מה עושים עם האיטיות של נטפרי???
-
אם כבר..
בדקתי ב3 אתרים וכל אחד נתן לי מהירות שונה.
בזק
נטוויז'ן
הוט
-
@איצ2 לא נראה לי שצריך ללמד אותך שזה תלוי גם במחשב שלך אם איזושהי תוכנה גלשה ברקע..
-
@למדן-וידען הם נעשו בהפרש של ששניות אחד אחרי השני..
-
@למדן-וידען @איצ2 זה גם תלוי מול איזה שרת החברה הספציפית בדקה את המהירות.
אם הוא בחווה שלה, בד"כ זה הרבה יותר מהר. ולכן יש שינויים בין בדיקה אחת לשנייה. -
@איצ2 עדיין, זה עניין של שניות (הבדיקה עצמה גם לוקחת קצת זמן)..
@clickone אמר במה עושים עם האיטיות של נטפרי???:
@למדן-וידען @איצ2 זה גם תלוי מול איזה שרת החברה הספציפית בדקה את המהירות.
אם הוא בחווה שלה, בד"כ זה הרבה יותר מהר. ולכן יש שינויים בין בדיקה אחת לשנייה.זה כבר תשובה מקצועית!
-
@clickone @למדן-וידען אני ב019-אורנג' כך שאף א' משלושתם לא קשור לזה (לכאו')
-
@איצ2
לדעתי הגורם המשפיע ביותר הוא הרשת. במציאות רשת סלולרית היא אף פעם לא במהירות קבועה לאורך זמן (אפילו לא כמה עשרות שניות).
וזה בגלל האות כמובן, אבל בעיקר בגלל שהעומס על הרשת משתנה. כלומר ברגע שיש עוד משתמשים באזור המשאבים של הרשת מוגבלים יותר.
וזה נכון גם לגבי הורדה אבל גם להעלאה. -
@5566NEWbrs אתה צודק אך זה היה בשעות שלא הרבה משוגעים כמוני עדיין יושבים על הרשת כך שעדיין התוצאות השונות מפתיעות.
-
איך קוראים את זה?
אין לי מושג פעם ראשונה שאני עושה את זה,
019 נטסיק דור 4
ההרגשה שלי שזה לא משהו
-
@יהודי-פשוט
אכן לא משהו.
תוכל להראות את סמן הקליטה שלך ?
מעונין לבדוק מרחק מאנטנה.
-
@957 מאיפה אני מביא את זה?
-
-
-
@יהודי-פשוט
אולי תנסה את Kosher Sim ?
-
@957 על איזה רשת הם עובדים?
-
-
@957 אני רוצה קודם למצות את האפשרויות ב019 כלומר לנסות פלאפון, אך לבנתיים עוד לא כתב מישהו שהוא עשה את זה וזה פועל לו כראוי.
-
-
כפי שכבר כתבתי בעבר.
נטסטיק אינו הצורת חיבור הממש מומלצת.
חיבור סלולרי נתון להרבה משתנים כמו קליטה, מזג אויר , עומסים על הרשת , שעות ביממה, איכות המודם הסלולרי, ותדרים.לעומת חיבור קווי (ADSL) שהוא יציב בהרבה ונמכר לפי מהירות הגלישה, (בשונה מחיבור סלולרי שנמכר לפי כמות תעבורה ולא לפי מהירות כי פשוט אי אפשר להתחייב למהירות כל שהיא)
נטסטיק מיועד רק עבור אלו שחייבים ניידות ולא נמצאים במקום אחד (ומשום שכך הניידות עדיפה להם על האיכות והמהירות) או עבור אלו שמשתמשים ממש ממש מעט (כמו לדוג' רק במייל בלי העברת קבצים ) וא"כ בדר"כ האיטיות כמעט לא תהיה מורגשת,
לעיתים חיבור סלולרי יכול אמנם להגיע למהירוית גבוהות מאד ואף גבוהות מחיבור קווי ADSL (בעיקר בהעלאה).
לאחרונה ב 019 הרחיבו את המתגים בכדי להגביר את המהירות בשעות עומסים,
מכיוון שכך כל האשכולות מה יהיה עם האיטיות של נטפרי , המהירות ב 019 וכו וכו לא מיועדים לפתרון כי זה המצב ואין מידי הרבה מה לעשות ,
וודאו כי יש ברשותכם נטסטיק שתומך דור 4 LTE ניתן לנסות להתקשר לשירות לקוחות ולבקש להעביר אתכם לקליטה של חברה אחרת ולבדוק אם זה משתפר יתירה מכך אין מידי הרבה מה לעשות, -