תגובות איטיות לפניות דחופות
-
לאחרונה אני נתקל בתגובות איטיות מאוד לפניות, לרבות כאלה עם שלוש נקודות.
זה יכול לקחת שעות רבות ואפילו ימים עד שהדבר בא על פתרונו.
אני קורא מעל במה זו להנהלת נטפרי לשפר את הזמינות והמהירות של השירות.
פעמים רבות מדובר בדברים דחופים שלא סובלים דיחוי!
בתקווה שהצפת הנושא תתרום לפתרונו. -
@שואב-מים אני מצטער אבל נאמר כאן הרבה פעמים ש-3 נקודות זה השירות ההכי מהיר של נטפרי, ואין הרבה מה לעשות, זה אומר שזה בעייות מורכבות, וחייבים להמתין.
-
@שואב-מים
אם מדובר בקישור מסוים, תוכל לפתוח עוד פניה ולתת לה עוד נקודות.
אך כפי מה שהובהר כאן זה לא יעזור, כי הדברים שלוקחים זמן זה לא בגלל שחסר ציגים אלא שלפעמים הדברים מסובכים. -
@לא-מתייאש חולק עליך
אני כברעם פנייה מעל 11 שעות עם 2 נקודות בלי תיוג או תגובה עדיין
-
@לא-מתייאש
למיטב הבנתי, גם דברים מסובכים לא בהכרח מתעכבים בגלל שהטיפול בהם לוקח יותר זמן, אלא בגלל שהם מועברים לעובדים יותר מקצועיים, שידיהם מלאות עבודה ועד שהם מגיעים לזה לוקח זמן.
ועל דא קא בכינא, מדוע נטפרי לא מגייסים עובדים מקצועיים נוספים שיתנו מענה בזמן סביר גם לפניות המורכבות?! -
@_nuchem_moishe אמר בתגובות איטיות לפניות דחופות:
@לא-מתייאש חולק עליך
אני כברעם פנייה מעל 11 שעות עם 2 נקודות בלי תיוג או תגובה עדיין
אולי אם תכתוב בכותרת באיזה אתר אתה נתקל בבעיות ובהודעה הסביר באילו בעיות אתה נתקל כולל צילומי מסך זה יטופל מהר יותר. אני יודע שאפשר לראות את האתר בהקלטה, ובכל זאת אני מוצא שהוספת מידע נוסף מאיץ אפילו בעיות מורכבות. גם אם זה נראה מיותר להוסיף זה לוקח רק כמה דקות ומידע נוסף לא יכול להזיק.
-
@shloimy95 אמר בתגובות איטיות לפניות דחופות:
אולי אם תכתוב בכותרת באיזה אתר אתה נתקל בבעיות
בכוונה לא הוספתי כי אני זוכר בעבר היה נושאים לבחירה בכותרת אז נשארתי עם ההרגל הזה ולא לפרט בנושא מה הבעיה רק את סוג הבעיה
ובהודעה הסביר באילו בעיות אתה נתקל כולל צילומי מסך זה יטופל מהר יותר
הוספתי הכל כולל נסרטות מסך ופירוט רק שאני חושב ששזה לא קשור לפה את כל תוכן הפנייה רק רציתי להראות את הרעיון
אני יודע שאפשר לראות את האתר בהקלטה, ובכל זאת אני מוצא שהוספת מידע נוסף מאיץ אפילו >בעיות מורכבות. גם אם זה נראה מיותר להוסיף זה לוקח רק כמה דקות ומידע נוסף לא יכול להזיק.
כנ”ל