חיפוש גוגל - רעיון
-
חשבתי על רעיון (אני לא יודע אם זה בכלל בר ביצוע) שיהיה ניתן לסדר את תוצאות גוגל ע"פ א. מה שפתוח ב.לא ידוע ג.סגור לדעתי זה יחסוך הרבה זמן לאנשים
-
@chocolate גוגל עובדים קשה כדי שתקבל בדיוק את מה שאתה צריך.. אתה רוצה לקלקל את זה?
יש משמעות וחשיבות לסדר בגוגל, אסור לשנות אותו. -
אז בגלל זה כתבתי שיהיה אפשר לסדר את זה ככה אני כותב זה מכיון שאתמול בדיוק חיפשתי משהו ולקח לי 15 דפים של גוגל עד שהגעתי למשהו פתוח ולענין
-
כוונתו ודאי היא להשאיר את הרשימה כפי הסדר רק להקדים את הפתוחים קודם (כמו כן כפי הסדר).
ברוב חיפושים עדיף למשתמשי נטפרי לראות מה כבר פתוח.
אולם ודאי צריך להיות גבול לזה. אי אפשר שדברים המופעים בדף עשרים אלף יקדים אלו בדף הראשון, ואלא יש להגביל את זה לכשלושים דף וכו'.
קשה להבין שזה בר ביצע אבל הקוסם מפתיע אותנו פעם אחר פעם!
-
@אורי אולי אפשר לעשות דף אחד או שנים פתוחים ולאחמ"כ 2 דפים לא ידוע ואח"כ סגור ולהמשיך על זה הדרך 2 2 2 כך מי שמחפש רק פתוחים יוכל לדלג על הדפים הלא ידועים או הסגורים
-
@הצפוני בעיקרון זה כבר ככה
רוב האתרים החסומים הם XXXX ולא מופעים כלל -
@מיציבושי כן אבל במקום האתרים החסומים לא מופיעים אתרים פתוחים כך שבדף שרוב האתרים חסומים יהיה רק תוצאות בודדות במקום דף מלא של אתרים פתוחים
-
@הצפוני בזה אתה צודק
אבל זה נשמע מאוד פשוט ולכן אניבטוח שחשבו ע"ז ומסתבר שזה עבודה קשה מידי
לעשות את זה אבל לרעיון זה מצוין כשהמנהלים יראו תפוסט אז אולי באמת כדי להשקיע שיהיה כמו ש @הצפוני הציע ואז יהיה גלישה הרבה יותרנוחה
כי למה כשמשתמשים בנטפרי צריך לדעת שמשהו חסום ולראות XXXX צריך רק לראות תחצי הכוס המלאה -
האם משהו התחדש מאז שפתחו את הנושא הזה?
זכור לי פעם שכן ראיתי שיש איזה תוסף שמסיר את כל התוצאות הלא רלוונטיות ומשאיר רק את הפתוחות. -
-
@ליכט כן, באמת התכוונתי לזה, ועכשיו אני מבין שזה לא מעלים תוצאות לא רצויות ואיקסים רבים אלא את התוצאות שלא נבדקו עדיין, כך שעדיין כדאי שיפתחו אופציה שתעלים את כל החסומים, וכמו שכתבו באשכול אחר שנפתח בימים האחרונים.
בכל אופן תודה רבה לך