שאלה לגבי וייפרי 3 עם VPN במקום עבודה
-
רציתי לשאול כיום נטפרי לא תומכים (רשמית) בתוכנה הישנה של ה-VPN, והם רוצים שיתקינו וייפרי 3 שבתוכו מובנה ה-VPN, רציתי לשאול מה קורה במקרה של תקלה בנטפרי, המחשב נשאר ללא רשת? איזה עבודה יכולה להסכים לכזה דבר? יש לזה פיתרון? אולי מי שיש לו כן סינון כל דהו יהיה לו רשת וכשה-VPN יחזור אז שוב זה ינעל על נטפרי? (או שבאמת מדובר באפס תקלות) אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בדברים.
תודה!
@magicode -
@יהודה-המכבי איזה בן אדם יכול להסכים לדבר כזה שהמחשב נשאר לפתע ללא סינון ללא אזהרה מראש?
בעיות ברשת יכול להיות גם בלי סינון ו/או בעיות במחשב זה קרה לי כבר בבנקים ובקופות חולים שקיבלתי תשובה בשירות לקוחות שאין לנו מחשבים כרגע עקב תקלהת מה נטפרי יותר גרוע משאר תקלות אפשריות.
לגופו של ענין בעיקרון יש תמיד את האפשרות להסיר את הוייפרי בתשלום 50 ש״ח (אםזה הסכום שבחרתם) -
@אינו-יודע-לשאול אותי שכנעת, אבל מה תסביר למקום העבודה???
ושוב אם אתה אומר שמדובר בתקלה ברמת שכיחות כמו תקלת רשת וספק, הכל טוב,
אבל הבנתי שמדובר בתקלות נפוצות (ככה זה בכל אופן ב-VPN הנוכחי), וא"כ קשה לחברה לסמוך על זה.
תקן אותי אם אני טועה.. וע"ע -
@יהודה-המכבי בא תשאל את זה ככה
"כמה מצוי תקלה שאין רשת בוייפרי 3 על גבי רשת לא מסוננת"?
או "למי קרה תקלה שאין רשת בוייפרי 3 על גבי רשת לא מסוננת"?
-
@moshe39 נו, מה התשובה?
-
אני מחוברת עם WIFREE3 כבר חודשיים,
ולא נתקלתי בבעיה כזו.בעיה במקומות עבודה שכן יכולה להיות היא, שצריך גישה לשרת חדש,
וצריך מישהו מומחה בנטפרי שיודע איך לפתוח זאת.אבל אם אינך מפתח, ולא מעלים גירסאות כל יום לכתובת IP אחרת, לא אמורה להיות בעיה בכלל.
וניתן לשכנע את המעסיק להתקין את זה...
-
@יהודה-המכבי אני גם לא נתקלתי בבעיה שאין אינטרנט בגלל הוייפרי 3
אבל אני לא משתמש בזה המון על רשת לא נטפרי -
@אינו-יודע-לשאול אמר בשאלה לגבי וייפרי 3 עם VPN במקום עבודה:
@יהודה-המכבי
לגופו של ענין בעיקרון יש תמיד את האפשרות להסיר את הוייפרי בתשלום 50 ש״ח (אםזה הסכום שבחרתם)סתם באגב, זה לוקח שעתיים, לא אידיאלי כל כך לשואל שנתקע בעבודה בלי רשת