תעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים
-
אני מנסה להשתמש בתעודת אבטחה של יוסי תקשורת שיש כאן באתר בשני הפורמטים והכרום (גם גירסא 99) מציג שגיאת אבטחה.
אני יודע כיצד להתקין את התעודה באנדרואיד כיון שלפני כן הייתי בספק אחר ושם לא היתה בעיה זו.
אני מחובר דרך סיבים בבני ברק. -
@גילגול סליחה שאני עובר נושא, אתה נמצא על סיבים של יוסי תקשורת בבני ברק דרך נטפייבר, חשוב לי לדעת איך הגלישה. (האם יש נפילות ניתוקים וכדו').
אני חוויתי ניתוקים רבים והם טענו שזה רק לי קורה. -
@גילגול יש ליוסי תקשורת כמה תעודות אבטחה, איזה תעודת אבטחה אתם מתקינים ?
-
@רמיזא מה שיש כאן:
https://netfree.link/wiki/תעודת_אבטחה_להורדה_לפי_ספקוגם מה שיורד מהכתובת https://netfree.link/netfree-ca.crt.
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים:
@גילגול סליחה שאני עובר נושא, אתה נמצא על סיבים של יוסי תקשורת בבני ברק דרך נטפייבר, חשוב לי לדעת איך הגלישה. (האם יש נפילות ניתוקים וכדו').
אני חוויתי ניתוקים רבים והם טענו שזה רק לי קורה.אתה יכול לפתוח נושא חדש ואענה לך שם בשמחה. לדעתי מענה כאן עלול לגרום לכך שלא אקבל תשובה למה ששאלתי.
-
הקובץ הזה עבד לי.
yossi.cer.pdfהוספתי בסופו את הסיומת pdf כדי שהוא יעלה לכאן.
מישהו יודע איך להמיר אותו לפורמט .crt או .0 בשביל להכניס אותו ברוט? -
התעודה הזאת פעלה לי כמערכת.
היא שונה מהתעודה שיש בקישורים לעיל.רק חבל שבשום מקום לא כתוב שאפליקציית גוגל צאט חסומה בנטפרי.
בהקלטת תעבורה בתחילת הדרך היה כתוב שזה נובע מבעיית אבטחה ורק לאחר שנפתרה הבעיה הופיע בהקלטה שזה חסום.
המידע הזה היה חוסך לי כמה שעות.
חבל חבל חבל.
לגבי מה ששאל @אליהו-התלמיד-חכם נכון לעכשיו זה עובד בסדר. אם כי ביקשתי 600 מגה ובמחשב שהיה מחובר בWIFI 5gh+ כבל זה הגיע לי ל350. אבל אולי הבעיה במחשב.
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים:
אני חוויתי ניתוקים רבים והם טענו שזה רק לי קורה.לאחר שמטרת הנושא נפתרה אענה לשאלתך
חבר שמחובר בבני ברק לסיבים של רימון / נטפייבר עם נטפרי יוסי תקשורת
סבל בתחילת הדרך מניתוקים בעיקר בלילה
יתכן שהתקלה היתה מקומית אצלו במחשב / WIFI
כעת זה הסתדר לובכל מקרה הוא אומר שזה עולם אחר מחיבור קווי נחושת של בזק..
-
@גילגול דווקא עובד לי אפליקציית גוגל צ’אט, אבל רק בצ’אטים אישיים.