שןאב אבק רובוטי
-
@מד אתה צודק, גם אני חיברתי את השואב הזה עם bliss os והוא מותקן אצלי במחיצה נפרדת dual boot עם וינדוס בשביל לחבר מכשירים וכדו', אבל השואל כאן לא ידע מה זה אמולטור אי אפשר להסביר לו להתקין מחיצת אנדרואיד
-
@israel218 רציתי ליידע את מי שלא אוהב להשתמש בטאבלט שיש פתרון ויכול לפנות לאיש מקצוע.
-
לא הבנתי מה תכלס. חייבים טאבלט או שאפשר מחיצה או מה שכתבתם שם... מה זה אומר מחיצה?
אין לי טאבלט. רק מחשב. אפשר הפעלה ראשונית בלי, או לא?
תודה רבה! -
@ea הפעלה ראשונית דרך מחשב מסובכת מאוד למי שלא יודע
מומלץ לפנות למישהו אחר כדי לעשות עבורכם את ההפעלה הראשונית.
לאחר ההפעלה הראשונית, ניתן להשתמש באמולטור.
אמולטור הוא תוכנה המאפשרת להריץ אפליקציות אנדרואיד במחשב ווינדוס.אם לא הבנתם, אל תהסס לשאול שוב.
-
@מד יש לי משהו אחר במקום אמולטור, שנקרא בלוסטאק. הצלחתי להתחבר לוויפי ועכשיו אני בשלב של לחבר את השואב, אמור להיות בעיה?
-
@ea גם בלוסטאק זה אמולטור רגיל, לא הבנתי מה אתה מתכוין הצלחת להתחבר לוייפי, בבלוסטאק עצמו לא תמצא רשתות להחליף
ושוב לצערי לא יעזור לך -
@israel218 איזה רשתות צריך להחליף? התחברתי לראוטר שלי בבית ועכשיו האפליקציה מבקשת ממני להדליק את הרובוט. יש עוד רשת שצריך להתחבר אליה?
-
@ea בקצרה, החיבור של המכשיר לרשת נעשה באמצעות חיפוש הוייפי של המכשיר(או בלוטות במקרים מסוימים וזה לא שייך באמולטור בכלל) באמצעות האפליקציה ואח"כ צירוף המכשיר לרשת של הבית, דהיינו האפליקציה בעצם מתחברת למכשיר כאילו הוא ראוטר, אבל באמולטור אין בכלל אפשרות לחפש רשתות שונות, תנסה לפתוח את הוייפי בבלוסטאק ולחפש רשתות כעין שאתה מתחבר לראוטר שלך, כל עוד שלא תמצא גם זה לא יעבוד
-
@israel218 זהו שאני לא מצליחה לעשות את זה... חשבתי שמתחברים לרשת מהמחשב ולא דרך הבלוסטאק. איפה בבלוסטאק אפשר לחפש רשתות? לא מצאתי אייקון כזה.
-
@ea לי יש ldplayer מותקן, איני יודע איך זה בבלוסטאק, אפשר לגרור את המסך מלמעלה למטה ואז יש בחלונית וייפי
או בהגדרות, רשת, וייפי
אבל עכ"פ זה לא משנה, כי התוצאה הסופית שאין שם כלום זה פייק וייפי, הוא פשוט מחובר לרשת של המחשב ולא יותר מזה -
@israel218 אז מה אתה מציע לעשות? המסקנה היא שאין אפשרות להתחבר לשואב אבק רובוטי דרך מחשב בשום צורה???
-
@ea כבר נזכר לעיל שיש אפשרות להתקין מערכת מדמה אנדרואיד ממש על המחשב(לא אמולטור) אבל ההתקנה הראשונית צריכה ידע ובטעות קלה אפשר לתקוע את הוינדוס גם כן, לכן צריך לתת למי שיודע שיעשה זה, אם זה באזור בני ברק אני יוכל לנסות לעזור
-
אם זה באזור בני ברק אני יוכל לנסות לעזור
ואם לא, אתה יכול לנסות לבצע את ההוראות כאן על אחריותך בלבד.