לפרסם את נטפרי.
-
@magicode כבר חודש שרצים פה קישורים לחוסם פרסומות..
אז אם מדובר על פרסומת וידאו אז יותר באתרים שלא נותנים לראות את התוכן בלי לצפות בפרסומת כמו jdn .
כי כמוני יש עוד המון שכלל לא רואים פרסומות כתובות בשולי אתרים..
(נ.ב. אני לראשונה שמעתי על נטפרי מאחד הרבנים של הוועדה לביצור חומות הדת שהמליץ בחום בראיון בקול חי ). -
@magicode
באמת כבר כתבתי שם אחד מהדברים שאמורים לעזור (שהיא ג"כ בחינם ולא כ"כ תלוי על נטפרי בעצמם אלא למשתמשי הפורם וכו', אבל גם המנהלים בעצמם יכול לעשות בזה).וזה להשתמש בכח הציבור. יש בציבור כל מיני אנשים ומקומת של השפעה ופירסום ויש לעדכן אותם לגבי נטפרי.
זה כולל רבנים, טכנאי מחשבים (חרדים), ראשי כוללים, גבאי בית הכנסת (שבית הכנסת יהיה בנטפרי), מחנכים, ומעל הכל דרשנים ומרצים ובפרט אלו המדברים על סכנת האינטרנט , כמו כן אצל כל אחד שאי פעם מדבר על נושא האינטרנט בציבור, וכן במאמרים ופליירים שבין כך מדפיסים הארגונים השונים (צריכים לעורר ארגונים אלו) וכו'.
אחד שדורש על סכנת האינטרנט יש לו להזכיר גם שתי מילים על פיתרן (אם לא, לא יצא הרבה מהדרשה). בדרל כלל הם לא רוצים לדבר מדי הרבה על זה ומפחד מאחריות וכו'. אבל אפשר לומר מהשהוא כמו "יש הרבה פיתרונות ולכל מצב יש פיתרון. יש קו יעוץ שמתמחה בזה וכו' מקובל היום שברוב מקרים נטפרי הוא הפתרון הטוב ביותר גם ברוחניות וגם בגשמיות, וכו'.
במילים האלו הוא כבר פעל שהרבה יהודים שעוד לא הכיר את נטפרי יברר עליו ויתכן שהוא הציל אותם.
מוטל עלינו את העובדה לא רק לדבר כאן בפורם אחד לשני ואלא לצאת החוצה ולספר לאנשים הגורליים את זה. (מי שמכיר רבנים וכו' שדורשים על סכנת האינטרנט לאזור חיל ולספר להם שכדאי להזכיר בתוך הדיבורים שיש פתרון בשם נטפרי כו')
-
@magicode צריך לנתח את קהלי היעד, אני לא מהתחום אבל כמה נקודות שחשבתי עליהם:
-
להגיע לכל האנ"שים שיושבים על האינטרנט הצורה הכי קלה תהיה באתרי חדשות, (אולי אפי' וידאו במדור הוידאו ששם כידוע לבד שהעין מושך גם זה הרבה יותר נצפה).
-
לגבי עסקים ודומיו העיתונות הכתובה הינה עדיין האפשרות המומלצת ביותר לפי מה שאני שומע בסביבה שלי, מודעה פרסומית.
(ישנם כיום כמה ששולחים גם לתפוצת מיילים את העיתון, לינק בפרסום יביא את המתעניין ישירות לאתר.) -
וישנם כאלו שעסוקים ביותר שרק כתבה פרסומית בעיתונות סופ"ש מגיעה אליהם.
כמובן שלכל קהל יעד כזה צריך משהו מתאים לו, טקסט שישפיע עליו, שמזמין אותו.
(גם צריך לחשוב על כל אלו שזה לא מתאים להם בכלל (כמו המוגבלות [-במצבים מסויימים] לקבל קבצים משותפים שזה דבר מבורך ליודעי חן) לא לפנות אליהם ולבזבז משאבים מיותרים).שיהיה לנו בהצלחה
-
-
אני לא חושב שמדיה אינטרנטית תשיג תוצאות. מה גם שלא הבנתי איפה אפשר לפרסם. ב"כיכר" וב"בחדרי"?
אני חושב שצריך לפרסם בעיתונים. בייחוד אלו של סופ"ש. שם אני רואה הכי הרבה מודעות, ואני מאמין שזה הכי אפקטיבי.
יתד, משפחה ובקהילה. ב"המבשר" אני לא בטוח.לפי דעתי לעסקים וכדו' אין צורך בחשיפה מיוחדת בפני עצמם. צריך להקדיש חלק מהקמפיין הפרסומי בעיתונות עם הדגשה על ההתאמה לעסקים. כולם קוראים עיתונים, ובטח את אלו של שבת. גם אם (ואולי במיוחד...) אם הם בעלי עסקים.
נ.ב. אל תאכלו אותי, אבל אולי באמת צריך לשקול להחליף סמל. אפור עם ירוק-כהה לא נראה משהו. אחד ליד השני, הסמל של אתרוג ושל נתיב יותר טובים.
-
@dLive לגבי הסמל... חולק עליך לגמרי..... הסמל של נטפרי נראה הרבה יותר רציתי ומקצועית מנתיב ואתרוג.....
-
- אני כמשל גיליתי את 'נטפרי' על גבי הלוח של 'מקווה נייעס' מקומי (נשמע ונתבשר כמדומני).
- רוב הלקוחות הפוטנציאלים של 'נטפרי' אינם מגיעים להרצאות נגד המדיה (מלבד בקהילות וכדו') אפשר לגשת אליהם או דרך הרשת/מייל או דרך עיתוני סופ"ש.
- לכאו' מציאון במייל מגיע להרבה מאנ"ש המחזיקים במייל. אפשר גם לצאת מהקופסה ולפרסם באתרים נפוצים ולאו דווקא פנימיים (כ יד2 וכדו').
@dLive כנראה שגרפיקאי אתה לא.. הסמל של 'נטפרי' הרבה יותר אסטטי ועדכני. אך לעשות מודעה שלמה של חצי גיליון בצבע אפור (ע"ע 019) זה כבר משעמם.
-
@dLive אמר בלפרסם את נטפרי.:
אל תאכלו אותי, אבל אולי באמת צריך לשקול להחליף סמל. אפור עם ירוק-כהה לא נראה משהו. אחד ליד השני, הסמל של אתרוג ושל נתיב יותר טובים
הסמל של נטפרי מאוד אמונתי ועדינה.
יתכן שבפרסום זה לא בולט אבל בחסימה על הדף (וכגון סרטים או עוד דברים שחסומים בדף) זה הרבה יותר עדין ונעים להמשתמש מהלוגוים הרעשים יותר.אם מפרסמים בעיתון וכו' אפשר לשקול להוסיף המילה נטפרי עם צבעים בולטים יותר או להשתמש עם אותו סמל עם צבעים אחרים לצורך זה.
-
@איצ2 מציאון במייל! הברקת!
ויש עוד כאלו ודומיהם.
חוזר בי לגבי מדיה אינטרנטית. -
יש דבר אחד מאוד חשוב שלא נכתב כאן
צריך להשיג הסכמות וחתימות מרבנים שמאשרים את נטפרי
יש אחוז גדול של אנשים ששמעו על נטפרי אבל לא עוברים כי אין לה אישור של רבנים
אפילו שיש מכתב אחד מהרב סילמן וכו' אבל זה ממש לא מספיק -
@malo4000 לצערינו רבנים ישנם גם כאלו שמאשרים דברים שלא באמת עומדים בתקן התורני, מצער אבל זה גרם שהרבה ממש לא סומכים בענייני טכנולוגיה על רבנים שלא בטוח שהם מבינים חצי דבר בנושא.
לדעתי מה שיתן את ההמלצה יכול להיות דווקא אישור/המלצה מוועדות התקשורת הקהילתיות למיניהם שממליצים/מכריחים/מדרגים גבוה מכולם את נטפרי.
-
@למדן-וידען
תעשה לי טובה ובא לא נתחיל דיון בנושא.
הנושא הוא איך לפרסם את נטפרי, ותוך כדי עברנו למה מפריע/יגרום לאנשים להצטרף.
אז יש אנשים שחוסר באישורים וחותמות ימנע בעדם מלהצטרף. חד וחלק. -
@dLive @למדן-וידען @malo4000
כדברי כולכם!!!
יש הרבה אנשים שמושפעים ע"י מכתב של רבנים. (שיש לסינונים אחרים לרוב!).
יש שישפיעו ע"י מכתב של ראשי קהילות וכו'
ואין ענין כאן להיכנס מי יודע מה ועד כמה וכו'.אין סתירה בין כל הדברים!! אפשר לקיים שלשתם.
-
@dLive
כולנו מתכוונים לטובת העניין, אצטט את @magicode :@magicode אמר בלפרסם את נטפרי.:
זה אומר שצריך לפרסם. ולפרסם זה אומר שצריך לעשות את זה נכון.
מה אתם אומרים רעיונות שלכם איך הכי כדאי לפרסם. ובאיזה מדיות.לעצם העניין, בהחלט שזה ישפיע צריך וניתן לעבוד על זה.
בסה"כ מה שאנחנו עושים כעת זאת עבודת פרסומאי מתחיל ומתקדם כאחד.. חייבים לחשוב על הכל, להיכנס לראש של אדם ולנתח אותו כדי לדעת מה ישפיע עליו בצורה המיטבית. -
לדעתי, אני הקטן,
הפירסום הכי טוב והכי יעיל הוא הפירסום שלנו, או בלוגו מוטבע במייל [וראיתי שבעבר דשו בזה..] או במודעה שתכין נטפרי שכל אחד ישלח זאת לחברו וחברא חברא אית ליה. אינו דומה פרסומת שבשביל שאנשים ישימו אליה צריך להשקיע הרבה כסף לבין מודעה שאחד שולח לחברו עם המלצה אישית.
מה אומרים? -
@aiib אינו דומה המלצה אישית ששלחת ל50 חברים (נניח...) למודעה בעיתון ש... טוב גם אני לא יודע כמה אנשים רואים. אבל יצאתי ברור, לא?
-
@dLive אמר בלפרסם את נטפרי.:
@איצ2 מציאון במייל! הברקת!
ויש עוד כאלו ודומיהם.המבשר מהדורת מייל.
עיתון שחרית במייל (טוענים ל-51,431 מנויים בדף הבית שלהם - סוכן פרסום). -
@magicode
מי שעובד בפרסום יודע שבשביל למקסם את פרסום המוצר בצורה הטובה ביותר אני צריך כמה דברים א:להכיר את סגנון ואופי חיי קהל יעד זה ובזה לדעת איך לפנות אליהם ועל ידי זה הצליח ליגוע במה זה נוגע אליהם וכדאי להם וממילא משתכנעים ב:להצליח לשדר אמון שהמוצר שווה את מה שאני משלם דבר כזה בעקרון בדרך הרגילה אמור לעלות הרבה כספים אבל אם רוצים להגיע בצורה הכי טובה וזולה
ראשית צריך להגיע למסקנה שהקהל יעד שלנו הכי טוב הוא אלה שנמצאים אצלנו דהיינו חברי נטפרי ואיתם צריך לעבוד על ידי שניצור להם גירוי ורצון לשכנע את חבריהם ולפחות את חלקם
דהיינו: לכל אחד יש כמה חברים שמסתבר שגם הם פחות או יותר אמורים להיות אותו סגנון ואותו קהל יעד ושהוא ישכנע את חבריו ובזה הרווחנו א: להגיע לקהל יעד המדוייק שלנו ב: זה נעשה על ידי מי שקרוב לזה שרוצים לשכנע שהוא יודע בד"כ מה אמור לשכנע אותו בצורה הטובה ביותר -
@כולל
בכוונה לא כתבתי איך לגרום את הגירוי כי יש המון דרכים ואחד הדרכים הוא ריבוי העיסוק בנושא אז אכבד את שאר החברים שיוסיפו כל אחד כהבנתו -
לדעתי סרטון וויראלי (שאינו ישיר מנטפרי) יעשה הכי טוב את העבודה עם הכי פחות כסף.
-
@נהדר ואז אתה צריך להתמודד שזה סגור בכל הסינונים(-כביכול) האחרים..