השגרירים של נטפרי
-
לאחרונה נתקלתי בכותבים במקום אחר [כמו בפרוג למשל] כמה שהוא לא מרוצה מנטפרי, או מחפש פיתרון לבעיה ממש "רצינית".
התמיה הראשונה שעולה לי בראש, מדוע הוא בוחר לעשות את זה שם, הרי המקום הכי מתאים לזה הוא בבית כלומר כאן.
התמיה השניה שעולה לי היא הסגנון של ההודעה, שבד"כ לא תמצאו את זה כאן.והמסקנה שעולה לי- שחלק מההודעות נכתבות ע"י בעלי אינטרס למיניהם שדרך שאלה "תמימה" משדרים לאלפי אנשים כמה שנטפרי הוא מוצר לא יעיל.
גם ככה אנחנו בבעיה פירסומית עצמית מול אותם גורמים אינטרסנטים שמשקיעים המון ממון לפרסם את עצמם, וגם כביכול שהם הסינון הכי הכי טוב ויעיל.
כל אחד ואחד מאיתנו יכול להיות שגריר טוב עבור נטפרי, ולענות שם בהתאם, כמובן לפי שיקול דעת אמיתית אם השאלה "תמימה" או אינטרסנטית.
נשמח לשמוע פיתרונות נוספים בענין.
-
אתה אמרת את השאלה ואת התשובה יחד..
היום מצאתי שם משהו כרצונך. -
כל מי שרואה שמדברים על נטפרי או שואלים שאלות עליהם שישלח לפה קישור וכך כולם יוכלו לענות על טענותיהם
ולגבי פרסום אפשר לעשות כמו התמונה הזו -
-
@איצ2 אמר בהשגרירים של נטפרי:
אתה אמרת את השאלה ואת התשובה יחד..
היום מצאתי שם משהו כרצונך.הבעיה היא שמי שהוא אינטרסנט כותב יותר ושומעים אותו יותר, להבדיל ממי שמרוצה.
כמה מרוצים אתה מכיר שכתבו כזה דבר במקום אחר.
אולי אני יקח את זה לשם? -
-
מוזמנים להגיב גם שם.
-
-
@יהודי-פשוט וגם את זה
פורסם במקור על ידי אברהם:
אני אסביר לך למה כאן.
הפורום החדש שם ממש לא נוח. הוא מעוצב מודרני אבל השימושיות שלו והחוויית משתמש שלו היא 0.
אבל האמת - זו התלונה היחידה שיש לי על נטפרי.
מהסינון עצמו אני ממש מרוצה למרות החסימה של גוגל דרייב בקבצים ציבוריים גם כשהם כשרים.
וההבדל בינם לבין הסינונים האחרים זה שמיים וארץ.התשובה שלי:
0 ? ממש ממש לא, דוקא בגלל שכל הפורום סביב מטרה אחת, היעילות שם ענקית!!!!!!!!!!!
מהירות התגובה שם לתשובה מדוייקת היא אחת המעלות היותר טובות של הפורום, הסיבה לזה פשוטה, מי ששם בא לעזור על נטפרי ולא על עוד מיליון ואחד דברים.[אגב הכותב הוא אחד ממנהלי הפורומים]
-
@יהודי-פשוט אמר בהשגרירים של נטפרי:
0 ? ממש ממש לא, דוקא בגלל שכל הפורום סביב מטרה אחת, היעילות שם ענקית!!!!!!!!!!!
מהירות התגובה שם לתשובה מדוייקת היא אחת המעלות היותר טובות של הפורום, הסיבה לזה פשוטה, מי ששם בא לעזור על נטפרי ולא על עוד מיליון ואחד דברים.מרגש לראות אותך כותב א"ז.....
ניכר עליך שכבר נכנסת לענינים.
(מקוה שלא תראה בי כעת מתנשא... ) -
@ליכט אמר בהשגרירים של נטפרי:
מרגש לראות אותך כותב א"ז.....
ניכר עליך שכבר נכנסת לענינים.
(מקוה שלא תראה בי כעת מתנשא... )התאפקתי מאוד לא להביא קישור לזה
-
ברוך השם והאשכול מה קורה לנט פרי בפרוג ננעל.
חסדי השם.
די להסתה הפרועה של בעלי האינטרס. -
@יהודי-פשוט למה? כי זה התחיל להיות בכיוון טוב? חבל.
אגב, מי מושיקו? אהבתי. -
@למדן-וידען הוא אשר אמרתי,
אחרי שכל האמת נחתה עליהם בפרצוף, זה הזמן לנעול, תחשוב מה היה קורה אם זה היה ננעל קודם, (או אח"כ).
אגב נראה לי משיקו לא מושיקו -
@יהודי-פשוט אני דווקא סבור שבעידן הדמוקרטיה, נעילת פוסט נראית יותר כסתימת פיות מאשר מיצוי הנושא.
וכברירת מחדל עדיף להשאיר את פוסט פעיל אך להדוף את ה"טענות" ולהשאיר אותו ממוקד וענייני. -
פוסט זה נמחק! -
@יהודי-פשוט אני שואל לא מבקר. זה חכם להגיב כמו שמגיבים בפרוג? מי אמר שזה "משתפי"ם" של חברות אחרות, אולי זה משתמשים פשוטים שמה שמעניין אותם זה שהאינטרנט יעבוד והם מסתכלים על נטפרי כמו עוד חברה ולא מעריצים כמוך.
לדוג' הצורה שהגבת שם עכשיו לניק "ש..." מאוד תוקפנית ואני לא בטוח שהוא התכוון ללכלך. ולעומד מן הצד זה לא נראה טוב וגם יכול להרחיק. זה נראה כאילו שכחו שנטפרי זה אינטרנט ולא ספר תורה...
אלא"כ יש דברים נסתרים ואני לא מבין ולא יודע... -
@hilel אם כוונתך אליי.. אני חושב שעניתי בצורה ליגיטמית והוא משום מה לקח את זה למחוזות אחרים, וכפי שכתבתי לו...
כתבתי סה"כ ששאלות בעניין נטפרי מקומם הראוי בפורום נטפרי -
@shraga אתה צודק. אכן לא התכוונתי אליך.
-
@hilel אני מעריך שכוונתך אלי (בין היתר..).
גם אני התחלתי עניינית אך בתגובתו על תגובת @shraga יצא לו קיטור צבור ועל זה עניתי בהתאם.
(בפרט שהוא לא בא להזהיר את משתמשי נטפרי מלעשות שטויות אלא ליידע אותם שבנטפרי ישנה בעיה וכו')