טרולים בפורום
-
-
איזה חמוד....
זה לא מכוון -
@אחד-תם חזק!!!
לקח לי דקה להבין -
@י-ב
לקח לך דקה למצוא את השלוש
או את הרביעי? -
@רב-הנסתר אני לא רציתי להגיב עד עכשיו כי אני לא אוהב להתערב במריבות שלא שלי אבל שמתי לב שאתה כל הזמן דן אנשים איך הם עונים מה הם אומרים על מי הם חושבים וכו'
ואני אענה על שאלתך האחרונה קודם ואז אני אלך לפי הסדר אחורה@רב-הנסתר אמר בטרולים בפורום:
וכי ברשתות חברתיות עסקינן?
אלא מה חשבת?? איפה אתה נמצא אם לא ברשת חברתית של משתמשי נטפרי??
ומכיוון שבכל רשת חברתית בפרט של טכנולוגיה אין לשום אדם דרך לדעת אם הניק ענה לו תשובה נכונה או לא אלא רק ע"י כמה מוניטין יש לאותו ניק@רב-הנסתר אמר בטרולים בפורום:
וכי בגלל לייק אחד או יותר נמדדים?
כן כי כמו שאמרתי קודם זה הדרך הכמעט יחידה (חוץ מהיכרות עם הניק בצורתו האנושית) לדעת האם הוא דובר אמת או לא
@רב-הנסתר אמר בטרולים בפורום:
בגלל שאנשים לא מפרגנים לו על מה שכתב, מגבילים אותו?
לא נכון לקרוא לזה הגבלה, אתה היית מעדיף פורום עם הרבה הודעות ריקות מתוכן?
וכן, אם אנשים לא 'מפרגנים' זה אומר שאולי מה שהוא כתב לא היה נכון\צודק\מתאים וכו'@רב-הנסתר אמר בטרולים בפורום:
אנחנו יודעים שבודקים כל דבר לגופו, ולא מודדים דבר לפי כמה שזה מצא חן בעיני פלוני ואלמוני.
אדרבה, תמצא לי מישהו שבא לשאול שאלה כמו "למה לא עובד לי הראוטר?" שיודע להבדיל בין התשובות ולדעת מה היא התשובה הנכונה
וכן גם לצד השני כשהשואל יש לו קצת מוניטין אני מנחש שהתשובה לא תיהיה "צריך להכניס את הראוטר לחשמל" או "צריך לחבר את הראוטר לקו"
אני יכול להרחיב עוד אבל אני מקווה שהבנת
ואם תשאל את עצמך למה אני עונה לך בכזה ביטחון תבדוק את המוניטין שלי (לעומת כמות הפוסטים שלי פה) וגם אתה יכול למצוא את המשתמש שלי במתמחים טופ תחת השם @יעקב-מ-פינסנ.ב. @אחד-תם אני לא מצאתי את הרביעי
-
@יעקב-פ
בהצלחה רבה. -
@יעקב-פ
בהצלחה רבה.אמן
אני מבין מהתגובה שהבנת מה שכתבתי למרות שקשה לך לקבל את זה
אבל אין מה לעשות צדיק החיים קשים -
@רב-הנסתר
לפעמים אני מרגיש שיש כאלו שצריך להעיף אותם מהפורום, ואני לא מנסה לחשוב מה הסיבה.
עצם העובדה שאני מרגיש שכל נושא הם נהיים לא עניניים, זה כבר מרגיש לי שצריך לשלוח אותם לריענון קצר.חבל שלא אני זה שמחליט מי נשאר כאן ומי לא. אולי אתה תחשוב שבעצם מזל שכך...
-
פוסט זה נמחק! -
@א
מה יעזור דיס לייק אם לא תיהיה הגבלה על מי שאין לו לייקים
דיס לייק בעצם מוריד את המוניטין ואז מחזיר מגבלות למי שהם הוסרו ממנו -
@יעקב-פ
הדיון יצא מהקשרו.
אין עניין סתם לכתוב. -
@עמאר אמר בטרולים בפורום:
@רב-הנסתר
לפעמים אני מרגיש שיש כאלו שצריך להעיף אותם מהפורום, ואני לא מנסה לחשוב מה הסיבה.זו באמת בעיה גדולה שיש לך,
ואתה אכן צריך ללכת לאן שהרמב"ם אמר שצריך ללכת, ולא אפרט מפני כבודך,
אם אתה לא יודע מה הסיבה להרגשה שלך.
(זאת אומרת אולי שאתה נהייה חמום מוח מהר מדי?) -
הדיון יצא מהקשרו.
אין עניין סתם לכתוב.תודה.
יש לציין שממש חיכיתי לתגובה הזו
אני יכול לצטט מי הוציא את הדיון מהקשרו??? -
@רב-הנסתר וכל השאר.
תשתדלו לא להוכיח פה ניקים על ימין ועל שמאל.
גם אם אתם חושבים שזה ממש חשוב.
זה לא מוסיף לאוירה הטובה בפורום, ולא מביא תועלת.המשך התכתבות בפוסט הזה כנראה כבר לא יביא תועלת לאף אחד.
ולכן הוא ננעל.