שןאב אבק רובוטי
-
@ea חסר פרטים בשאלה שלך
-
@צדיק-תמים
חברת דרימי. השאלה אם אם אפשר להתקין עליו את התעודת אבטחה כדי שיתחבר לנטפרי. וגם- אם האפליקציה שלו פתוחה בנטפרי.
איזה פרטים אתה רוצה לדעת? -
@ea האפליקציה שלו פתוחה בנטפרי ועובדת מעולה, לגבי תעודת אבטחה באיזה מערכת מדובר? טאבלט בלי תעודת משתמש?
-
@ea אמר בשןאב אבק רובוטי:
אם אפשר להתקין עליו את התעודת אבטחה
לא מתקינים 'עליו' הוא לא מערכת הפעלה, ההתקנה של התעודה זה במערכת שמתחברת אליו(טאבלט אמולטור וכו')
-
אני רוצה להוריד את האפליקציה שלו למחשב- שיש לו תעודת אבטחה ולהתחבר למחשב. יש אפשרות כזו? מה זה אומר אמולטור?
-
@ea כן יש אפשרות השליטה מהמחשב מעולה ונוחה, אמולטור זה תוכנה שמדמה אנדרואיד למחשב, צריך להתקין אותה עם תעודת אבטחה, ראה כאן
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_ldplayerהאמולטור יעזור לך ביום יום לשלוט על השואב, אבל בהתקנה הראשונה חד פעמי צריך לחבר את השואב לרשת של הבית וזה לא אפשרי על ידי אמולטור, תצטרך טאבלט וכדו'
-
@israel218 אנני יודע מהאפליקצי' הזה, אבל יש לי מצלמה שעובד רק עם אפלקצי', ולהמצלמה יש וויפי עצמאית, ובהתקנה ראשונה יש לחבר המכשיר עצמו לזה הוויפי - דבר שא"א באמולטור, והתקנתי מערכת אנדרויד על המחשב שלי לצורך התקנה הראשונה ואח"כ התאפשר לי להתחבר להמצלמה דרך אמולטור.
-
@מד אתה צודק, גם אני חיברתי את השואב הזה עם bliss os והוא מותקן אצלי במחיצה נפרדת dual boot עם וינדוס בשביל לחבר מכשירים וכדו', אבל השואל כאן לא ידע מה זה אמולטור אי אפשר להסביר לו להתקין מחיצת אנדרואיד
-
@israel218 רציתי ליידע את מי שלא אוהב להשתמש בטאבלט שיש פתרון ויכול לפנות לאיש מקצוע.
-
לא הבנתי מה תכלס. חייבים טאבלט או שאפשר מחיצה או מה שכתבתם שם... מה זה אומר מחיצה?
אין לי טאבלט. רק מחשב. אפשר הפעלה ראשונית בלי, או לא?
תודה רבה! -
@ea הפעלה ראשונית דרך מחשב מסובכת מאוד למי שלא יודע
מומלץ לפנות למישהו אחר כדי לעשות עבורכם את ההפעלה הראשונית.
לאחר ההפעלה הראשונית, ניתן להשתמש באמולטור.
אמולטור הוא תוכנה המאפשרת להריץ אפליקציות אנדרואיד במחשב ווינדוס.אם לא הבנתם, אל תהסס לשאול שוב.