VPN אמריקאי
-
שלום וברכה, אני לא מבין בטכני, לכן אני לא יודע אם יבינו את השאלה שלי, בכל זאת אנסה.
אם אגדיר הראוטר שלי שיתחבר בVPN לקו אמריקאי בחיבור שלא נטפרי.
אח"כ אתחבר עם הVPN שעל המחשב מנטפרי הדור החדש, אז זה ייהפך לקו ישראלי? כי אני בישראל?
ואם יש כאן מישהו טכנאי שמוכן בתשלום לעזור לי לסדר את הענין הזה, כלומר שיהיה לי קו אינטרנט אמריקאי קבוע.למה זה חשוב? כי הVPN אמריקאי של נטפרי בנתיים אני משתמש עם הדור הישן, אבל יש תוכנה של איזה בנק שמזהה שזה כן מחוץ לארה"ב.
-
@א100 אמר בVPN אמריקאי:
אח"כ אתחבר עם הVPN שעל המחשב מנטפרי הדור החדש, אז זה ייהפך לקו ישראלי? כי אני בישראל?
זה לא יעבוד, אתה פשוט תתחבר לשרת של נטפרי באמריקה
-
@shloimy95 אמר בVPN אמריקאי:
@א100 אמר בVPN אמריקאי:
זה לא יעבוד, אתה פשוט תתחבר לשרת של נטפרי באמריקה
הפוך זה מה שאני רוצה להתחבר לשרת של נטפרי באמריקה. השאלה אם זה יצליח, או שנטפרי יזהה שאני בישראל ולכן גם עם הקו VPN יהיה אמריקאי, החיבור של נטפרי יהיה על הקו הישראלי, זה היה השאלה שלי?
-
@א100 ברגע שאתה מתחבר לVPN של נטפרי, כל חיבור אחר, בין פיזי (ספק) ובין וירטואלי (VPN) לא רלוונטי, והאתר יזהה את הIP של שרתי נטפרי
השאלה למה האתר מזהה את הVPN האמריקאי של נטפרי כלא אמריקאי
בכל אופן נראה שגם בתוכנה החדשה (וויפרי 3) יש כבר אופציה לבחור שרת - ראה בויקי: https://wiki.netfree.link/wiki/תוכנת_נטפרי_(WiFree_3)#.D7.94.D7.AA.D7.97.D7.91.D7.A8.D7.95.D7.AA_.D7.9C.D7.A9.D7.A8.D7.AA_.D7.97.D7.95.22.D7.9C -
סתם ככה בלי להיכנס לגוף השאלה, VPN על VPN זה אמור להיות בלי סוף של ניתוקים.
-
@3-פינות
שוב, אני לא מייבין כ"כ. אבל אני חושב שVPN בראוטר עצמו אמור להיות יותר טוב, מסתם תוכנה על המחשב. לא? -
@א100 בפרוטוקול VPN ברגע שיש רעשים בקו זה בעיה, ושתי VPN אחד על השני כל בעיה קטנה תנתק את שתיהם, וזה שזה על הראוטר לא יפתור את הבעיה הזו אולי טיפה יקטין אותה.
-
יש לי אותה בעיה בעבודה ולכן אנחנו מתחברים דרך VPN לשרת שיושב בארצות הברית (לא של נטפרי), השרת סגור (ע"י טכנאי) לכל אתר מלבד כמה אתרים כמו בנקים בארצות הברית שפתוח.