למה חסמתם את פורום מקצב??????
-
@גרפיקאית-מתחילה אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
ואולי הרוב קובע
א. לא נראה לי שמהפורום אפשר להגיע לרוב משתמשי נטפרי
ב. לדעתי רוב הלקוחות של נטפרי סומכים את ידיהם על נטפרי וממילא אין מה לבדוק -
הרוב לא קובע
-
@אחד-תם אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
הרוב לא קובע
גם אני סבור כך, שמדיניות נטפרי נקבעת על ידה בלבד, ואין כל קשר לרוב כזה או אחר,
אני רק הפניתי את לב השואל שמפורום כזה לא משיגים רוב, ומלבד זאת הרוב תמיד עם נטפרי -
@גרפיקאית-מתחילה רוב האנושות רוצה אינטרנט פרוץ רוב היהודים לא שומרים עדיין תורה ומצוות ר"ל אז לאיזה רוב אתם מתכוונים
בתורה הרוב קובע זה רק מתוך אלו שזכו וישבו בסנהדרין ובבית דין וזה רק אחרי הרבה שלבי הכנה ושנים על גבי שנים של התקדמות בסדר הישיבה מול הדיינים (גמ' הוריות) יצא לי לפי החשבון שרובם שיהיו בסנהדרין היו מבוגרים מאוד מאוד
אז הרוב 'לא' קובע -
זה נכון שמה שנטפרי עושים נכון, ואף אחד לא בא להתווכח איתם. אנחנו סומכים עליהם בעיניים עצומות.
רק מה?
אני הייתי מחוברת למקצב המון זמן, נהנתי והפקתי מהם הרבה תועלת ועם כל זאת לא מצאתי בהם שום פסול, או ענין כלשהו שבגללו היו צריכים לסגור את האתר.
אין לי מושג גם על מה סגרו אותו. אם זה משהו שאפשר לסדר ולהחזיר את האתר, אז למה לא?
אלא אם כן נטפרי רואים באתר עצמו כאתר לא טוב, לא משנה מה יש שם. -
@עדי-זו-אני אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
אני הייתי מחוברת למקצב המון זמן, נהנתי והפקתי מהם הרבה תועלת
סתם סקרנות
מה היה התועלת באתר?
והאם חייבים שזה יהיה בצורה של פורום שכל אחד יכול לכתוב? -
דווקא היה עם הרבה תוכן במוזיקה
אבל באמת לא הבנתי איך הוא היה פתוח בנטפרי
התוכן נראה לי היה נקי מלבד הרבה קשקשת
אבל זה היה פורום מאד מאד מעורב...
בעיקר צעירים יותר וד"ל. -
@nigun אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
מה היה התועלת באתר?
אני התחברתי לפורום הזה כי חשבתי שיהיה לי תועלת ממנו כמו למשל לשמוע על דיסקים חדשים שיצאו (לצורך עבודתי) וכן ללמוד בצורה מקצועית נושאים של מוזיקה
אבל מה שהיה באמת לא היה דומה בשום צורה למה שחשבתי
הרבה ספאם והרבה
היה רק קטגוריה אחת שעקבתי אחריה של כתיבת שירים ועוד נושא אחד של מוזיקה שעניין אותי ולא היה בו ספאםיש לי רק שאלה אחת והיא קשורה למה שציטתתי למעלה
מה היה לכל מי ששואל למה האתר נחסם לחפש בפורום הזה??
אני בכלל לא שמתי לב שהאתר נחסם כי לא היה לי מה לחפש בו!! -
-
עולם המוזיקה היום זה ערוץ הספורט של הצעירים החרדיים
-
@עמאר
כן בשמחה
אני עובד בחנות ספרים ואני רציתי להיות מעודכן בדיסקים החדשים כדי שאני לא יהיה מובך בפני לקוחות -
@יעקב-פ אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
@עמאר
כן בשמחה
אני עובד בחנות ספרים ואני רציתי להיות מעודכן בדיסקים החדשים כדי שאני לא יהיה מובך בפני לקוחותאם אתה מחפש תחליף, יש את אשכול הסינגלים החדשים בפרוג
בד"כ כל אלבום חדש מוציא תקציר לאלבום ביוטיוב -
טוב מאוד שחסמו
יש שם שיח מעורב מאוד בין בחורים והחורות...
ביקורות מחמאות וכו’
דברים שלא אמורים להיות פתוחים בסינון דתי כל שהוא
האינטרנט לא אמור לפתוח שום גדר שהייתה חסומה לאדם לפני שהחל להשתמש באינטרנט
וד’’ל -
@מויטיו מבחינת זה אין הבדל בין זה לבין פרוג?
-
@מויטיו אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
טוב מאוד שחסמו
יש שם שיח מעורב מאוד בין בחורים והחורות...
ביקורות מחמאות וכו’
דברים שלא אמורים להיות פתוחים בסינון דתי כל שהואמסכים מאוד עם זה!
בהתחלה זה מאוד צרם לי, אבל אח"כ התרגלתי...
אבל זה באמת לא נורמלי עצם הדבר שמדברים שם בלשון נקיבה וכו', ועוד הרבה דברים שא"צ להאריך כאן -
@friend אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
מבחינת זה אין הבדל בין זה לבין פרוג?
פרוג יותר רמה ויותר נורמלי אין קשקשת מיותרת , מקצב מלא בספאם , כל שיר שם אפשר להשיג בקלות
-
אני כבר מחובר שם שנתיים... [אני כבן 30]
ולא כ"כ הבנתי למה חסמו את זה..
סה"כ לא היה שם תוכן פסול, היה שם כל הזמן סינון הדוק של המשתמשים ושל הצוות הטכני...
ואם הבעי' הצעירים.. רוב הצעירים ימצאו עוד הרבה דרכים איך להשתעמם על המחשב.. ולכאורה עדיף שישתעממו ע"ז ולא על דברים אחרים פסולים.. [לא שזה לכתיחילה.. אבל עם זה המצב.. מה לעשות]
אני אישית היה לי תועלת גדולה מזה כל שיר שרציתי ביקשתי שם ונתנו לי ועוד מגוון דברים.. -
@השקדן-המקורי אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
ואם הבעי' הצעירים.. רוב הצעירים ימצאו עוד הרבה דרכים איך להשתעמם על המחשב.. ולכאורה עדיף שישתעממו ע"ז ולא על דברים אחרים פסולים.. [לא שזה לכתיחילה.. אבל עם זה המצב.. מה לעשות]
אתה מודה שהמצב בעייתי ומצפה מנטפרי 'לתת להם תעסוקה' ?
-
@ברצינות אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
@השקדן-המקורי אמר בלמה חסמתם את פורום מקצב??????:
אתה מודה שהמצב בעייתי ומצפה מנטפרי 'לתת להם תעסוקה' ?
בקיצור.... ויחזור לתלמודו מיד @השקדן-המקורי
-
גם אני לא ממש מבין מה הבעיה...
אני השתמשתי הרבה בפורום- אם בהורדת השירים (ואל תגידו לי שיש את פרוג- כי זה ממש לא אותו דבר וגם לא מעודכן!)
בעיקר אהבתי את נושאי הכתיבה שאין בציבור שלנו אפשרות שיתוף וחשיפה...וחבל שנחסם, בסה"כ הוא היה פורום שמור מאד מבחינת תכנים. הלוואי ויוכלו לפתוח אותו שוב.