בקשת נקודות- לעניין או לא?!
-
לאחרונה ראיתי שיש רבים כשנגמר להם הנקודות הם מבקשים מאחרים שילחו להם לבדיקה עם נקודות מיותרות שנשאר להם.
אני ח"ו לא רוצה לערער את המושג הנעלה חסד, אבל אולי בכל אופן לא כדאי? ואני יסביר: נטפרי נתנו לכל אחד 15 נקודות וכשנגמר לאדם הנקודות ביכולתו לקנות עוד נקודות וזה כמובן ע"י כסף. הכסף הזה הוא כמו דלק לנטפרי ועוזר לו להתפתח ולתת לנו שירות יותר טוב ויותר נקי. ואם אנחנו עוזרים לאנשים שנגמרו להם הנקודות שבמקום שייקנו ויתרמו לנטפרי [שזה דבר חשוב מצד עצמו בלי קשר לנקודות] אנחנו מונעים מהם לתרום לנטפרי.
מסכימים?
זאת דעתי אשמח לשמוע דעתכם ודעת המנהלים. -
@aiib לדעתי יש הבדל האם זה חד פעמי או צורך קבוע.
-
@aiib הובהר בעבר ע"י המנהלים שאין להם בעיה עקרונית עם העניין.
בחיפוש בפורום כאן (או בפורום הישן) תוכל למצוא את התיחסותם. -
@aiib
השאלה הזאת כבר נשאלה ע"י @dLive בפורום הישן, וקיבלה הסכמה קלושה מ @magicode, לא יודע מה דעתו היום.@PHAR אמר בבשליחת וידאו לבדיקה שכולם ידעו שנשלח:
העלו הצעה בפרוג לגבי שימוש בנקודות מיותרות בסוף חודש:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=263920
ידוע לכולם שה"תשלום" על הנקודות לא מכסה את ההוצאות, השאלה האם מנהלי הפורום מסכימים לכך או שזה סוג של ניצול?
כמובן שהמטרה של נטפרי היא לבדוק כמה שיותר, הרעיון הוא שאם אני משלם מחיר סמלי אני יכול להשתמש בזה למטרות שונות?
מבחינתי זה מעשי, עכשיו כמעט סוף חודש ויש לי 20 נקודות (אני מתחיל ב-46).
אשמח לתגובה מהמנהלים.@mat אמר בבשליחת וידאו לבדיקה שכולם ידעו שנשלח:
כמו ש PHAR שהתשלום על הנקודות לא באמת מכסה לנו את העלות..
ואנחנו מסתמכים על זה שאנשים לא מנצלים את הכל. אבל לא נראה לי שהתארגנות כזאת תזיק.למי שלא זוכר/יודע: @dLive כונה בפורום הישן PHAR, ו @magicode כונה mat.
-
-
אני לא מאמין שאפשר להגיד לא לעזור למי שצריך.
מגיע מישהו שצריך אתר מסוים, הוא צריך להיענש על שהחודש הוא עבר את 15 הנקודות שלו?
נכון שבונים על זה שלא משתמשים בכל הנקודות, אבל אי אפשר להגיד למי שצריך לפתוח אתר "תחכה לחודש הבא, ואז תלמד שצריך לשלם יותר בשביל נקודות".
לי ברור (משום מה) שכשאדם נתקע ללא נקודות וצריך שישלחו פניה עבורו, צריך לעשות א"ז.
אם זה קורה באופן קבוע, אי הנעימות שלו מהבקשה החוזרת וגם מהחשיפה הקלה יגרמו לו לדאוג ליותר נקודות.
לעניות דעתי, התשובה ל-@aiib היא:
כשתמצא שאותו אדם מבקש חודשיים ברצף נדבר. -
@dLive אל תשכח נקודה עולה רק שקל כך שלאדם זה לא הוצאה ולנטפרי שקל מצטרף לשקל למשהו גדול שקוראים לו נטפרי!
-
@aiib ולכן הוא צריך לחכות לחודש הבא?
לך זה רק כמה ימים, לו זה יום עבודה ויום ליום מצטרף. -
@dLive למה לחכות? פשוט שיתרום לנטפרי שקל ויהיה לו עוד נקודה לפתיחת אתר.
-
@aiib כרגע הוספת הנקודות היא ידנית. זה לוקח זמן.
-
@dLive אמר בבקשת נקודות- לעניין או לא?!:
@aiib כרגע הוספת הנקודות היא ידנית. זה לוקח זמן.
יותר זמן מלהמתין לפניה?
-
@יהודי-פשוט עכשיו הוא יצטרך גם וגם.
חוץ מהעובדה שאני לא בטוח. בקשה להוספת נקודות היא ללא נקודה, ואין לי מושג באיזה תור היא עומדת. -
@יהודי-פשוט עכשיו הוא יצטרך גם וגם.
חוץ מהעובדה שאני לא בטוח. בקשה להוספת נקודות היא ללא נקודה, ואין לי מושג באיזה תור היא עומדת.אתה מעלה שאלה מענינת, האם מי שתורם לנטפרי לצורך נקודות אינו זכאי להעדפה בתור, הלא גם נטפרי תרוויח מזה, שאילו זה לוקח זמן רב ללא העדפה, אנשים לא יזדרזו לקנות, אנשים קונים כי הם צריכים משהו דחוף, אחרי חצי יום כבר הדחיפות לא רלוונטית.
@administrators -
@יהודי-פשוט מה ש @dLive כתב
חוץ מהעובדה שאני לא בטוח. בקשה להוספת נקודות היא ללא נקודה, ואין לי מושג באיזה תור היא עומדת.
הוא לא התכוון למה שאתה הגבת לו אלא התכוון לומר שמי שמי שתורם שקל לנטפרי כדי לקבל נקודה וכך יוכל לשלוח אתר לבדיקה יצטרך לחכות גם עד שיעדכנו לו את הנקודות (ע"י פניה במערכת הפניות, שפניה כזו אולי היא בעדיפות מסויימת וכנראה לא - כי איך הם יודעים מה תוכן הפניה לפני שפותחים אותה) ורק אז יוכל לשלוח פניה ואז יצטרך לחכות בתור כמו כל פניה, ולפעמים סחבת כזו מביאה למצב של עבר זמנו בטל קרבנו
ומה שאתה כתבת
האם מי שתורם לנטפרי לצורך נקודות אינו זכאי להעדפה בתור, הלא גם נטפרי תרוויח מזה, שאילו זה לוקח זמן רב ללא העדפה, אנשים לא יזדרזו לקנות, אנשים קונים כי הם צריכים משהו דחוף, אחרי חצי יום כבר הדחיפות לא רלוונטית.
@administratorsאכן הצעה לשיפור, לטובת נטפרי ולטובת התורמים (רק אחרי שיסודר עניין עדכון הנקודות בדרך מהירה)
ולעצם העניין
לדעתי בקשה לשליחת אתר לבדיקה הינה לגיטימית אם זה לא נהיה דרך לחסוך את התרומה לנטפרי (וכמובן באם אין התנגדות של המנהלים) -
פוסט זה נמחק! -
עכשיו הוא יצטרך גם וגם.
חוץ מהעובדה שאני לא בטוח. בקשה להוספת נקודות היא ללא נקודה, ואין לי מושג באיזה תור היא עומדת.החלק הזה אמור להיפתר בקרוב, עיי' כאן ותמצא נחת.