפי איזה מסלול הוא בחר. כי סו"ס נטפרי משלמת על השרתים שהוא משתמש.
התשלום על הסינון והשירות אמור להשתנות.אתה רוצה שנטפרי יממנו לך את השירות VPN כדי לעודד שימוש במסלול סגור יותר. זה נטפרי לא אמורה לעשות.
-
@a0533057932 אמר במחיר המסלולים:
מה שלא רלוונטי לVPN
כי גם לאתר אחד יש לנטפרי עלויותמי שמשתמש במסלול מופחת סיכונים משתמש פחות בשירותי נטפרי בגלל שקומץ אתרים ממכרים חסומים לו?
מי שמשתמש במייל בלבד על VPN מכביד על שרתי הVPN כמו מי שגולש חופשי?
האמת שלא ברור לי מה העניין בכל הדיון הזה. בסופו של דבר זה החלטה של נטפרי מה לסבסד ומה לא, וכמה. פותח הנושא הציג נקודה חשובה, אבל לא חושב שיש מישהו מלבד נטפרי שיכול להחליט אם זה מוצדק או לא -
@a0533057932 אמר במחיר המסלולים:
פשוט לא נכון.
ציטוט מהויקי
מתוך מטרה לעודד את ציבור לקוחות נטפרי לצמצם את השימוש באינטרנט למינימום ההכרחי, השיקה נטפרי מסלולים מיוחדים המותאמים לשימוש מצומצם יחסית באינטרנט עם הנחה עבור התשלום לנטפרי למשתמשים במסלולים אלו