מה בין הגנה להגנה
-
@magicode אמר במה בין הגנה להגנה:
ראיתי יותר ראיות שהציבור נהיה יותר מקל ולכן צריך להתגמש איתו יותר.
אז אתה כאחד שהייתה המתקופה שנטפרי הייתה חינם (וזה לא היה בתור נסיון).
אתה יודע שאין שינוי מהותי. רק שאתה אומר שנטפרי צריכה להשתנות כי הציבור נהיה יותר מודרני. ויותר מכור לאינטרנט. כלומר הציבור התרגל לשימושים מסויימים באינטרנט. ולא יכול בלעדיהם.
זה כבר טענה אחרת ממה שנפתח פה בתחילת האשכול.
אני גם חושב שזה ממש לשנות מה DNA של נטפרי.אפשר להסתכל על זה באור חיובי, זה לא שהציבור נהיה יותר מודרני, אלא שגם הציבור המודרני הבין, שנטפרי זה האופציה היחידה להשאר שמור באינטרנט.
לעצם הטענה, אדם עובד שנצרך לאתר מסויים זה לא משנה אם הוא מודרני או לא צורך זה צורך. -
@magicode
אני לא יודע אם זה ענין של יותר מכור, אלא שבאמת אין ברירה אחרת (מה שאין כן לפני 8-10 שנים). דוגמא לדבר, לך תנסה היום לפתוח חלון המכונית ולשאול מישהו: איך מגיעים לכתובת פלונית? זה עבר מהעולם.אפשר לשאול שאילה אישית (באמת בלי שום כוונה להעליב או לחדור לפרטיות): אם היית כרגע מחפש עבודה בפיתוח תוכנה, והיית גולש בנטפרי, ולינקדין היה סגור לך, מה היית עושה? באמת היית מוותר על האפשרות הזו? [אני לא באמת כ"כ מכיר את הפלטפורמה, אבל ממה שקראתי ושמעתי מכמה חברים, אני מבין שזה ה-מקום למשרות בהייטק]
-
@loters אמר במה בין הגנה להגנה:
אפשר לשאול שאילה אישית (באמת בלי שום כוונה להעליב או לחדור לפרטיות): אם היית כרגע מחפש עבודה בפיתוח תוכנה, והיית גולש בנטפרי, ולינקדין היה סגור לך, מה היית עושה? באמת היית מוותר על האפשרות הזו? [אני לא באמת כ"כ מכיר את הפלטפורמה, אבל ממה שקראתי ושמעתי מכמה חברים, אני מבין שזה ה-מקום למשרות בהייטק]
מחקתי מה שכתבתי פה. כי אנשים לא מבינים את מה שכתבתי בהקשר הנכון.
-
אני לא רואה בתיכנות עצמו ערך, אני רואה בזה אמצעי להגיע לכל מיני דברים.
נראה לי שלא הייתי מחפש עבודות בהייטק. העולם הזה של ההיטק גורם לי סלידה.פרנסה זה ערך? אדם צריך פרנסה וזה התחום שלו
-
ראיתי יותר ראיות שהציבור נהיה יותר מקל ולכן צריך להתגמש איתו יותר.
אני שותף להרגשה שנטפרי עצמם הולכים ומחמירים כל הזמן. אפשר להתווכח.
בכל אופן בשבילי נטפרי לא מספיק פתוח, אבל אני לא רואה פתרון לאנשים כמוני. (ייתכן ויש, אני לא מכיר)
לא הבנתי מה הבעיה העקרונית לעשות עוד רשימה אפורה שתיפתח בסטנדרטים מקילים יותר למי שיבחר בזה? (ללא אפשרות לעבור חופשי בין המסלולים כמו אצל המתחרים) -
@אחד-תם אמר במה בין הגנה להגנה:
אני לא רואה בתיכנות עצמו ערך, אני רואה בזה אמצעי להגיע לכל מיני דברים.
נראה לי שלא הייתי מחפש עבודות בהייטק. העולם הזה של ההיטק גורם לי סלידה.פרנסה זה ערך? אדם צריך פרנסה וזה התחום שלו
על מה אתה טוען פה? אמרתי את הדברים כטיעון מסויים? תסתכל על מה הדברים נאמרו.
-
@magicode סליחה
-
אתה יודע שאין שינוי מהותי. רק שאתה אומר שנטפרי צריכה להשתנות כי הציבור נהיה יותר מודרני. ויותר מכור לאינטרנט. כלומר הציבור התרגל לשימושים מסויימים באינטרנט. ולא יכול בלעדיהם.
או שמא העולם והצרכים השתנו
-
נראה לי שלא הייתי מחפש עבודות בהייטק. העולם הזה של ההיטק גורם לי סלידה.
חבל שאין תשובה לגופו של עניין. לו יצויר שאתה חדש בתחום והיית משקיע המון זמן בלימוד תכנות והיית כרגע מחפש עבודה בפיתוח תוכנה, והיית גולש בנטפרי, ולינקדין היה סגור לך, מה היית עושה ????
-
@meir-lamdan אמר במה בין הגנה להגנה:
חבל שאין תשובה לגופו של עניין. לו יצויר שאתה חדש בתחום והיית משקיע המון זמן בלימוד תכנות והיית כרגע מחפש עבודה בפיתוח תוכנה, והיית גולש בנטפרי, ולינקדין היה סגור לך, מה היית עושה ????
השואל שאל אותי באופן אישי על דברים אישים שלי. אתה רוצה להתעמק בנבכי אישיותי?
האם לשיטתך הציבור צריך לפעול לפי איך שזה פועל אצלי?
גם אם כן. אני לא יכול לענות על שאלה של אילו הייתי כך וכך. כי אני לא כזה בכלל.
אתה יכול להסיק מזה שאני לא מבין בתחום. והדעה האישית שלי לא משנה לענין הזה. -
הערת אגב, אילוסטרציה: צריך אלגוריתם שיציג לנו טבלה של שיעור ההשתתפות של משתמשים חדשים בפורום בנושאים החמים
זה מעניין -
@yp אמר במה בין הגנה להגנה:
הערת אגב, אילוסטרציה: צריך אלגוריתם שיציג לנו טבלה של שיעור ההשתתפות של משתמשים חדשים בפורום בנושאים החמים
זה מענייןשאלה מעניינת, עברתי על כל האשכול ומצאתי שמתוך 48 תגובות יש כאן רק את פותח האשכול שנרשם לפני יומיים ועדיין לא הגיב לאשכול, חוץ ממנו יש כאן רק עוד ניק אחד שנרשם ב-2022 והגיב בינתיים תגובה אחת, ועוד שניים שנרשמו ב-2021 - אם זה נקרא חדש. כל יתר התגובות באשכול הזה נכתבו ע"י משתמשים ותיקים יחסית
-
אני לא מבין מה יש לך נגד הייטק בדיוק אני עובד בהייטק בחברה חילונית וכמה בחינות יש מעלות בתחום הזה.
-
מתכנת לא צריך סמרטפון.
-
בתחום הזה הרבה יותר מצוי עבודות שאפשר לעבוד במאה אחוז מהבית.
-
באופן כללי הגלישה באינטרנט לצורכי הייטק דורשת הרבה פחות כניסה לאתרים בעלי סיכון
בכל מקרה גם אם אני כן הייתי מזדהה עם הסלידה זה לא משנה את המציאות שאנשים מחפשים עבודה בתחום ומדובר בעבודה שהיא לא פסולה במהותה, לכן אני מצליח להבין את ההרגשה של אנשים שמרגישים שהחוסר בלינקדין הוא מה שעומד בדרכם.
נ.ב. אני הגעתי לעבודה שלי בלי חשבון לינקדין ובלי שום רשת חברתית אחרת
-
-
@אינו-יודע-לשאול אמר במה בין הגנה להגנה:
אני לא מבין מה יש לך נגד הייטק בדיוק אני עובד בהייטק בחברה חילונית וכמה בחינות יש מעלות בתחום הזה.
-
מתכנת לא צריך סמרטפון.
-
בתחום הזה הרבה יותר מצוי עבודות שאפשר לעבוד במאה אחוז מהבית.
-
באופן כללי הגלישה באינטרנט לצורכי הייטק דורשת הרבה פחות כניסה לאתרים בעלי סיכון
בכל מקרה גם אם אני כן הייתי מזדהה עם הסלידה זה לא משנה את המציאות שאנשים מחפשים עבודה בתחום ומדובר בעבודה שהיא לא פסולה במהותה, לכן אני מצליח להבין את ההרגשה של אנשים שמרגישים שהחוסר בלינקדין הוא מה שעומד בדרכם.
נ.ב. אני הגעתי לעבודה שלי בלי חשבון לינקדין ובלי שום רשת חברתית אחרת
אולי תקרא על מה הדברים שלי נאמרו?
אתה לא הראשון שטעית בזה.
אחרי ש3 אנשים טעו בזה. מחקתי את מה שכתבתי. -
-
@magicode קראתי, מקבל את הענין שזכותך לסלוד באישיותך מכל מה שאתה מוצא לנכון כמו כל אחד אחר גם אם אין הסבר או שאתה לא מעונין לשתף אותו.
עדיין יש כאן שאלה לגופו של ענין שאתה יכול לנסות להתחבר אליה מכיוון של כל מקצוע אחר שאתה כן היית חולם עליו כערך (אני לא מביא דוגמאות כי אני מכבד את הפרטיות של כל אדם) והיה אתר מסוים שחסימתו הייתה זאת שלהרגשתך לפחות מפרידה בינך לבין העבודה.
והאתר ההוא לא היה משהו שעצם השימוש בו הוא בעייתי במהותו.אפשר לשאול שאילה אישית (באמת בלי שום כוונה להעליב או לחדור לפרטיות): אם היית כרגע מחפש עבודה ב......., והיית גולש בנטפרי, ו...... היה סגור לך, מה היית עושה? באמת היית מוותר על האפשרות הזו? [אני לא באמת כ"כ מכיר את הפלטפורמה, אבל ממה שקראתי ושמעתי מכמה חברים, אני מבין שזה ה-מקום למשרות ב........]
-
וואצאפ היה עוזר לי מאוד מאוד ואני לא משתמש בזה. כי זה חסום בנטפרי.
אני חושב שיש דברים שהפסדתי בגלל שאני לא משתמש בוואצאפ. -
אני חושב שיש דברים שהפסדתי בגלל שאני לא משתמש בוואצאפ.אני חושב שזו התשובה המתבקשת
שהיית צריך לענות על השאלה המקוריתהלכת שני צעדים אישיים קדימה
וכולנו התבלבלנו... -
וואו...
-
@yp אמר במה בין הגנה להגנה:
וואו...
זה באמת מדהים!
לפני שיערכו את הפוסטים... -
@yp המדהים זה שאע”פ שהוא מנהל הוא לא מרשה לעצמו לפתוח מה שהוא צריך בצורה חריגה...
המוסר השכל שגם אם אנחנו צריכים משהו לצרכי עבודה לנסות להתמודד עם מה שיש בנטפרי ולא לרעות בשדות זרים גם אם זה ממש נצרך לנו. (אלא אם כן ממש אין ברירה)