קבוצות בצייט
-
@אליהו-התלמיד-חכם בסופו של דבר חייבת להיות פלטפורמת צ'אט שפתוחה, זה קריטי לצורכי עבודה כמעט בכל עבודה משרדית שהיא. אם תחסום את גוגל צ'אט, הבעיות יעברו לפלטפורמות שישארו פתוחות.
בכל מקרה זה לא רלוונטי לנושא כאן, הבקשה כאן היא על זה שיש אנשים רבים שפותחים את הצ'אט כדי שיוכלו להתכתב עם משפחה וכדומה וממילא זה פותח גם קבוצות, כשאם היתה אופציה לפתוח רק התכתבות פרטית או רק עד 10 אנשים הם היו פותחים רק את זה ומפחיתים את רמת הסיכון.
אגב, אני שלחתי פניה על זה לפני זמן רב מאוד. -
@צדיק-תמים אמר בקבוצות בצייט:
@אליהו-התלמיד-חכם בסופו של דבר חייבת להיות פלטפורמת צ'אט שפתוחה, זה קריטי לצורכי עבודה כמעט בכל עבודה משרדית שהיא. אם תחסום את גוגל צ'אט, הבעיות יעברו לפלטפורמות שישארו פתוחות.
בכל מקרה זה לא רלוונטי לנושא כאן, הבקשה כאן היא על זה שיש אנשים רבים שפותחים את הצ'אט כדי שיוכלו להתכתב עם משפחה וכדומה וממילא זה פותח גם קבוצות, כשאם היתה אופציה לפתוח רק התכתבות פרטית או רק עד 10 אנשים הם היו פותחים רק את זה ומפחיתים את רמת הסיכון.
אגב, אני שלחתי פניה על זה לפני זמן רב מאוד.לדעתי אפשרי לעשות גם.
שכל משתמש "מסכים" אחת לחודש שהקבוצות בהם הוא מחובר אכן מאושרות.
ושלחו לנטפרי מספר הודעות מתוך הקבוצות..לא שנטפרי יעברו על הכל רק יעברו מלמעלה וכד'.
\וכמובן שבעתיד יהיה אפילו אפשרות לצרף בינה מלאכותית לעניין -
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה כלומר להכריח את המשתמש להוכיח לנטפרי אחת לחודש שהוא לא נמצא בקבוצה בעייתית ולא מדווח?
לא נשמע הגיוני, כל הרעיון של המנגון צ'אטים החדש עם הצהרה מבוסס על אמון -
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה כלומר להכריח את המשתמש להוכיח לנטפרי אחת לחודש שהוא לא נמצא בקבוצה בעייתית ולא מדווח?
לא נשמע הגיוני, כל הרעיון של המנגון צ'אטים החדש עם הצהרה מבוסס על אמוןמה האלטרנטיבה?
לחסום לגמרי?ודייק בנכתב זה לא שנטפרי יבדוק את כל הקבוצות כל חודש
(כי אז יצטרכו מחלקה שלמה בשביל זה!)אלה באופן אקראי אחת או כמה מהקבוצות תבדק.
מצד שני יש את העיניין של הפרטיות וכו'.
אך השאלה מה העדיף לוותר על סוג של פרטיות ולקבל צ'אט.
או שלא יהיה צ'אט קבוצות בכלל!לדעתי עדיף האפשרות הראשונה.
-
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה אמר בקבוצות בצייט:
מה האלטרנטיבה?
לחסום לגמרי?אני לא מבין איך הגעת לזה
יש מנגון קיים מבוסס אמון של הצהרה ואפשרות לכל אחד שבקבוצה לדווח -
מה האלטרנטיבה?
יש מנגון קיים מבוסס אמון של הצהרה ואפשרות לכל אחד שבקבוצה לדווח@צדיק-תמים אמר בקבוצות בצייט:
מה האלטרנטיבה?
יש מנגון קיים מבוסס אמון של הצהרה ואפשרות לכל אחד שבקבוצה לדווחלא דובר כאן למעלה על לחסום לגמרי את הצאט???
@י-מ-ג אמר בקבוצות בצייט:
לחסום את הצייט - א"א. אבל לפחות שלא יהי' אפשרות לקבוצות.
אשמח להסבר!
-
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה זו היה הבקשה המקורית אבל הציטוטים גם שלי וגם שלך היו על הבקשה לאופציה לחסום, מה ש @אליהו-התלמיד-חכם כתב
-
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה זו היה הבקשה המקורית אבל הציטוטים גם שלי וגם שלך היו על הבקשה לאופציה לחסום, מה ש @אליהו-התלמיד-חכם כתב
צודק.
לרגע הבנתי שנטפרי יחסמו גורף את כל הקבוצות כולם.
בגלל כמה (ואולי הרבה) שלא משתמשים נכון!אתה מתכוון שכיום לא קיימת אפשרות שהמשתמש יבחר שיהיה פתוח רק צאט 1 על 1.
ושיהיה כזו אפשרות? -
אתה מתכוון שכיום לא קיימת אפשרות שהמשתמש יבחר שיהיה פתוח רק צאט 1 על 1.
ושיהיה כזו אפשרות?בדיוק
ועדיף שיהיה אפשר לבחור האם רק 1:1 או עד 10 או גם יותר -
לי אישית זה לא ממש משנה,
אבל אם כבר אולי אפשר לבחור שיהיה פתוח קבוצות לפי רשימה לבנה
(ויש אפשרות כזו, עובדה שנטפרי יודעים לחסום קבוצה ספציפית לאחר דיווח-יש דומיין מיוחד לכל קבוצה)
נצרך בעיקר למי שצריך קבוצות של משפחה ולא רוצה שיהיה פתוח הקבוצות האחרות -
אתה מתכוון שכיום לא קיימת אפשרות שהמשתמש יבחר שיהיה פתוח רק צאט 1 על 1.
ושיהיה כזו אפשרות?בדיוק
ועדיף שיהיה אפשר לבחור האם רק 1:1 או עד 10 או גם יותרלהבנתי זה יועיל רק כ-אבא לבני ביתו.
פחות יועיל בין אדם לעצמו.
(אם כי ניתן לעשות קנס יציאה כד')על כל פנים בעד,