חסימה מחומת האש של אתר
-
שלום וברכה,
האתר https://www.leboncoin.fr/ (אתר יד שניה בצרפת) חוסם אותי באופן אוטומטי (קודם כל מבקש אימות ואחר כך חוסם לגמרי בכל ניסיון של ניווט באתר) כדלהלן:
מופיעות כמה אפשריות לחסימה, מה שנשמע הכי סביר היא האופציה השלישית, יש רובוט באותה רשת שאני נמצא בה.
נסתי להתחבר בחדר מחשבים ו... אותן דבר, You have been blocked.
פניתי למרכז התמיכה של נטפרי אך למרות הניסיונות הרבים לעזור לי, הבעיה נשארה ללא פתרון. אבל מה שכן נאמר לי הוא שאכן האתר חוסם את ה-IP שלי ושהאתר עובד מצוין אצל משתמשים אחרים והתקלה אינה קשורה כלל לנטפרי, במילים אחרות הבעיה, זה אני.
טוב, יצרתי קשר עם הספק החלפתי IP, לא עזר. בחרתי IP קבועה בתוספת של 15 ש"ח (כהמלצת צוות התמיכה) וגם לא עזר...
זה ממש מעניין שהאתר מצליח לחסום אותי ומצליח לעלות עלי אפילו שאני מחליף כתובת IP או שאני הולך לחדר מחשבים, לא?התקשרתי ל019 (הספק שלי) והתשובה שלהם חד משמעית האשם הוא הסינון של נטפרי.
....
בין הפטיש לסדן החלטתי לבקש את עזרת הקהילה על מנת לפתור את התעלומה.
אני ממש אודה לכל מי שמוכן ללחוץ על הקישור הנ"ל וינסה לגלוש באתר (כמה קליקים פה ושם, זה חשוב, גם לי נפתח העמוד הראשי) לבדוק אם גם הוא נחסם, ולאחר מכן לעדכן (וגם, אם אפשר, להדגיש איזה ספק יש לכם).
תודה מראש, אחד העם. -
@אחד-העם
אצלי פתוח - 019 -
@טרוצער
תודה!
אתה גולש עם סים? -
@אחד-העם כן
-
@טרוצער
שוב תודה. אני רק הוספתי הדגשה בפוסט, העמוד הראשי גם לי נפתח, החסימה מגיעה בקליק הראשון באתר. הצלחת גם לגלוש? א"כ זה יוכיח שהתופעה לא קשורה גם לא לנטפרי וגם לא ל-019 באופן עקרוני... -
@אחד-העם כמובן שניסית גלישה במצב אורח או גלישה בסתר ללא שום תוספים פעילים נכון?
נ.ב. יש גם אופציה ליצור קשר עם האתר בדרך כלל ולבקש להתיר גישה לIP שלך -
@אחד-העם אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
@טרוצער
שוב תודה. אני רק הוספתי הדגשה בפוסט, העמוד הראשי גם לי נפתח, החסימה מגיעה בקליק הראשון באתר. הצלחת גם לגלוש? א"כ זה יוכיח שהתופעה לא קשורה גם לא לנטפרי וגם לא ל-019 באופן עקרוני...צודק
-
@אחד-העם גם אצלי נחסם ואני לא ב019
-
גם אצלי חסום
-
@אחד-העם אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
שוב תודה. אני רק הוספתי הדגשה בפוסט, העמוד הראשי גם לי נפתח, החסימה מגיעה בקליק הראשון באתר
יתכן שבפניה שלך לנטפרי לא הדגשת את החלק הזה ולכן ענו לך שזה עובד אצל משתמשים אחרים
-
תוכל לנסות לעשות הקלטת תעבורה כאן: https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record
אתה צריך להפעיל את ההקלטה לפני החסימה ולסיים אותה אחרי החסימה כך תוכל לבדוק אם יש משהו שחסום מטעם נטפרי או לא... (וגם אם חסום משום שגיאת אבטחה) -
תודה לכולכם!! אני בינתיים לא סוגר את הפניה, נראה אם זה עובד למישהו.
@a0533057932 אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
@אחד-העם כמובן שניסית גלישה במצב אורח או גלישה בסתר ללא שום תוספים פעילים נכון?
כמובן.
נ.ב. יש גם אופציה ליצור קשר עם האתר בדרך כלל ולבקש להתיר גישה לIP שלך
שלחתי כמה פניות לא קיבלתי מענה...
@israel218 אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
יתכן שבפניה שלך לנטפרי לא הדגשת את החלק הזה ולכן ענו לך שזה עובד אצל משתמשים אחרים
צודק, לא הדגשתי להם.
@ההה אמר בחסימה מחומת האש של אתר:
תוכל לנסות לעשות הקלטת תעבורה כאן: https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record
אתה צריך להפעיל את ההקלטה לפני החסימה ולסיים אותה אחרי החסימה כך תוכל לבדוק אם יש משהו שחסום מטעם נטפרי או לא... (וגם אם חסום משום שגיאת אבטחה)הם קיבלו ממני כמה!
-
@אחד-העם
סגור לי גם [בקליק הראשון, לא הופיעה קאפצ'ה, בעמידה על מקום מסויים הופיע מעל העכבר משהו עם המילה הזו, אך התיבה עצמה לא קפצה כלל], סים נטפרי של פרטנר. -
אני חושב שקיבלתי את המידע הנצרך, תודה על עזרתכם, המון הצלחה.
הנושא סגור.