להיכנס למינוס בחשבון נטפרי
-
@magicode ואם מישהו יעזוב את החשבון? אתה מעדיף לקחת את הסיכון?
ניתן הרי לפתוח כמה שרוצים.. לא?בכל מקרה כדאי להדגיש את הנקודה הזאת שם.. זה חשוב.
-
@magicode אמר בלהיכנס למינוס בחשבון נטפרי:
בכל מקרה ככה כל המערכת של נטפרי עובדת. שאתה נכנס למינוס ואחרי זה גובים ממך את זה באמצעי תשלום.
מילא מישהו שיש לו אמצעי תשלום, אך האם גם אצל מישהו שאין לו אמצעי תשלום בחשבון, המערכת אמורה להתנהל כך ?!
@shraga אמר בלהיכנס למינוס בחשבון נטפרי:
לחצתי על קנייה בשביל לנסות (מכיון שאין לי פרטי חיוב בחשבון... חשבתי שבסוף זה יגיע למסך שבו יבקשו פרטי אשראי)
-
@ליכט גם לי אין את פרטי החיוב בחשבון וזה הלך איך בדיוק חושבים לגבות את זה ?
-
@מרדכי כנראה ביחד עם התשלום הבא, שאם לא תשלם אותו הגלישה שלך תחסם (ע"פ ההיגיון).
-
@מרדכי אמר בלהיכנס למינוס בחשבון נטפרי:
גם לי אין את פרטי החיוב בחשבון וזה הלך
@magicode
אם אתה לא מתכוון לשנות א"ז, לפחות תמחק את האשכול הזה מה שיותר מוקדם.... -
@dLive
מדובר כנראה בחשבון שלא משוייך אליו שום חיבור. -
@ליכט איך בדיוק?
כבר מזמן בטלו את המושג הזה, כשהגיעו החכמולוגים שלא הספיקה להם העובדה שהסינון חינם (אי שם בעבר הרחוק), והחליטו לפתוח חשבונות נוספים כדי לקבל עוד 10 נק'. -
@dLive
לא ביטלו כלום, תנסה עכשיו לפתוח חשבון ותיווכח.
(אכן נקודות יש רק לחשבון עם חיבור פעיל). -
@ליכט אז בזה צריך לטפל, ולא בעובדה שאפשר לקנות נקודות בלי אמצעי תשלום מוגדר.
-
@dLive אמר בלהיכנס למינוס בחשבון נטפרי:
@ליכט איך בדיוק?
כבר מזמן בטלו את המושג הזה, כשהגיעו החכמולוגים שלא הספיקה להם העובדה שהסינון חינם (אי שם בעבר הרחוק), והחליטו לפתוח חשבונות נוספים כדי לקבל עוד 10 נק'.כל אחד יכול לפתוח חשבון עם מספר הטלפון שלו ולא לשייך את החשבון לשום ספק, אך אין 10 נקודות במקרה והחשבון לא מחובר לספק
-
צודקים. שחכתי מזה. אני יתקן את זה.
-
@magicode
רק שים לב לא למחוק חשבונות שלא משויך אליהם שום חיבור, אך הם משמשים למנהלי קהילות. -
@magicode אמר בלהיכנס למינוס בחשבון נטפרי:
שכחת לכתוב שהיית צריך להכניס סיסמה.
בכל מקרה ככה כל המערכת של נטפרי עובדת. שאתה נכנס למינוס ואחרי זה גובים ממך את זה באמצעי תשלום.
אי אפשר להפוך את היוצרות כרגע.לא מבקשים הפיכת יוצרות אלא שיופיע הערת אזהרה שבהכנסת הסיסמה הינך מאשר את החיוב בחשבונך בסוף חודש