פתיחת תמונות עם בינה מלכותית על דרך השלילה להקלה על בדיקת תמונות
-
@139 רעיון יפה
(ברגע שיש אפשרות כזו זה יכול לגרום לאחרים להצליח להתחרות עם המעלה הגדולה של נטפרי לכן אני חושב שנטפרי צריכים להיות הראשונים שמשתמשים עם זה)
לא נראה לי שזה יפריע לנטפרי שיהיה סינון שמתחרה.... כידוע נטפרי לא קמה למטרות רווח
-
@139 אמר בפתיחת תמונות עם בינה מלכותית על דרך השלילה להקלה על בדיקת תמונות:
אני לא הייתי סומך על זה כדי לפתוח תמונות כי אני לא מאמין שזה יהיה 100 אחוז אבל כדי לחסוך בכח אדם שתמונות שברור שהם לא טובות יחסמו ישר ויחסמו לא יצתרכו לעבור בדיקה אנושית
מי אמר שזה לא קיים כבר.
בעבר ראיתי שתמונות בעייתיות חזרו מבדיקה (ונחסמו) יותר מהר מאשר שאר התמונות.
לא בדקתי לעומק אבל נשמע הגיוני שזה כבר עובד ככה. -
@nigun
זה היה צריך להיות מיידי לא רק יותר מהר -
@אחד-תם אמר בפתיחת תמונות עם בינה מלכותית על דרך השלילה להקלה על בדיקת תמונות:
@nigun
זה היה צריך להיות מיידי לא רק יותר מהרבשביל תגובה מיידית צריך יותר מכונות ויותר GPU == יותר כסף.
תנסה להריץ מודל שפה בקוד פתוח על המחשב שלך ותראה שזה ממש לא מיידי. -
@nigun אמר בפתיחת תמונות עם בינה מלכותית על דרך השלילה להקלה על בדיקת תמונות:
@139 אמר בפתיחת תמונות עם בינה מלכותית על דרך השלילה להקלה על בדיקת תמונות:
אני לא הייתי סומך על זה כדי לפתוח תמונות כי אני לא מאמין שזה יהיה 100 אחוז אבל כדי לחסוך בכח אדם שתמונות שברור שהם לא טובות יחסמו ישר ויחסמו לא יצתרכו לעבור בדיקה אנושית
מי אמר שזה לא קיים כבר.
בעבר ראיתי שתמונות בעייתיות חזרו מבדיקה (ונחסמו) יותר מהר מאשר שאר התמונות.
לא בדקתי לעומק אבל נשמע הגיוני שזה כבר עובד ככה.אני הצעתי אם אין אם יש דבר כזה הכל טוב
-
ב רובוט לבדיקת תמונות בנוסף לבודקים.
ראיתי ש @magicode אמר שזה בפיתוח
רק הצעתי כאן שעל דרך השלילה אפשר להכניס את זה בפועל גם אם זה לא 100 אחוז -
@139 הוא לא אמר שזה בפיתוח, הוא אמר "זה כבר מזמן ברשימה שלנו". זה לא אומר שזה בפיתוח בפועל
-
פעם קראתי כאן בפורום שבדיקת התמונת נעשית גם על ידי רובוט וגם על ידי בנ"א, ככה שזה כבר בשטח...
לא מוצאת עכשיו את השרשור ההוא -
@רחלי65 תמיד זה היה השערות של משתמשים על סמך מהירות בדיקה וכדומה (שזה נסיבתי בלבד), נטפרי לא כתבו את זה מעולם
-
-
@רחלי65 כתוב שם "אמרתי כבר בעבר שעובדים על זה. ובדרך כלל אני לא אומר סתם דברים."
לא רואה שכתוב שזה כבר קיים בצורה כלשהיא