לפתוח את הפורום בחסימת wifree
-
בתור אחד שיש לו בעיה חמורה בחיבור וכבר כמה ימים לא מחובר בגלל בעיה בvpn וממילא wifree חוסם אותי לאינטרנט, רציתי לבקש ולשאול האם יש אפשרות לגרום שהפורום המצויין הזה יהיה זמין גם תחת חסימת wifree כמו שהאתר של נטפרי פתוח בו.
זה נצרך מאד גם מבחינת שכשאין אינטרנט הפורום הוא איזה קשר מסויים עם העולם החיצון.... אבל בעיקר וברצינות במידה וזה קורה בלילה כשמרכז הפניות לא פעיל וגם סתם שאורך זמן למרכז הפניות להגיב הפורום יוכל לפתור הרבה בעיות ולחסוך זמן יקר למשתמש התקוע וגם למרכז הפניות.
מה אומרים? יש סיכוי? -
אני מצטרף מאוד לבקשה
לי עצמי זה היה חוסך בעבר הרבה בלגן ועגמת נפש -
@ee @מחצלת-של-קנים
המשמעות של זה שמי שזה חסום לו בתגית או בהגדרות הקהילה ויש לו גישה לרשת אלחוטית פרוצה, הוא יוכל להתנתק משלו ולהתחבר לשם, ואז אמנם לא תהיה לו גישה לכל האניטרנט, אבל תהיה לו גישה לפורום..... -
@clickone הפורום כ"כ גרוע?!
אבל גם אם זה נחשב כ"כ גרוע עדיין יכול להיות שכדאי להוסיף בwifree אופציה בהתקנה 'אל תחסום את הפורום' או כדומה לו ואז זה יהיה ניתן לבחירה אם מצד המשתמש או בהגבלות קהילה
אני מבין שזה עלול להיות קצת עבודה אבל מנסיון מר אישי כמדומני שזה צורך גדול -
@clickone אויי ווי זה באמת בעיה לא היית צריך להגיד את זה כ"כ בקול
וכן מי שחסום לאתר הבית של נטפרי גם כנ"ל
ו @ee @מחצלת-של-קנים נראה לי שמערכת הפניות כן פתוח בכל מצב אז אפשר לשאול שם ולהסביר תמצב -
@ee את זה צריך לשאול את מנהלי הקהילות / המשתמשים.
אני יודע על משתמש שפתוח לו בהגדרות הפורום הזה רק רבע שעה בכל שעה.
כי אחרת הוא כאן ולא עובד.... -
@מיציבושי האתר של נטפרי אף פעם לא יכול להיות חסום.
-
@מיציבושי נכון שמערכת הפניות פתוחה וגם שם ביקשתי לפתוח את הפורום בוויפרי אבל יש דברים שצריכים להגיע מהשטח וחוץ מזה אני עדיין מחכה לתגובה מאתמול....
-
@clickone התועלת של פתיחת הפורום גדולה לאין ערוך מהבעיה הגדולה שאי מי ישב כאן ויבזבז את הזמן שלו
עד כמה שידוע לי המדיניות של נטפרי היא שיהיה כמה שיותר נח ו free ולא להיות גננת -
אם כך.. שיפתחו לי גם את stackoverflow... התועלת תהיה גדולה מאד!
-
@מחצלת-של-קנים ממה ששמעתי פה מהמנהלים לא פעם, זה יהיה חסר תועלת לחלוטין.
אתם בוודאי מתכוונים שבמקרה ויש תקלה תהיה אפשרות להכנס לפורום להתייעץ, אבל @magicode כתב שהוא הנחה את הספקים להגדיר שאם אין סינון, אין גלישה.
אז כמו שאמר @clickone רק במקרה ומחוברים לרשת ללא סינון תהיה אפשרות כניסה, וזה נשמע חסר תועלת. -
@5566NEWbrs נו באמת אל תשווה בין פורום איכותי פנימי לבין פורום חיצוני לא מפוקח זה אינטרנט וזה נטפרי!!!
-
@dLive דבר ראשון נראה לי שאתה טועה במה שכתבת שיש הנחיה לספקים שאם אין סינון אין גלישה כי הרי לאתר של נטפרי אפשר לגלוש.
שנית כבר כתבתי למעלה שלא בטוח שזה כ"כ נורא שתהיה אפשרות לגלוש לפורום וגם למי שיטען כך אפשר לפתח [כמו שכתבתי למעלה] 2 גירסאות של wifree שבאחת מהם יוכלו לגלוש גם לפורום וזה יהיה נתון לבחירת המשתמש או הקהילה -
@ee כשיש תקלה בסינון אין גלישה לשום אתר.
-
@dLive אני יודע מנסיון מר אישי אין לי כרגע סינון [אני מחובר עם vpn שלא עובד כעת] ובכל אופן לאתר של נטפרי אני יכול להתחבר.
אתה אולי מדבר באופן שבספק יש תקלה של הסינון אז נטפרי אמרו להם תכבו את השאלטרים אבל לא ברמת המחשב האישי -
@ee מה שיש לך זה משהו אחר, לך אין קו, זה לא שאין לך סינון.
אתה נמצא במצב לא אידיאלי לחלוטין.
מבחינת נטפרי, VPN הוא פתרון למקרים יוצאי דופן. לכאורה מה שאתה היית צריך לעשות הוא לקנות נטסטיק.
ועדיין מה שאמרתי הוא נכון.