תוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי
-
@magicode אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
לעצם הקטע הגרפיקאי התוסף הזה מוחק את המקצוע גרפיקאי.
זהו, גרפיקאי זה מקצוע מיותר.- לבינה המלאכותית אין אפשרות כיום ליצור מודעות ברמה מקבילה לגרפיקאי
- הבינה המלאכותית לא מכירה את הנישה של העיצוב החסידי, ואינה מסוגלת ליצור אלמנטים בסגנון של חסידיש ואלמנטריק, אשר עדיין מוכרים את מרכולתם באלפי שקלים
- הבינה המלאכותית מתקשה עדיין ליצור אסטרטגיה מובילה עבור פרסום עסק, עובדה שעסקים ברחבי העולם עדיין מדשדשים
לסיכום, הפיצ'ר הנוכחי מתייחס רק לעיבוד תמונה, שהיא רק חלק ממכלול הפעולות שגרפיקאי מבצע
לקינוח, נתתי ל-GPT להסביר בעצמו, כאינטרסנט:
בינה מלאכותית יכולה לתמוך ולעזור למעצבים גרפיים, אך לא נראה כרגע כי תוכל להחליף מעצבים גרפיים באופן מלא. בינה מלאכותית יכולה לבצע משימות ספציפיות בתחום העיצוב הגרפי, כגון יצירת לוגואים או עיצוב אייקונים, בהתאם להדרכה שקיבלה ולמידתה מתוך דגימת נתונים קיימת. יתרון הבינה המלאכותית בתחום זה הוא שהיא יכולה לעבוד במהירות ולתת תוצאות מדויקות, בעוד שבני אדם מושפעים מגורמים כמו יכולת, ידע ויכולת יצירתית.
עם זאת, התהליך היצירתי והקריאטיבי בעיצוב גרפי מסרב להתנהל לגמרי באופן אוטומטי על ידי בינה מלאכותית. האנשים מבצעים בעיקר את ההגדרה הרעיונית, בחירת הסגנונות, והשיקולים היצירתיים של העיצוב, ולא נראה כי הבינה המלאכותית מסוגלת להתמודד בצורה יעילה עם אלמנטים אלו בצורה תואמת לאנושית. מעצבים גרפיים מיומנים עדיין מחויבים בתהליך העיצוב הגרפי וביצירתיות שלהם, ובכך משמעותית משפיעים על התוצאה הסופית.
-
@ברצינות הכל בדגש על כרגע כמובן
-
יתכן והיו צריכים להרחיק אותי מהפרום בגלל שהסטתי את הנושא.
נחזור לעצם הענין אני חושב שיש על זה הצבעה בנטפרי
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=43
מזהה 43 -
יתכן והיו צריכים להרחיק אותי מהפרום בגלל שהסטתי את הנושא.
אין בעיה
תן לי הרשאה ואני ארחיק ואני ארחיק אותך -
@ברצינות אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
הבינה המלאכותית לא מכירה את הנישה של העיצוב החסידי, ואינה מסוגלת ליצור אלמנטים בסגנון של חסידיש ואלמנטריק, אשר עדיין מוכרים את מרכולתם באלפי שקלים
הקטע במודלים שאפשר לאמן אותם, הנה דוגמה ממודל חסידי
https://www.prog.co.il/threads/אנחנו-לא-קופאים-ות.870159/page-12#post-12196677 -
@שלימות או מישהו אחר שזה מעניין אותו. אני מחפש מישהו כדי לבדוק איתו את התוסף הזה.
מי שיכול שיפנה אלי במייל m@netfree.link -
אז אם אף אחד לא פנה אלי. זה אומר שזה לא מעניין אף אחד?
איך יש 966 הצבעות? -
@magicode יש הרבה אנשים שנכנסים לפורום רק פעם ב
-
@magicode
ברור שזה מעניין אבל הרבה לא נחשפים לפורום (גם להצבעות)
אבל אני חושב שכל אחד שמשתמש בפוטושופ ישמח מאד אם זה יפתח
(אגב מה הכוונה לבדוק איתו את התוסף איך?)
תודה רבה! -
@magicode דבר איתי.
-
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי. -
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.שינוי זה מה אומר? כלומר לא פתיחה מלאה של התוסף?
-
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.התמונות נשלחו לבדיקה?
חבר שלי ניסה את התוסף עם הסינון, ותמונה אחת של בת לא נחסם.
אין שם לחצן דיווח... -
@קרש אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.התמונות נשלחו לבדיקה?
חבר שלי ניסה את התוסף עם הסינון, ותמונה אחת של בת לא נחסם.
אין שם לחצן דיווח...מבדיקה שלי הוא חוסם דברים שלכאורה לא צריך לחסום, ולדבריך גם פותח דברים שלא צריך לפתוח.
מעניין באמת איך מנגנון הסינון הזה עובד, חשבתי שאולי זה עובד בצורה שהתמונות נשלחות לבדיקה עם דרגת עדיפות הכי גבוהה כך שהתהליך מתבצע בזמן אמת והשרת של נטפרי ממתין לקבלת התשובה מבודקי התמונות בזמן אמת ורק אז מחזיר תשובה של תמונה פתוחה/חסומה. אבל אם הניחוש שלי נכון, מוזר שזה לא מחזיר תמונה מטושטשת עם סימן חסימה אלא משהו ייחודי, כך שאולי זה עובד בצורה אחרת של סינון צבע עור וכדומה.
אך אם התיאוריה שלי נכונה, יש לי תאוריה על גבי תיאוריה בעניין הפספוסים, מכיוון שבודקי התמונות בודקים במהירות מסתבר שהם טועים לא מעט מפאת המהירות וחוזרים אחורה לתקן ולהגדיר את התמונה שוב בהגדרה הנכונה. הבעיה היא שברגע שנטפרי קיבלה את התשובה הראשונית מהבודק שהתמונה אושרה/נפסלה, בהתאם מיד התמונה עוברת ללקוח והתיקון בדיעבד של העובד לא רלוונטי.
סתם תיאוריות שלא מבוססת על כלום -
@0527604121
שינוי זה אומר סינון התמונות שהתוסף מביא.
ברור שפתיחה מלאה של התוסף לא היה מצריך שום פיתוח. נציג של נטפרי פתח את זה בטעות לפני כן.
רק כמה נקודות. אם חוזר לכם תמונה בצבע כחול זה אומר שהתמונה לא הספיקה בזמן להיבדק. אם חזר אדום זה אומר שהיא נבדקה ונחסמה. -
@magicode
תודה רבה על ההשקעה שאתה משקיע בנטפרי
מאד הועיל לי שפתחתם את התוסף
אני רוצה לומר לך שבאמת אין שום חסימה שמשקיעה ומפותחת כמו נטפרי ואין אף אחד שיחלוק עלי
תמיד פעילים וקשובים, מענה פניות מהיר מאד, שירות אדיב מאד ומקצועי ועוד הרבה דברים
תודה רבה גדולה!
(ואגב זה נשלח לבדיקה לפני שהתמונה מופיעה?) -
@יאיר-20
כנראה לסגול שאתה רואה אני קורא לזה כחול.
לא היה זמן להשקיע בקטע הזה כי התרשמתי מהקצב שכל ההצבעות שזה דחוף לאנשים. -
אם חוזר לכם תמונה בצבע כחול זה אומר שהתמונה לא הספיקה בזמן להיבדק. אם חזר אדום זה אומר שהיא נבדקה ונחסמה.
נראה שבדרך כלל זה לא מספיק להיבדק...
מה שכן, גם מי שמקבל תמונה כחולה שלא יתייאש, שימו לב שיש 3 וריאציות ויתכן שחלקם כן חזרו מהבדיקה ונפתחו.
כך ניתן לדפדף בין הווריאציות השונות:
-
אני עדיין תקוע עם שגיאה 418 -
@0527604121
אולי זה חסימת קהילה או מסלול.
תפנה לנטפרי לבדוק את זה.