בעיה בחשבון מיקרוסופט
-
יש לי בעיה בחשבון גוגל שלי ,אני לא יכולה להכנס אליו ולהודעות המייל שלי וכל זה בגלל שניסיתי למחוק משהו מההיסטוריה של הגלישה שלי ובטעות מחקתי את הכל -"משחר ההיסטוריה"-ככה זה הופיע לי שם,בקיצור מה אני אמורה לעשות עכשיו? ?
ניסיתי לשחזר אותו או לענות על השאלות ששואלים אותי שם אבל כשאני מקישה את הסיסמה או את כתובת הגוגל שלי אומרים לי שהם שגויים וזה מאוד מוזר.
רציתי להתקשר למחלקת הפניות של מיקרוסופט אבל אני מנסה קודם אליכם אז אשמח אם תעזרו לי בזה.
תודה רבה! -
@רבקי-א. קצת יותר הסבר יעזור לכולנו לתת לך עזרה
חשבון גוגל וגמייל זה דבר אחד או שתיים?
זה שנמחק משחר היטוריה עדיין לא מוחק סיסמאות שמורות אז אולי מחקת כולל הסיסמאות וכדו'?לי נראה שהבעיה היא ששכחת את הסיסמא או אחד מהנתונים או שאתם משתמשים באותיות גדולות במקום קטנות או הפוך מאוד מובן ומסתבר שמכיון שהתרגלתם להיכנס ללא סיסמא אז שכחתם
בהצלחה -
עדיין לא הסתדרתי אבל תודה רבה בכל אופן על הרצון הטוב לעזור!!!
-
@רבקי-א. אמר בבעיה בחשבון מיקרוסופט:
עדיין לא הסתדרתי אבל תודה רבה בכל אופן על הרצון הטוב לעזור!!!
זה מייל? של גימייל או מקרוסופט? הבעיה היא שאין לכם את הסיסמה?
-
לא הבנתי כ"כ את השאלה כי גם אני לא יודעת להגדיר בידיוק מה הבעיה ,בנתיים אני לא יכולה להכנס למייל כי אני צריכה סיסמה והקשתי את כל הסיסמאות שאני זוכרת וזה לא עובד
וגם כשאני נכנסת לחשבון מיקרוסופט שלי -אומרים לי שאין לי גישה אליו. -
@רבקי-א.
הסיסמה הקבועה שלכם לא עובדת בג'ימייל וגם לא במיקרוסופט? תשנו את המקשים במקלדת לאנגלית/עברית, או לשנות במקש הcaps look.. -
@רבקי-א. גם אנחנו לא כ"כ הבנו..
אפשר להעלות תמונת מסך של המקום הבעייתי?!
(כמעט בכל מקום ניתן לאחזר סיסמאות) -
בא נשאל פשוט: מה הטקסט אחרי השטרודל בכתובת המייל שלך?
-
פוסט זה נמחק! -
@chocolate אבל כשאתה אומר למישהו את המייל שלך אתה כן אומר לו מה יש אחרי השטרודל...
את זה @נטפריס רוצה....אגב @נטפריס אתה יכול לנחש ע"י שתסתכל עם איזה מייל נרשמה. (הרעיון שייך במקור ל @למדן-וידען למיטב זכרוני)
-
@clickone אחרי שיסתכל זה כבר לא יהיה ניחוש..
-
@מיציבושי אגב, בברירת מחדל של כרום, ניקוי נתונים מוחק גם סיסמאות.
-
@mendy אצלי לא