נטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת
-
קצת ביקורת על הפרה הקדושה הזאת תעשה לה רק טוב.
אני כותב כאן לאחר שבפניות האישיות סורבתי בנימוס רב ובהתנשאות מוסווית.
דיווחתי לאחרונה על 2 אתרים, (בנפרד ובלי קשר אחד לשני) שהם מלאים ברפש לכלוך והשמצות, לשון הרע וניבול פה ובעיקר ביזוי תלמידי חכמים.
וכשאני אומר תלמידי חכמים, אני מתכוון לתלמידי חכמים גדולים ומקובלים בכל הציבור החרדי, שאף אחד מגדולי ישראל לא יצא נגדם מעולם. אלא שבתוך הקהילה או החסידות קיימת מחלוקת פנימית, כמו ברוב החסידויות.
האתרים פוגעים לא רק ברבנים שבמרכז אותן מחלוקות לא חשובות, אלא גם בכל רב ומשפיע שהעז לא להצטרף אליהם בפגיעה באותם רבנים. כך שהם מלאים בארס כלפי רוב הרבנים אצלם בחסידות, ועוד נגד הרבה מגדולי ישראל.
יש בהם גם מאמרים ושיחות רבות של גידופים וקללות גם כלפי רבנים רבים מחוץ לחסידות, ואף כלפי גדולי ישראל הליטאים, וגם על כמה גדולי ישראל זצ"ל.
הסיבה היחידה שאני יכול להעלות על דעתי להתעקשות המוזרה הזאת, היא שלבוס פה יש דעה וצד במחלוקת הארורה הזאת, המכלה כל חלקה טובה בחסידות.
לא ביקשתי שתיקחו את הצד השני, רק שתחסמו אתרים שאין בינם לבין ככר השבת כלום - חוץ מזה שהמטרה לחיצים שלהם הם עשרות רבנים צדיקים שהם אולי לא הרב שלך.
אני לא מעוניין להיכנס פה לויכוח על עצם המחלוקת שלי אישית אין צד בה ואני לא יודע מי צודק, ואני לא רוצה להגיע למצב שאאלץ להכשיל פה את הרבים בקישורים לזוועות האלה. אני יהודי פשוט שאכפת לו מכבודם של עשרות רבנים וצדיקים, שזכיתי כמו עוד אלפי יהודים להנות מאורם ולהתחזק מדבריהם.
הייתי מצפה מחברת חסימה הפונה לכלל הציבור החרדי על כל גווניו לא לקחת צד קטנוני ופוגעני במחלוקת שלא נוגעת לכלל הציבור ולחסום כל אתר שמדבר נגד כל רב, יהיה אשר יהיה. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@איש-טוב לנטפרי יש רבנים. אם יש לך בעיה תדבר איתם. כאן לא המקום לדבר על כאלו בעיות.
ועידת הרבנים לביצור חומות הדת.
1599-550-330
-
@איש-טוב מוטב שתשאל את שאלתך החשובה במרכז הפניות ולא בפורום הציבורי, זה אכן נושא מאוד רגיש
גם אני לא הבנתי, וקיבלתי שם תשובה
אמנם היא הותירה אותי בהלם מסוים... -
@איש-טוב אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי תועבה:
היא שלבוס פה יש דעה וצד במחלוקת הארורה הזאת
מהכירות אישית עם הבוס אני יענה במילה אחת: אין!
-
@shraga אני אחרי מרכז הפניות, בהלם עדיין
-
@איש-טוב מה ענו לך? אשמח להתכתב בעניין שלא בפורום נרחב, פנה למייל
-
אולי הבעיה עם הבוס כאן, ואולי זה מגיע ממישהו ב"ביצור חומות הדת" או משהו. זה בכל אופן מצער ומקומם ופוגע.
-
@איש-טוב אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי תועבה:
אולי הבעיה עם הבוס כאן, ואולי זה מגיע ממישהו ב"ביצור חומות הדת" או משהו. זה בכל אופן מצער ומקומם ופוגע.
- הבעיה היא לא עם הבוס כאן וכפי שכתב @clickone .
- זה אכן קשור לרבנים שעומדים מאחורי נטפרי, שמשום מה הם חסויים
-
אתם רוצים לומר שמאחורי נטפרי עומדים "רבנים" מהסוג הזה?! שמעוניינים בפתיחת אתרי נבלה שכאלה????!!! שומו שמיים!!! זה הרבה יותר גרוע! אני מעדיף לחשוב שזה הבוס
-
@shraga @איש-טוב גם אם יש רבנים שהורו לנטפרי לפתוח ונטפרי לא רוצה לפרסם, אתה תמיד יכול לפנות ל"סמכות העליונה". אני מניח שהיא לא סודית....
אדרבא, תוציא מכתב מגדולי ישראל שאמרו שהאתר הזה צריך להיות חסום. (בדיוק כמו שעשו באוצר החכמה, פנו לגדולי ישראל, והם שנתנו את ההוראה לחסום)@איש-טוב הלכתי במיוחד לראות את תוכן הפנייה שלך. צר לי. לא הצלחתי לראות את ה"התנשאות" כמו שאתה קורא לה. אלא הודעה פשוטה כנה וקצרה.
-
@איש-טוב האם התקשרת לועידת הרבנים לביצור חומות הדת?
-
@clickone אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי תועבה:
@shraga @איש-טוב גם אם יש רבנים שהורו לנטפרי לפתוח ונטפרי לא רוצה לפרסם, אתה תמיד יכול לפנות ל"סמכות העליונה". אני מניח שהיא לא סודית....
אדרבא, תוציא מכתב מגדולי ישראל שאמרו שהאתר הזה צריך להיות חסום. (בדיוק כמו שעשו באוצר החכמה, פנו לגדולי ישראל, והם שנתנו את ההוראה לחסום)@איש-טוב הלכתי במיוחד לראות את תוכן הפנייה שלך. צר לי. לא הצלחתי לראות את ה"התנשאות" כמו שאתה קורא לה. אלא הודעה פשוטה כנה וקצרה.
אני שאלתי במרכז הפניות, מיהם הרבנים, ו@MacroShadow לא הסכים לענות לי
-
@clickone אני דווקא הבנתי שהיא סודית. מי הסמכות העליונה שלכם??
צריך ללכת להוציא מכתב כדי לפתוח אתר חסום, לא כדי לחסום אתר שכל אחד יכול לראות שהוא מלא תועבה!!! -
@shraga לא מסביר למה קרא לזה התנשאות. ואם קיבל הוראה שלא לומר?
(יפה שהחלפת את הכינוי במשהו יותר נחמד...) -
@איש-טוב יש לי מה להגיב, אך מפאת הציבוריות של הפורום אני נמנע, העניין לא כל כך פשוט כמו שתיארת בהודעתך הראשונה
-
@איש-טוב עידנתי לך את הכותרת, קצת נסחפת...
-
@clickone
הכינוי משמש אותי בפורום מסוים אחר, לא התכוונתי ח"ו לפגוע או לזלזל בכינוי הזה שנתתי לו בתחילה, אח"כ קלטתי שאף אחד כאן לא יבין את כוונתי... -
@GolanArt אתה רוצה קישור ישיר לקטעים מהאתר שהם הרבה הרבה יותר מ"מחלוקת"? אני קורא תועבה גם לביזוי צדיקים וגדולי ישראל.