גלישה בסים נטפרי עם וויפרי3
-
-
@צדיק-תמים
אז לדעתך אין אפשרות לעשות שבמחשב אחד יחסם למייל בלבד כל עוד שהסים של 019 -
@משה-שמחה אפשר לא דרך נטפרי
לדוגמה רשימה לבנה בESET -
@משה-שמחה
היום זה אפשרי בתוכנת וויפרי3 גם בלי חיבור לVPN, וללא תוספת תשלום.
https://netfree.link/wiki/תוכנת_נטפרי_(WiFree_3) -
@ליכט אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
@משה-שמחה
היום זה אפשרי בתוכנת וויפרי3 גם בלי חיבור לVPN, וללא תוספת תשלום.
https://netfree.link/wiki/תוכנת_נטפרי_(WiFree_3)זה בדיוק מה שרציתי לעשות אבל כשהתקנתי וויפרי3 הוא הכניס אותי ישר לגישה דרך vpn ולא הצלחתי לבטל, גם במערכת הפניות לא הצליח לעזור לי,
-
@משה-שמחה
זה היה לאחרונה ? -
@ליכט כנראה שאינכם בקי בוויפרי3 כי באמת זה מה שצריך הוויפרי לעשות, שמחבר המחשב לנטפרי ע"י VPN, ובא"י מתנתק הVPN אחר כל 9 דקות
העצה ל@משה-שמחה היא שיתקין בהנתב שלו שהמשב הזה לא יוכל להתחבר רק לאתר של מייל, רוב הנתבים יש להם האופצי' הזה -
@מד נראה לי שדווקא אתה לא מכיר מה וויפרי 3 אמור לעשות. הפונקציונליות הזאת לא אמורה להצריך VPN, אם היא מצריכה זה באג.
-
@צדיק-תמים נכון, וויפרי 3 לא מצריכה VPN, אבל ממה שהמערכת אמרו לו שכדי להגדיר הגדרות מיחדות עבוד אותו המחשב צריך שיתקין וויפרי 3 משמע שהכוונה שיתקין וויפרי 3 עם הVPN, אחרת א"א להבין כוונת בעלי המערכת
-
@מד אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
אבל ממה שהמערכת אמרו לו שכדי להגדיר הגדרות מיחדות עבוד אותו המחשב צריך שיתקין וויפרי 3 משמע שהכוונה שיתקין וויפרי 3 עם הVPN
איך זה משמע? וויפרי 3 היא תוכנה, שמכילה מגוון אופציות:
מניעת התחברות לרשתות זרות
VPN
וגם הגדרות פר מחשב גם בלי VPN (לחומרא בלבד מהגדרות הרשת)
מומלץ לקרוא https://netfree.link/wiki/תוכנת_נטפרי_(WiFree_3)#:~:text=את תהליך ההסרה-,הגדרות סינון לפי מחשב,-[גרסא 13 והלאה -
@צדיק-תמים אולי יאמר לי כבודו בדיוק היכן כתוב שם ככה?
-
@מד יסלח לי כבודו! עתה ראיתי שבדף האנגלית אכן לא כתוב ככה, ורק בדף העברית כתוב שם כן
באמת יש לתקן זאת ולהוסיף זה בדף האנגלית -
@מד אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
@צדיק-תמים אולי יאמר לי כבודו בדיוק היכן כתוב שם ככה?
ישנה אפשרות להגדיר במחשב שמותקנת עליו תוכנת וויפרי 3 הגדרות סינון שונות מההגדרות של קו האינטרנט. לדוגמא, משרד עם מספר מחשבים בחיבור אינטרנט אחד, וההגדרה בקו האינטרנט היא שפתוח כל מה שמאושר בנטפרי ללא הגבלה, ורוצים שבמחשב מסויים תהיינה הגדרות סינון אחרות ויהיו פתוחים רק אתרים מסוימים, בלי לשנות את ההגדרה לכל המחשבים שבאותו חיבור.
...
• אפשרי לקבוע פרופיל פתוח יותר למחשב מסויים רק אם ב'רמת החיבור' האתר פתוח, כלומר - אם החיבור עליו מתבצעת הגלישה מוגדר על מסלול סגור אין אפשרות לפתוח יותר במחשב ספציפי באמצעות מזהה וייפרי 3.
כמו"כ, אם אתר מסויים סגור בחשבון המקורי בגלל הגדרות קהילה, אין אפשרות לפתוח יותר במחשב ספציפי באמצעות מזהה וייפרי 3, בדיוק כמו שאם נצמיד כעת חיבור חדש לחשבון, שהוא יקבל את ההגבלה המקורית.
[בשונה מחיבור וייפרי 3 בתשלום, שם כן קיימת אפשרות לפתוח יותר מהרשת עליה גולשים, כי החיבור מתפקד כחיבור נפרד לגמרי, עם הגדרות מסלול שונות. והוא גם יכול להרשם בחשבון אחר עם הגדרות סינון שונות ושבו אין הגבלות קהילה]."חיבור וייפרי 3 בתשלום" = VPN, והוא מאפשר פתיחה יותר מרמת הגדרות הקו בנטפרי, אבל להחמיר (כלומר שבמחשב מסוים יהיה רק מייל לדוגמה) אפשר על ידי התוכנה עצמה בלי צורך בVPN
-
-
@צדיק-תמים בל"נ
-
@צדיק-תמים אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
וגם הגדרות פר מחשב גם בלי VPN (לחומרא בלבד מהגדרות הרשת)
לא לחומרא בלבד, גם לקולא.
-
@ליכט אתה בטוח? בויקי כתוב בפירוט שרק לקולא, כמו שציטטתי
אם אתה בטוח, תוכל לתקן בויקי? -
@צדיק-תמים
בויקי מפורט שא"א באמצעות התוכנה (בלי חיבור VPN) להקל מהגדרות הקו, אם ישנן חומרות על הקו באמצעות 'מסלול' או באמצעות 'הגדרות קהילה'.
אם ישנן חומרות באמצעות הגדרות סינון אישיות, אפשר להקל. -
@ליכט אמר בגלישה בסים נטפרי עם וויפרי3:
@משה-שמחה
זה היה לאחרונה ?זה היה בתאריך שבו פתחתי את השירשור.
ובסוף מול הפניות הבנתי שזה בגלל שיש לי סים של 019.
יכול להיות שהבעיה נפתרה, א"כ זה יעזור לי מאוד. -
@משה-שמחה השורה האחרונה של הדף שציין הרב ליכט:
בגלישה ע"ג קו של נטפרי דרך ספק 019, קורה מידי פעם שהתוכנה מזהה את הרשת כלא מסוננת וחוסמת את הגלישה.
הבעיה מוכרת לנטפרי, וכרגע אין פתרון ברור.