הצטרפות דרך ספק אתרוג, האם אפשר?
-
הספק שלי הוא אתרוג, כי יש לי עוד מחשב לרעייתי לצורך עבודה, והיא משתמשת בסינון אתרוג, השאלה, אם על המחשב האישי שלי אני יכול להצטרף לנט-פרי, בנוסף לסינון אתרוג?
-
@יענקי
א"א להשתמש עם נטפרי בנוסף לאתרוג אלא כתחליף.אם יש לך סיבה מיוחדת למה אתה לא יכול להעביר את כל הקו לנטפרי
תוכל לנסות לפנות ל @clickone או ל @baruch ולבקש מהם יוזר ל-VPN למחשב הספציפי בלבד.
@clickone מייל: urivpn@gmail.com
@baruch מייל: baruch@netfree.linkלמידע נוסף על VPN עיי' כאן.
-
למיטב זכרוני VPN לא עובד(חלק) עם רימון/אתרוג.
-
לא בדיוק הבנתי, אתרוג זה ספק שעובד באופן מסונן, ולא תוכנית שמתקינים על המחשב, האם בספק זה אני לא יכול להתקין נט-פרי? והאם בספקים אחרים גם אני לא יכול? זאת אומרת שאפילו אני עובר לספק שתומך נט-פרי המחשב שלי עדיין לא מסונן בWI-FI אם אני מתחבר לרשת אחר?
-
-
@יענקי אמר בהצטרפות דרך ספק אתרוג, האם אפשר?:
לא בדיוק הבנתי, אתרוג זה ספק שעובד באופן מסונן, ולא תוכנית שמתקינים על המחשב, האם בספק זה אני לא יכול להתקין נט-פרי? והאם בספקים אחרים גם אני לא יכול? זאת אומרת שאפילו אני עובר לספק שתומך נט-פרי המחשב שלי עדיין לא מסונן בWI-FI אם אני מתחבר לרשת אחר?
- נטפרי אינה תוכנה, הסינון של נטפרי הוא בשרת אצל הספק.
- ע"מ להצטרף לנטפרי יש להתחבר לספק שעובד איתם, תוכל לראות בדף הבית של נטפרי.
- אכן. הצטרפות לנטפרי אינה חוסמת את הוייפיי, או סוגי חיבורים שונים אחרים לרשתות אחרות. היא רק מספקת קו אינטרנט מסונן. בשביל זה נוצרה וויפרי, שהיא תוכנת החסימה של נטפרי שחוסמת את הגלישה במקרה והקו לא מסונן ע"י נטפרי.
-
@יענקי הסתדרת או שיש לך שאלות נוספות?
-
@ezra תודה על העזרה, עוד לא הסתדרתי, אבל אני בקשר באי-מייל עם אחד שאני מקווה שיעזור לי.