קורסים מרובי סרטונים
-
@מפתח אמר בקורסים מרובי סרטונים:
הבעייתיות מול האפשרות של קורסים מובנת,
אם זאת אתה כנראה מבין שזה דורש כח אדם שיבדוק כל סרטון,סרטון של שעה עולה נקודה
10 סרטונים של דקה עולים 10 נקודות
איך זה מסתדר עם טיעון הכח אדם?
פעם היה אפשר לשלוח כמה סרטונים קצרים בפניה אחת, היום הם לא מוכנים אפילו אם כל אחד של 10 שניות. -
@צדיק-תמים
סרטון של שעה הם לא בודקים את כל הסרטון אלא מדלגים ומנסים להבין את הכיוון. -
@מפתח יש שני שלבים, כח אדם יהודי (אופי הסרטון) ויש כח אדם הודי (שאין נשים וכדו')
הבדיקה ההודית היא לא "בדיקת כיוון"
והבדיקה של הבודקות זה לבדוק את אופי הסרטון ("להבין את הכיוון")
אם מכמה דילוגים אפשר להבין אופי של סרטון של שעה, אז מלשבת 5 דקות ולבדוק מדגמית כמה עשרות סרטונים אפשר להבין הרבה יותר טוב את הסגנון של כל המאות סרטונים קצרצרים -
@צדיק-תמים
לדעתי בכח ההודי בודק רק תמונות, אבל מי אני תחת כפות רגליך,
לדבריך סרטון של שעה יקח יותר משעה לבדוק, רק ההודי יקח שעה + הבדיקה היהודית + התור? משהו לא מסתדר פה.בנוגע ל
אם מכמה דילוגים אפשר להבין אופי של סרטון של שעה, אז מלשבת 5 דקות ולבדוק מדגמית כמה עשרות סרטונים אפשר להבין הרבה יותר טוב את הסגנון של כל המאות סרטונים קצרצרים
גם דעתי כמוך, לך תשכנע את נטפרי.
-
לדבריך סרטון של שעה יקח יותר משעה לבדוק, רק ההודי יקח שעה + הבדיקה היהודית + התור? משהו לא מסתדר פה.
אני מנחש שיש דילול של הפריימים, אולי לפי שינויים בוידאו או שיטות אחרות
אבל הדיון הזה באמת מיותר בגלל השורה האחרונה שלך -
בגדול אין טעם לדון על זה-ההחלטה היא של נטפרי וזהו
אבל אם מותר להביע את דעתי האישית
הבעיה היא יותר בהגדרה הרוחבית
האם קורס עם 50 שיעורים מחולקים כל שיעור ל-4 יחידות לפי איך מתמחרים את זה?
אולי לפי דקות ואז צריך לבנות חישוב מיוחד שיחשב את הדקות של כל השיעורים
או אולי בכלל כל שיעור נחשב ליחידה
ואולי בכלל כל 5 סרטונים נחשבים ליחידהומה קורה אם לא מדובר בדיוק על קורס
אלא אתר מסוים (לא יודע מה-רק זורק דוגמא) שיש בכל עמוד 5 סרטונים
דוגמא שעולה לי כרגע תוך כדי
אתר של בגדים שיש סרטונים של הבגדים
אז גם שם נצטרך אולי לחשב האם כל בגד שיש לו 3 סרטונים נחשב כנקודה אחת או כשלוש נקודות
ואז יגיע אתר עם סגנון אחר
ואף פעם לא יצליחו להגיע להסדרואל תשכח את כל אלו שמצפים שנטפרי יואילו בטובם בצורה אוטומטית לקלוט את כל הסרטונים במקום ללחוץ אחד אחד
בקיצור: למשתמש הקצה מאוד קשה עם זה, אבל בראיה רחבה יותר זוהי המציאות!
-
@תתים כן מאוד קשה אם זה.
זה פשוט מקשה על החיים ואפשר לפתור את זה.אני מתכוון על אתר https://www.trade2.co.il/.
אתר ללימודי שוק ההון, המכיל מאות סרטונים קצרים של 2 ו 3דקות.
אפשר היה לצמצם הכל לכמה שעות ואז זה היה עולה 5 שקל.גם זה היה פתוח לפחות ברובו עד לא מזמן אלא שהם שינו אתר ואז הכל נסגר לפתע שוב בנטפרי.
מהתבוננות שניה אחת על האתר אפשר להבין שאין שם נשים. ובוודאי שאין תוכן פסול.הכל תוכן לימודי על שוק ההון נטו. (יכול להיות פקשושים שיראו איזה אשה אולי באיזה קצה של תמונה, אני לא נתקלתי בזה עד היום).
אבל מכאן ועד לשלם מאות שקלים נוספים על פתיחת התוכן הלימודי, רק כי מדובר בסרטונים ?
זה כבר מוגזם לעניות דעתי.
מצידי שיגבו איזה תשלום סמלי על פתיחת אתר, אבל לא לתמחר את זה בצורה לא הגיונית.אנחנו יכולים לדבר כאן עד מחר.
האם נזכה לקבל תגובה רשמית ?
האם מישהו רשמי עובר על הרעיונות / על הפניות /על הבקשות / על הצרכים / וייתן את תגובתו או ינסה לעזור?
או שהפורום הוא רק מקום להוציא קיטור ?
(ולמה האימוגי לא עובד בפורום, רציתי להוסיף כאן איזה אימוגי,
הייתי שולח בקשה שיפתחו לי אימוג'י בנטפרי, רק נגמרו לי הנקודות.....)ועד אז בהצלחה לכל משתמשי נטפרי ולכל עם ישראל
-
-
@צדיק-תמים
סרטון של שעה הם לא בודקים את כל הסרטון אלא מדלגים ומנסים להבין את הכיוון.@צדיק-תמים אמר בקורסים מרובי סרטונים:
@מפתח יש שני שלבים, כח אדם יהודי (אופי הסרטון) ויש כח אדם הודי (שאין נשים וכדו')
הבדיקה ההודית היא לא "בדיקת כיוון"
והבדיקה של הבודקות זה לבדוק את אופי הסרטון ("להבין את הכיוון")
אם מכמה דילוגים אפשר להבין אופי של סרטון של שעה, אז מלשבת 5 דקות ולבדוק מדגמית כמה עשרות סרטונים אפשר להבין הרבה יותר טוב את הסגנון של כל המאות סרטונים קצרצריםאני לא הולך להביא מידע אבל שתיכם כותבים נתונים שהם רחוקים מאד מהמציאות של בדיקת הסרטונים
-
@אברהם-ח אם זה קורס כ"כ מבוקש אז למה אתה צריך לפתוח אל כל הסרטונים? איפה האחרים שצופים? למה הם לא פותחים...
למה שנטפרי ישקיעו הון משאבים למצוא פתרון לבעיה נקודית של משתמשים בודדים?
כיום יש מעל 875,000 סרטונים שנטפרי עברו עליהם. אתה בעצמך בטח נהנה מהמון מהם. והם נפתחו ע"י משתשמים אחרים כמוני כמוך. פעם ראובן פותח ושמעון נהנה ופעם שמעון פותח וראובן נהנה.
נטפרי הם לא מחייבים אותך להשתמש בפתרונות שלהם, הם מספקים שירות, אם אתה רוצה תיקח, לא תרצה אל תיקח.האמת שהייתי במקום שלך (הרבה פעמים) וצריך פשוט להחליף חשיבה ולהבין שכל משתמשי נטפרי נמצאים באותה סירה. אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים אינטרנט מהיר עם סינון איכותי ומהודר. ההנהלה עושה מעל ומעבר בשבילנו וכל אחד צריך לעזור ולהשתתף. כשאני פותח סרטון או אתר אני חושב לעצמי שאני עושה חסד עם עוד אנשים שיוכלו גם ליהנות מההשקעה שלי.
ושאני מגיע לאתר או סרטון פתוח ליבי מתמלא הודאה לאיש הטוב שבא לפני ופתח.סליחה על המגילה, אני פשוט באווירה של פורים:)
-
@n_נתי לא הבנתי מה המגילה הזאת רלוונטית לכאן
הוא ביקש למצוא פתרון מערכתי לבעיה של הרבה משתמשים, שהיא קורסים מרובי סרטונים, כל אחד קורס אחר
יש פתרון לסרטונים גנריים כמו מוזיקה לדוגמה שמעניינים הרבה אנשים, אין פתרון לצורך חיוני של קורסים -
@n_נתי אמר בקורסים מרובי סרטונים:
נטפרי הם לא מחייבים אותך להשתמש בפתרונות שלהם, הם מספקים שירות, אם אתה רוצה תיקח, לא תרצה אל תיקח.
כמובן שהמשפט הזה היה חייב להגיע.
כמו בכל שרשור בנושא...
-
@יהודי-פשוט-וטוב
בעיקרון כל הנושא פה גולש מהחוקים של הפורום.
אבל אם מתחילים לחלק ציונים ודירוגים.
אז מה שהוא הגיב זה מתאים לשיח של הנושא הזה לאור המשפט הזה של פותח הנושא.@אברהם-ח אמר בקורסים מרובי סרטונים:
אני חושב שאם נטפרי רוצה להיות פיתרון אמיתי לציבור, צריך לקחת בחשבון גם את רוכשי הקורסים ולבוא לקראתם עם פתרון אמיתי .
היה עדיף שלא היה פותח דיון האם נטפרי פיתרון אמיתי לציבור או לא. ואז אולי היו מתמקדים ברעיונות שלו ולא בשוליים.
-
@צדיק-תמים אמר בקורסים מרובי סרטונים:
הוא ביקש למצוא פתרון מערכתי לבעיה של הרבה משתמשים, שהיא קורסים מרובי סרטונים, כל אחד קורס אחר
יש פתרון לסרטונים גנריים כמו מוזיקה לדוגמה שמעניינים הרבה אנשים, אין פתרון לצורך חיוני של קורסיםמהניסיון שלי כלקוח בנטפרי וכבעל מקצוע בנישה שבה בעלי מקצוע רבים עוברים לסינונים ברמה פחותה יותר, אני רואה מגמה של נטפרי להשקיע את מרבית הזמן והמשאבים עבור תוצרים שמביאים תועלת לכמות גדולה יותר של לקוחות, או אף לנישה קטנה יותר אם מדובר במאמץ סביר (זמן וכסף) ביחס לכמות הלקוחות מאותה הנישה.
התחושה שלי היא שנישות קטנות יותר שמצריכות משאבים גדולים יותר נדחקות לתחתית הרשימה, ויש בכך הגיון מסוים.
אך שוב - מדובר בתחושה בלבד ואין לי כל דרך לדעת מה מתרחש בפועל מאחורי הקלעים, ומה מידת המאמץ וההשקעה בכל תחום. -
@ברצינות אמר בקורסים מרובי סרטונים:
@צדיק-תמים אמר בקורסים מרובי סרטונים:
יש פתרון לסרטונים גנריים כמו מוזיקה לדוגמה שמעניינים הרבה אנשים, אין פתרון לצורך חיוני של קורסיםמהניסיון שלי כלקוח בנטפרי וכבעל מקצוע בנישה שבה בעלי מקצוע רבים עוברים לסינונים ברמה פחותה יותר, אני רואה מגמה של נטפרי להשקיע את מרבית הזמן והמשאבים עבור תוצרים שמביאים תועלת לכמות גדולה יותר של לקוחות, או אף לנישה קטנה יותר אם מדובר במאמץ סביר (זמן וכסף) ביחס לכמות הלקוחות מאותה הנישה.
התחושה שלי היא שנישות קטנות יותר שמצריכות משאבים גדולים יותר נדחקות לתחתית הרשימה, ויש בכך הגיון מסוים.
אך שוב - מדובר בתחושה בלבד ואין לי כל דרך לדעת מה מתרחש בפועל מאחורי הקלעים, ומה מידת המאמץ וההשקעה בכל תחום.זה הגיוני מאוד, מוגבלים בזמן ומשאבים אז משקיעים איפה שיש הכי הרבה תועלת לכמה שיותר אנשים.