הכנסה לנטפרי
-
ישנם הצעות רבות לייעול השירות וכו' של נטפי, אך כל זה דורש משאבים רבים וכסף רב ע"מ לקדם את הדברים שיעזרו לציבור המשתמש בנטפרי [החל מפיתוחים שירות לקוחות בדיקת תמונות וכו'וכו']
הבעיה היא שהסכום שנטפרי נוטלת מכל אחד כנראה לא הכי מספק ולכן אני בא אם הצעה פשוטה
לדעתי היגע הזמן שנטפרי יתחילו לחשוב קצת עסקית על הכח הרב שיש להם בסינון או בפתיחה של האתרים, לדוגמא אתר חדשות X נפתח אך ללא פרסומות, אם אתה רוצה לפרסם אם הפרסומות כך שגם בנטפרי יוכלו לראות אותם תשלם כך וכך
דוגמא נוספת ניתן לשים בממשק הזה שנמצא בצד ימין [עם השלוש נקודות] אפשרות לפרסום לוח מודעות שבו יהיה אפשרות ליכנס למעין מקומון שבו יהיה לוח פרסומות כשבעל האתר והמרוויח יהיה נטפרי פשוט וקל.
ניתן לחשוב על הרבה כיוונים טובים שיכניסו קצת כסף למקום שיוכל להתנהל כמו עסק מרווחיח ויוכל לזנק הלאה, מציע לציבור להביא רעיונות נוספים.גילוי נאות אין לי קשר לנטפרי, אך מעוניין שקצב הבדיקות יזוז קצת יותר מהר אך ללא שאצטרף להוסיף עוד כסף בתשלום החודשי...
-
@שמיל כל הכבוד על הרצון לעזור לנטפרי, זו באמת מטרה חשובה.
לידיעתך אף שנטפרי הינו ארגון ללא מטרת רווח נטפרי מרויחה סכום של למעלה ממליון ש”ח בשנה, נכון לדו”ח האחרון שפורסם באינטרנט .
כך שהכסף לא מהווה מחסום לנטפרי. -
@שמיל
קמחא טחינא טחנתהמנהל כתב כאן אינספור פעמים
שכסף זה לא המחסום
בכל הצעות היעול שעולים כאן מעת לעת -
@אחד-תם
להוסיף עוד תומכים המחסום הוא לא כסף? -
@א
אני לא דיברתי בשם הסברא
לפי מה שהמנהל אמר התשובה היא בהחלט שלא -
@אחד-תם
אם אין מחסום של כסף שיועיל בטובו להסביר לי מי מטעם נטפרי למה מערך הבדיקות של התמונות אורך הרבה זמן
מדוע במערכת הפניות ניתן להמתין זמן לא מועט, האם זה סתם כדי להשאיר מילון שקל בצד?!
אם כבר נאט את קצב הבדיקות ומענה הפניות בעוד זמן ונניח מליון וחצי לשנה הבאה..... -
@שמיל אמר בהכנסה לנטפרי:
שיועיל בטובו להסביר לי
@magicode אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
אתם מנסים לצייר שכל העניין זה כסף וכסף.
זה בכלל לא העניין.
העניין הוא סיעתא דשמיא.
דוגמא גם אם יש המון גויים שבודקים תמונות אם יש איזה באג במערכת אז העבודה שלהם הולכת לפח.
יש גם מדיניות, יש גם את האפשרויות הטכניות.המנהל לא צריך כל היום לבזבז את זמנו לענות שוב ושוב את אותם תשובות לחברים חדשים
תעשה קצת חיפוש בפורום, תראה שהכל טחון כבר -
@אחד-תם
קשה להתווכח אם סייעתא דשמיא
אבל אפשר להביא למערך הטכני עובד אחד שיענה ללקוחות ולקוותשהכל יהיה תלוי בסייעתא דשמיא....
יש בעיות שהפתרון לא בידיים שלנו אך אין טעם להפיל כל בעיה שיש על הקב"ה -
יש לך ויכוח עם המנהל
אולי תחליף אותו -
@אחד-תם צריך להחליף את העם
-
@אחד-תם אמר בהכנסה לנטפרי:
@שמיל אמר בהכנסה לנטפרי:
שיועיל בטובו להסביר לי
@magicode אמר במסלולים מיוחדים לבעלי עסקים.:
זה בכלל לא העניין.
העניין הוא סיעתא דשמיא.
דוגמא גם אם יש המון גויים שבודקים תמונות אם יש איזה באג במערכת אז העבודה שלהם הולכת לפח.
יש גם מדיניות, יש גם את האפשרויות הטכניות.המנהל לא צריך כל היום לבזבז את זמנו לענות שוב ושוב את אותם תשובות לחברים חדשים
תעשה קצת חיפוש בפורום, תראה שהכל טחון כברהתשובה הנ"ל נאמרה לגבי מסלול VIP לעסקים.
כאן הטענה שונה, האם עוד 100K בחודש יועיל לחווית משתמש של כל משתמשי נטפרי?
זה משוואה פשוטה אם יש עוד אלפי בודקים אז צריך להמתין פחות לבדיקת תמונות.
לעצם הרעיון של פותח האשכול אני לא רואה איך זה מכניס מסיק כסף בשביל לעשות משהו משמעותי, יותר קל למצוא תורמים שיתרמו עוד כמה אלפי דולרים לחודש. -
@nigun
אני לא מדבר על כיוון אחד, אני מדבר על שינוי מגמה
אם יתחילו לעבוד על זה שהכלי הזה יכול לקדם או להסיר פרסומות תמורת תשלום ניתן להכניס בזה סכום לא קטן
אפשר לחשוב על אלף רעיונות איך ניתן להכניס כסף, לא יהיה מדובר על בסכום קטן [אולי בהתחלה] יש חשיפה גבוהה למשתמשי נטפרי בציבור נחרדי זה יכול להגיע לסכומים הרבה יותר גדולים ממה שאתה חושב ובטווח לא רחוק יכול לדעתי לפחות להכפיל את מספר הבודקים מתפחי התוכנה וכו' וכו' -
@nigun אמר בהכנסה לנטפרי:
זה משוואה פשוטה אם יש עוד אלפי בודקים אז צריך להמתין פחות לבדיקת תמונות.
לא כתבת כאן טיעון חדש
וזה באמת טיעון מאד הגיוניאבל המנהל התייחס בדיוק לטענה הזו, והוא כתב
@nigun אמר בהכנסה לנטפרי:
זה בכלל לא העניין.
.....
יש גם את האפשרויות הטכניות -
@אחד-תם אמר בהכנסה לנטפרי:
אבל המנהל התייחס בדיוק לטענה הזו, והוא כתב
ובדיון הנ"ל ההתייחסות נכונה.......