סמל אזהרה על האייקון של וויפרי
-
מופיע לי סימן קריאה אדום על האייקון של וויפרי מה זה אומר?
-
- שאין גלישה כי וויפרי חסם.
- שיש באג
-
@clickone
יש גלישה
ולא רואה שום באג -
@clickone איך ניתן לפתור את הבאג? או לאבחן אותו ?
-
@clickone אמר בסמל אזהרה על האייקון של וויפרי:
- שאין גלישה כי וויפרי חסם.
זהו כשיש קווים אדומים, אך הוא שאל כשיש סימן קריאה אדום, לכן אני חושב שמה שלהלן הוא יותר הגיוני,
- שיש באג
ואולי זה יכול לקרות אחרי עדכון גרסה ואז לפעמים אחרי הפעלה מחדש יסתדר.
-
@abc
לא שינתי ולא עדכנתי
עכשיו התקנתי מחדש ונעלם -
@אבק אמר בסמל אזהרה על האייקון של וויפרי:
@abc
לא שינתי ולא עדכנתי
עכשיו התקנתי מחדש ונעלםוזה אומר שכנראה היה בגון קטנטן
או שלא תיקשר עם הסרוויס משום מה.וזה שאתה לא רואה את הבאג, כנראה הוא מתחת לספה (בצחוק, השפעת השעה על מתכנת מצוי... )
[חיפשתי ומשום מה לא מוצא כעת את המאמר שמסביר למה החליטו לקרוא לבאג בשם הלא מחמיא הזה :[] -
@clickone אמר בסמל אזהרה על האייקון של וויפרי:
למה החליטו לקרוא לבאג בשם הלא מחמיא הזה
הנה מצאתי:
ב-1946, כשהופר שוחררה משירות פעיל, היא הצטרפה לסגל הרווארד במחלקה למיחשוב, שם המשיכה בעבודתה על מארק II ומארק III. מפעילים שעקבו אחרי תקלה במארק II מצאו עש שנלכד באחד הממסרים (relay), והשתמשו במושג "באג". העש הוסר בזהירות והודבק לדף הלוג של 9 בספטמבר 1945. בעקבות אותו באג ראשון אנו נוהגים להתייחס לתקלות או גליצ'ים כבאגים.[4]
-
@clickone אותי לימדו ש'אמור' זה גם שם של באג.. (זה אמור לעבוד, מוזר..)
-
@למדן-וידען זה תירוץ של מתכנתים.
-
@clickone
מויקיפדיה
השימוש במונח ה"באג" לתיאור של פגמים בלתי מוסברים הוא חלק מהמינוח המקצועי בעולם ההנדסה כבר מהמאה ה-19, והיה בשימוש מהנדסי מכונות לתיאור של כשלים מכניים. לדוגמה, אדיסון כתב את המילים הבאות במכתב לעמית מ-1878:הדבר חוזר בכל המצאותי, הצעד הראשון הוא אינטואיציה, אחריה פרץ עשייה, ואז צצים הקשיים - הדבר כושל ואז ה"באגים" - כפי שנהוג לקרוא לפגמים וקשיים קטנים אלו - זוקפים את ראשם וחודשים של התבוננות מאומצת, מחקר ועבודה נדרשים לפני שהצלחה או כישלון מסחריים הופכים למציאות.[3]
בעיות באלקטרוניקה של מכשירי מכ"ם במהלך מלחמת העולם השנייה נודעו כבאגים (או גליצ'ים).טביעת המושג משויכת בטעות לגרייס הופר, שפרסמה את הסיבה לתקלה במחשב אלקטרומכני מוקדם. גרסה אופיינית לסיפור מופיעה בציטוט הבא:
ב-1946, כשהופר שוחררה משירות פעיל, היא הצטרפה לסגל הרווארד במחלקה למיחשוב, שם המשיכה בעבודתה על מארק II ומארק III. מפעילים שעקבו אחרי תקלה במארק II מצאו עש שנלכד באחד הממסרים (relay), והשתמשו במושג "באג". העש הוסר בזהירות והודבק לדף הלוג של 9 בספטמבר 1945. בעקבות אותו באג ראשון אנו נוהגים להתייחס לתקלות או גליצ'ים כבאגים.[4]
הופר איננה זאת שמצאה את החרק, כפי שהיא בעצמה מודה, והתאריך לא היה 1945 אלא 9 בספטמבר 1947.[5] המפעיל שמצא את הבאג היה מודע למונח ההנדסי המקורי ומשועשע, שמר את החרק עם ההערה "First actual case of bug being found".[6] אף שברור כי מפעילי מארק II לא טבעו את המונח באג, נטען שהם המציאו את המונח debug (ניפוי).
-
@אבק אכן צודק.
בפוסט שלי מתחת לתמונה יש לינק שכתוב עליו מקור, והוא מפנה בדיוק לדף הזה בויקיפדיה.
אולי הייתי צריך להגדיל קצת את הפונט, או להביא את זה לפני התמונה.בכל מקרה תודה על ההארה.
-
@clickone
לא התכונתי לציין מקור
התכוונתי שתקרא את כל הקטע
והו מוסבר שלא כפי הציטוט החלקי שלך