וויפרי לאנדרואיד
-
רציתי לשאול האם הוויפרי עובד גם לאנדרואיד או שיש לאנרואיד תוכנה אחרת של וויפרי?
תודה רבה. -
אין כמו שדנו כאן הרבה
-
@משה-זוכמיר תכל'ס יש דבר כזה?
אני רוצה להציל חבר מדומיו..... -
@ששלום כרגע לא.
יש פיתרונות אחרים, שדורשים גישת ROOT, ולא בטוח יעילים.....
לדוגמא
0_1487706527213_מדריך הגדרת VPNROOT.pdf -
חבל מאוד שעדיין אין, וכמו שכתבתי רבות בעבר זה צו השעה מבחינת רמת הדחיפות במה שצריך לשפר !!!
שום צורך של נוחות גלישה וכדומה אינו דוחה דבר חשוב זה (אפי' יד2 וכדו' לא יותר דחוף).
והמציל - זכות הרבים תלוי בו. -
אני לא מבין!
מה לעשות, לא מצליח להבין!למה הדבר דומה, לההוא שקנה בשר פיגולים ומנסה להכשיר את זה.. ואז, אוי, אבל אני רוצה כשר.. הרב תכשיר לי אותו.. אני לא רוצה להיכשל..
בבקשה גש לאשפה הקרובה לביתך, תקיים וביערת הרע, תיכנס לחנות כשרה ותרכוש כשר מעיקרא.
הלא כן?(אגב, בחלק מהסינונים ניתן להכשיר מכשיר קיים, ראיתי היום פירסום).
-
אבל ההכשרה נשארת עם הרבה שאלות של סירכות זריקות שמטריפים וכל מיני כאלו
-
@למדן-וידען
הוא היה זורק אבל הוא רוצה להציל את חבר שלו!
ולגופו של עניין צריך דבר כזה כדי שתוכל לקנות טאבלט/טלפון ב200 שקל במקום טאבלט ווינדוס שעולה מינימום 600 אבל כמובן כל זה שייך רק ביחד עם סינון אפליקציות.. -
@אברהם-אברהם אמר בוויפרי לאנדרואיד:
@למדן-וידען
ולגופו של עניין צריך דבר כזה כדי שתוכל לקנות טאבלט/טלפון ב200 שקל במקום טאבלט ווינדוס שעולה מינימום 600 אבל כמובן כל זה שייך רק ביחד עם סינון אפליקציות..כמו שכתבת לי יש טלפון כשר למהדרין (עם חותמת) ויש לי חבר שרוצה תומך ויש לו קליטת אינטרנט והוא לא מוכן להחליף מכשיר והוא אמר לי שאם אני ישיג לו תוכנת חסימה לא אכפת לו להתקין.
-
@משה-זוכמיר אמר בוויפרי לאנדרואיד:
אבל ההכשרה נשארת עם הרבה שאלות של סירכות זריקות שמטריפים וכל מיני כאלו
א. תלוי מי נותן ההכשר.
ב. כל השיטות שמתדיינים כאן בפורום איך לעשות כדי שיהפוך ל'כשר' הרבה יותר גרועות משאלות על זריקות..@אברהם-אברהם אמר בוויפרי לאנדרואיד:
לא בטוח שהוא עושה דבר טוב, יתכן שזה רק מזיק, צריך שאלת רב פרטנית לעשות דבר כזה, ועל כגון דא אמרינן 'ביטולה זהו קיומה'..
שיהיה לו פרוץ שה"י ולא מספיק מוגן, ואז הוא ירוץ מעצמו ויקח כשר כשר וישבור את הישן.
(תעשו בירור מעמיק, כל אלו שיספרו לכם שהיהלהם פתוח והם זרקו אותו, תבררו טוב טוב ויתברר לכם שהם פשוט שברו אותו.. למה? למה לא להניח אחר כבוד באשפה??... צ"ע וד"ל).ולגופו של עניין צריך דבר כזה כדי שתוכל לקנות טאבלט/טלפון ב200 שקל במקום טאבלט ווינדוס שעולה מינימום 600 אבל כמובן כל זה שייך רק ביחד עם סינון אפליקציות..
א. יש טאבלטים אנדרואיד כשרים, לא צריך להגיע לוינדוס.
ב. אתרוג למצוות החג עולה הון, יום למחרת הוא נמכר לפי קילו.. טלית בסכום מאות שקלים.. שכר לימוד לילדים בשמיים.. ועוד כהנה וכהנה.
כן! להיות יהודי פשוט עולה הון תועפות! אין שום הגיון שדווקא בענייני קדושה (אפרופו ליל שישי נעילת שובבי"ם..) היקר לנו מכל וכל נתפשר כדי לחסוך. -
@ששלום אמר בוויפרי לאנדרואיד:
יש לי חבר שרוצה תומך ויש לו קליטת אינטרנט והוא לא מוכן להחליף מכשיר והוא אמר לי שאם אני ישיג לו תוכנת חסימה לא אכפת לו להתקין.
הוא רוצה? היצר שלו רוצה... אם תשיג לו? תגידו, איפה אתם חיים? לא מתאים לו תקנון המועדון שיניח את הכרטיס חבר וילך למועדון אחר!
הוראות הרבנים לא אמורות להיות בגדר המלצה בלבד, זה מחייב והם אלו שקובעים את גדרי וסייגי הדור, להיות חרדי לא מגיע בקלות, בהחלט.
וכן, להיות חרדי לדעתי זה מעין חבר מועדון כלשהו, יש זכויות חובות וגם תשלומים. -
אני לא מתכוון כמובן אישי, אני בסה"כ מדבר לעצמי.
דברי תורה צריכים חיזוק.
לפעמים מרוב הלהיטות לעזור ולהועיל נסחפים מעט ורק עוזרים להנ"ל להמשיך לחטוא ולהיות הויבער חכם (בלע"ז תחמן) ולגבור על הוראות הרבנים שנועדו לעזור לנו לשמור על עצמינו.
צריך לפעמים לעצור ולחשוב מי נגד מי איך כמה למה מתי והיכן.
מצטער אם מישהו נפגע אישית. -
@למדן-וידען אאלץ להסביר שאני מתעסק רבות עם מתחזקים וב"ה רואה הרבה פירות בסיעד"ש, וכיון שהמלמד בן חבירו תורה כאילו ילדו.. לכן אני משתדל לעשות את המקסימום למענם - ולפחות מה שהייתי עושה למען בני. ואידך זיל גמור !
-
@elisha :thumbsup_tone2:
@administrators
צריך פתרון גם לאלו ! -
@למדן-וידען ועל דא קא בכינא... ומשו"ה אני כותב שזה צו השעה ממש (בהסתכלות מהמקום שלי..)
-
@למדן-וידען יקירי, תרשה לי לחלוק עליך, וזה הנימוק:
ראשית, הציבור החרדי של ימינו, בנוי מהרבה רבדים. אי אפשר
לאלץ אדם חרדי שאוהב טכנולוגיה ללכת עם טלפון שהכושים באפריקה כבר זרקו,
בזמן שהוא מאד נמשך לטכנולוגיה, לנוחות וכ'. מה תעשה עם הצעירים למשל?נכון שהייתי שמח שכולנו נחזור לימים היפים שלא היה בהם אינטרנט, אבל אנחנו כאן,
ואם לא ניתן מענה מהיר, המצב ילך ויחמיר! לי אין צל של ספק, ותרשמו את זה לעצמכם,
אנחנו יושבים על חבית נפץ... גם לפני עשר שנים לא האמינו שאינטרנט יכנס לבית חרדי,
והנה זה כאן, אז ב"ה שנטפרי קמה, מי יודע כמה נפשות היו הולכות פייפן אלמלא נטפרי?היצר בדור הזה, הוא חיידק אלים, הוא הורג בשניות! מספיק שתעבור לידו, והוא גומר אותך!
אז נכון, אתה ושכמותך ב"ה אנשים חזקים ועקרוניים, אבל מה נעשה עם הצעירים וחלשי האופי?
נכפה עליהם את הטלפונים האלו שיכולים להחליף פטישי שניצל, ואח"כ נתפלא שהם אוחזים
במכשירי סמארטפון כאילו כשרים??חייבם לשקול את הדברים האלו לעמקם, וחייבים להכיר בעובדה שטכנולוגיה היא נחלת
הכלל, גם של החרדים, ובמוקדם או במאוחר, היא תכנס להם לכיס, אז למה שלא תהיה
נקיה כמו שצריך? -
@GolanArt מילה בסלע וגם בתרי.
רק תיקון קטן, אני בעד שה @administrators יפתחו משהו מושלם, כתבתי את זה לא אחת כאן בפורום וגם כאן בפוסט כתבתי:
@למדן-וידען אמר בוויפרי לאנדרואיד:@administrators
צריך פתרון גם לאלו !מה שכן, אני לא בעד פתרון טלאים, לכן התרעתי לעיל לכל אלו שעוזרים ליצור את הטלאי כאילו זה כשר כשזה ממש לא כך.
אבל פיתרון מושלם? ברור שחייבים את זה כמו שכתבת ואני מכיר את הפתרונות שקיימים כיום.. שה"י ולכן אני מקווה שנטפרי תרים את הכפפה ותתגבר על הקשיים שישנם בתחום הזה. -
@GolanArt נאה הדברים למי שאמרם אני בטוח שכל עם ישראל ובפרט משתמשי נטפרי ישמחו לקבל וויפרי גם לאנדרואיד.
-
@למדן-וידען
ברור שקיימים כבר סינונים לאנדרואיד, אבל הסיבה שאני בכל אופן הייתי רוצה שיהיה כזה דבר עם נטפרי,
א הכשרות! תתפלא לשמוע, אבל יש מלא מחזיקים של מוגנים שרוצים מוגן אבל כשר באמת, והאמת כמו שאנחנו רוצים במחשב לא?...
ב עוד שיקול זה המחירים של המוגנים היום , תעשה סקר, לא תאמין.