בניית אתרים בנטפרי
-
@shraga אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@יוליוס מה הטעם בהקפצה הזו?
ראיתי שמדברים פה על בניית אתרים ועל זה שמאשרים הגדרות סלקטיביות לאלו שבונים את האתר ולכן חשבתי שהבעיה שלי קשורה לזה
-
שמאשרים הגדרות סלקטיביות לאלו שבונים את האתר
זה לא ממש נכון. הם פותחים את זה לפני שיש גישה לסתם אנשים - זה אתר נעול\פנימי. ואז כשמסיימים ורוצים לפתוח את האתר לציבור אז הם מחזירים את הסינון
-
@יוליוס אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@magicode האם יש פתרון לבוני אתרים בשלב הבניה והפיתוח של האתר.
במערכת הפניות לא מאשרים פתיחה לפני שיודעים מה יהיה תוכן האתר. מכיוון שחוששים שהוא יהיה אתר עם תוכן שלא מתאים למדיניות של נטפרי.
אבל אי אפשר להראות להם מה יהיה תוכן האתר בגלל שהדומיין חסום בנטפרי ואי אפשר להעלות אליו תוכן.
מה המדיניות של נטפרי במקרים כאלו? האם יש פתרון (לכל הפחות זמני) לצוות הפיתוח?מניסיון שלי - יש לכתוב למערכת הפניות מהי מטרת הקמת האתר, לדוג' "אתר למכירת מתנות"
אם מדובר במטרה לא שלילית הוא נפתח לכלל משתמשי נטפרי -
@dovidstroh אמר בבניית אתרים בנטפרי:
זה לא ממש נכון. הם פותחים את זה לפני שיש גישה לסתם אנשים - זה אתר נעול\פנימי. ואז כשמסיימים ורוצים לפתוח את האתר לציבור אז הם מחזירים את הסינון
זה בדיוק מה שאני רוצה, שהאתר יהיה פתוח רק לצוות של האתר ולא לכלל הציבור. ורק ברגע שהאתר יעלה לאוויר הוא יפתח לכולם.
-
@dovidstroh אמר בבניית אתרים בנטפרי:
זה בדיוק מה שאני רוצה, שהאתר יהיה פתוח רק לצוות של האתר ולא לכלל הציבור. ורק ברגע שהאתר יעלה לאוויר הוא יפתח לכולם.
להבנתי זהו אינו התפקיד של נטפרי
אם אתה בונה את האתר באלמנטור יש לכך הגדרה מיוחדת בממשק
אם אתם בונים את האתר בקוד תוכלו להגביל גישה למשתמשים לא מחוברים או להפעיל את האתר בדומיין חילופי -
@ברצינות התכוונתי פתוח/סגור מבחינת נטפרי.
אני יסביר שוב, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.
אני צריך שנטפרי יפתחו לי (ולעוד כמה מהאחראים על האתר) את הגישה לאתר ואז לאחר שאני יעלה את התוכן, ובמערכת הפניות יראו שאין בו בעיה יפתחו את זה לכלל משתמשי נטפרי.
מה שקורה כרגע זה מצב פרדוקסלי, שנטפרי רוצים שקודם כל יהיה באתר תוכן כדי שיהיה אפשר לבדוק אותו. אבל אי אפשר להוסיף בו תוכן כי הוא חסום. -
@יוליוס מנסיון אישי תכתבו בפניה לנטפרי שזהו אתר בבניה וכרגע אין בו תוכן.
ולאחר שתגמרו לבנות את האתר יש שתי אפשרויות, או שתשלחו לבדיקה. או שתעלו בלי לשלוח לבדיקה ויום אחד מישהוא שגולש דרך נטפרי ישלח את האתר לבדיקה.כפי הבנתי כשבונים אתר, הבונה עצמו לא יכול להכנס לאתר שלו מפני שהכתובת עוד לא אושרה בנטפרי. וששולחים פניה בדר"כ יגיע תגובה שאין תוכן באתר, והם לא מבינים את אופיו של האתר. לכן צריך להסביר להם שזה אתר בבניה.
כמובן שאחרי פתיחת הכתובת ע"י נטפרי, כל תמונה שתעלו לאתר בשלב הבניה עצמו תשלח לבדיקה. וזה קצת מעכב את העבודה. ולא כ"כ מובן למה זה כך הלא לאף אחד אין גישה לאתר בשלב הבניה חוץ מלבונה עצמו. ולאחר שיגמור ויעלה את האתר לאוויר ממילא צריך לשלוח אותו לבדיקה.
-
מעניין האם ציינת שאתה בעל האתר או שלחת סתם פניה על אתר והגיבו לך שאי אפשר לפתוח אותו כי אין בו תוכן.
-
@magicode אמר בבניית אתרים בנטפרי:
מעניין האם ציינת שאתה בעל האתר או שלחת סתם פניה על אתר והגיבו לך שאי אפשר לפתוח אותו כי אין בו תוכן.
כמובן שכתבתי שאני חלק מצוות הפיתוח.
מובן החשש שיש לנציגים במערכת הפניות לפתוח אתר שיכול להיות ח"ו לא תואם למדיניות של נטפרי. למרות שלענ"ד אין שום חשש כזה. אבל צריך לתת מענה וכרגע יש פה מצב פרדוקסלי כמו שציינתי למעלה - שכל הצוות היר"ש שיש לו נטפרי לא יכול לגשת לאתר ולהעלות את התוכן וממילא אי אפשר להוכיח לנציגים במערכת הפניות שאכן האתר הוא לממ"ה (למהדרין מן המהדרין...).
אולי צריך איזה הגדלת ראש או איזה פתרון יצירתי כל שהוא. אני סמוך ובטוח שזה אפשרי. -
@יוליוס
הם אמורים לתת מענה. יתכן והם לא שמו לב שאתה ציינת את זה שאתה זה שאמור להכניס את הנתונים. תקשה עליהם קושיה איך אני יכניס את הנתונים עם נטפרי בשעה שאתם לא פותחים לי את האתר. -
@יוליוס אני כמובן לא מייצג את נטפרי רק כותב ממה שקרה אצלי.
א. אם שולחים כתובת ואין תוכן בתוכו. הנציגים לא יודעים מה יש באתר.
ורק לציין כל אתר אפי' פעיל הנשלח לבדיקה צריך לכתוב מה ידוע לך על אופי האתר.ב. לא אמור להיות בעיה בפתיחת האתר לבונה עצמו, אין הבדל אם התמונה או התוכן נמצאים אצלך במחשב או באתר. כל זמן שהוא לא עלה לאוויר אין גישה לאתר רק למפתח עצמו.
ג. אולי אם אתם כמה שמפתחים אתר אולי בטעות מישהוא כבר העלה אותו ואפשר לצפות בתוכן דרך חיפוש גוגל ואז יש יותר בעיה.
-
@magicode אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@יוליוס
הם אמורים לתת מענה. יתכן והם לא שמו לב שאתה ציינת את זה שאתה זה שאמור להכניס את הנתונים. תקשה עליהם קושיה איך אני יכניס את הנתונים עם נטפרי בשעה שאתם לא פותחים לי את האתר.הרב @magicode "הוא מותיב לה והוא מפרק לה".
שאלתי גם את מה ששאלת וכנראה שאני לא מצליח להעביר את העניין כראוי.
אנחנו תקועים עם הבעיה הזו כל הצוות. מנהל האתר, עורכי התוכן, כל צוות הפיתוח ועוד ועוד... כולם יהודים יר"ש עם נטפרי שלא יכולים להתקדם בעניין.
מה עושים? -
@magicode יש רק נושא אחד שלא כ"כ מובן לי. למה כל תמונה צריכה לעבור בדיקה של נטפרי. למה א"א שרק בסוף הבניה ישלח האתר לנטפרי ואז יבדקו הכל.
-
@מתי-ו אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@magicode יש רק נושא אחד שלא כ"כ מובן לי. למה כל תמונה צריכה לעבור בדיקה של נטפרי. למה א"א שרק בסוף הבניה ישלח האתר לנטפרי ואז יבדקו הכל.
יש לזה סיבה, אבל א"א לכתוב אותה כאן...
-
@ברצינות התכוונתי פתוח/סגור מבחינת נטפרי.
אני יסביר שוב, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.
אני צריך שנטפרי יפתחו לי (ולעוד כמה מהאחראים על האתר) את הגישה לאתר ואז לאחר שאני יעלה את התוכן, ובמערכת הפניות יראו שאין בו בעיה יפתחו את זה לכלל משתמשי נטפרי.
מה שקורה כרגע זה מצב פרדוקסלי, שנטפרי רוצים שקודם כל יהיה באתר תוכן כדי שיהיה אפשר לבדוק אותו. אבל אי אפשר להוסיף בו תוכן כי הוא חסום.כבר כתבתי למעלה שבמקרה כזה אתה מצהיר שאתה הוא מפתח האתר, ומצהיר בנוסף מהי מטרת האתר (לדוג' השכרת אופניים)
זה הכל -
@יוליוס אני גם הסתבכתי כמה פעמים עם זה, כאילו מאוד ארוך לפתוח כתובת כדי לבנות אתר, ובזמן הזה אני צריך לעבוד, זה יכול להיות ממש כמה ימים, מאז מה שאני עושה זה שאני בונה את האתרים שלי על המחשב שלי, ואח"כ שולח את הקובץ לצוות של hostinger שאני עובד איתם שיעלו את זה על השרת ואח"כ שולח לנטפרי, אבל אם אתם כמה אנשים שעובדים על האתר, זה ממש בעייתי.
-
@לא-מתייאש אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@יוליוס אני גם הסתבכתי כמה פעמים עם זה, כאילו מאוד ארוך לפתוח כתובת כדי לבנות אתר, ובזמן הזה אני צריך לעבוד, זה יכול להיות ממש כמה ימים, מאז מה שאני עושה זה שאני בונה את האתרים שלי על המחשב שלי, ואח"כ שולח את הקובץ לצוות של hostinger שאני עובד איתם שיעלו את זה על השרת ואח"כ שולח לנטפרי, אבל אם אתם כמה אנשים שעובדים על האתר, זה ממש בעייתי.
שמעת על git ?
-
@ברצינות כן אבל אם אין לי גישה לשרת, במה זה יעזור לי ? אני צריך מישהו אחר שיעלה את זה בשבילי
-
@לא-מתייאש אמר בבניית אתרים בנטפרי:
@ברצינות כן אבל אם אין לי גישה לשרת, במה זה יעזור לי ? אני צריך מישהו אחר שיעלה את זה בשבילי
להוסטינגר יש כלי אוטומטי בפנל לפריסה מגיט
אתה יכול לייבא את האתר ישירות מגיט דרך הפאנל בלי להיכנס לדומיין של האתר -
@ברצינות באמת ? לא שמתי לב, תודה רבה !!