דואר במק אינו עובד!
-
משהו מוזר מאד כשאני מנסה לשלוח מייל מהדואר במחשב שלי הוא לא נותן לי לשלוח בכלל הוא מראה לי תמונה כזו
אני כבר בתמיכה של נטפרי כמה ימים והם לא מצליחים לפתור את הבעיה שבהקלטות שאני שולח להם מישהו נתקל בזה?
עוד משהו מעניין כששיתפתי את הדואר הזה עם חשבון נוסף שיש לי בג׳ימל אז הוא נתן לשלוח את הדואר גם מחשבון icloud אבל אחרי כמה זמן אני קולט שהוא עובד עליי אצלי הוא כתב שזה נשלח מ icloud אבל אצל המקבלים את המייל ששלחתי להם הם מקבלים מהג׳ימל!!!
מרפסן איגרא ממש! מי שיש לו פיתרון נשמח לשמוע [אבקש רק מי שמשיב כהלכה] -
@dudu-0
חלק מהדומיינים הפנימיים של מק סגורים.
להבנתי - אין לכך פתרון בנטפרי. -
@מודה-אני אמר בדואר במק אינו עובד!:
@dudu-0
חלק מהדומיינים הפנימיים של מק סגורים.
להבנתי - אין לכך פתרון בנטפרי.לא נראה לי כל כך שזה המקרה
זה לא אמור להיות דומיין מעורב עם תכנים בעייתיים (כמו לדוגמה המזג אויר שמגיע מהדומיין של החדשות) או עם certificate pining -
@צדיק-תמים אמר בדואר במק אינו עובד!:
לא נראה לי כל כך שזה המקרה
https://netfree.link/wiki/שיתוף_והעברת_קבצים_בנטפרי#:~:text=שירותי ענן ושיתוף, Icloud
-
@shloimy95 בויקי מדובר על ענן הקבצים (שזה דבר שמצריך פיתוח, כמו דרייב)
פה מדובר על שרת המיילים -
תכלס' - ניתן להשתמש באינטרנט של נטפרי עם מאק בצורה חלקה?
(שואל לפני קניה) -
@הכריש התלונה פה היא על שליחה ממייל של אפל (@icloud.com), מג'ימייל לדוגמה עובד חלק כולל באמצעות התוכנה של המייל המובנית. לענ"ד זה לא שיקול בכלל בקניית מחשב
הבעיה העיקרית היא שהחנות (AppStore) חסומה (וזה לא פתיר מבחינה טכנית), אבל רוב מוחלט של התוכנות ניתנות להורדה כקובץ התקנה
אני משתמש במק כשנה וחצי בנטפרי ומלבד עניין החנות ולא נתקלתי בבעיה ממשית עם נטפרי -
@צדיק-תמים
כמובן, מלבד זה שאין לך וויפרי.
אולי בשביל @הכריש זה שיקול, וכדאי לציין זאת. -
@הכריש אמר בדואר במק אינו עובד!:
תכלס' - ניתן להשתמש באינטרנט של נטפרי עם מאק בצורה חלקה?
(שואל לפני קניה)כמו הקודמים אני יכתוב לכם שמאק עובד חלק לגמרי עם נטפרי ללא שום בעיות מכל סוג
כולל אפשרות לvpn
אבל צריך לקחת בחשבון שאין וייפרי ושהvpn יכול ליפול יותר בקלות מאשר התוכנה של נטפרי לווינדוס ככה שאם משתמשים במחשב במקומות שאין אפשרות להתחבר רק לנטפרי זה שיקול משמעותי -
@shloimy95 בויקי מדובר על ענן הקבצים (שזה דבר שמצריך פיתוח, כמו דרייב)
פה מדובר על שרת המייליםאני מבין, אבל תשובתי הייתה ספציפית לנקודה זו
לא נראה לי כל כך שזה המקרה
זה לא אמור להיות דומיין מעורב עם תכנים בעייתיים (כמו לדוגמה המזג אויר שמגיע מהדומיין של החדשות) או עם certificate piningיש דומיין מעורב עם תכנים בעייתיים - הדומיין של כונן icloud
לגבי הבעיה שלך נסה להוסיף את כתובת הדוא"ל @icloud.com ככתובת שנייה לחשבון Gmail שלך
-
@shloimy95 אז הגבת לנקודה שלא חלקתי כתבתי שלא נראה לי שזה המקרה פה, לא שאין דברים אחרים שחסומים בגלל תוכן מעורב
-
@dudu-0 לא בטוח שזה יעזור. אבל אנסה.
ניתן לקבל ולשלוח את המיילים של ICLOUD בג'ימייל
באמצעות FOWARD / SEND ASאולי זה יעזור..
-
היי אחרי הרבה נסיונות והקלטות והסרטות הדואר עובד! [לתשומת לב @shloimy95 @מודה-אני] אציין שהוא גם עבד לי בעבר [נ״ל אחרי פנייה ושחרור חסימות מההקלטות - אבל הפעם זה היה מסובך יותר לא יודע למה] אבל משום מה אחרי שהשתמשתי באנטרנט אחר והתקנתי תעודת אבטחה חדשה של נטפרי זה חזר אבל כאמור העניין נפתר.
-
@צדיק-תמים @מודה-אני
תודה על ההכוונה, קניתי מקבוק ואין על אפל!!!