נספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.'
-
-
-
בנת? אין ...חסום...
-
-
-
שלחתי הנה המספר פניה#107314
-
-
המגפיים של ברוך... חחחח
-
@שמריהו אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
המגפיים של ברוך... חחחח
בקושי מצחיק
ומקומם של בדיחות מעין אלו שם -
יהודי פושט יישר כויח גדול על הנכנות לעזור ולסייע ולעמוד על טהרת הפורום הקדוש הזה ה' עמכם חילכם לפורומייתא ולפרומקייט'א...
-
אני הייתי רוצה לבקש מנטפרי שבפורום יהיה אפשרויות הכתיבה בצורה קלה יותר גם למי שלא מבין בתכנות
כלומר שאם אני רוצה הדגש שיהיה כפתור שיסמן על הדגשה אם אני רוצה גודל מסוים אני לוחץ הגודל ובוחר מספר או שם. אם רוצים תבליטים אז לוחצים על כפתור שמראה על תבליטים וכו' וכו'
ואפילו שאני בטוח שיהיו כאן כמה חברים שיכולים להסביר שסימן כזה לפני הטקסט, עושה פעולה כזו וסימון כזה עושה פעולה אחרת.
אבל עדיין, אולי אפשר לעשות בצורה יותר קלה כמו שיש בג'מייל ובכל התוכנות שיש שם טקסט (אלא אם כן זה פורום למתכנתים, ועל זה לא דברתי) -
@goldim אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
טיימר סינון זמני.
לפעמים צריכים לשנות את הגדרות הסינון לכמה דק, שתהיה אפשרות להפעיל פרופיל לא לפי שעות וזמנים מסוימים אלא גם לאיזה רבע שעה וכד' ואחכ' יחזור להגדרות הסינון המקוריות.ואפשר עם שידרוג נוסף שיהיה קוד נפרד שיהיה ניתן להגיד את הטיימר הזה, כלומר בהגדרות הסינון יהיה שליטה על הטיימר לכמה פעמים הכי הרבה יוכלו להפעיל אותו ביום (או רק באיזה שעות מסוימות) ואם יצטרכו קוד נפרד בשביל להפעיל את הפתיחה הזמנית או שלא יצטרכו קוד.
העיקרון שעומד מאחורי זה ,שבגדול האינטרנט יהיה מסונן ברמה הרצויה של המשתמש ,אבל שאם פה ושם רוצים פתיחה נוספת שתהיה אפשרות כזאת אבל שזה לא יצור מצב שהטיימר ישמש ככלי לעקיפת הסינון הרצוי של המשתמש.
-
@למדן-וידען אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
שכמו שיש כיום בדף התשלומים סרגל לצפיה בימי הגלישה, שיהיה סיכום חודשי כמה שעות בסה"כ גלשו ברשת.. יהיה מפחיד..
פילוח לפי אתרים שמוגדרים כבזבוז זמן יהיה אימה..נתתי לך שם נקודה כי זה משהו שהייתי מאוד שמח אם הוא היה
אבל לא נראה שיש סיכוי שנטפרי יעשו את זה כי זה ממש לא קשור לנטפרי
וד"א שלא יכלול את פורום נטרפי -
@יהודי-פשוט אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
וד"א שלא יכלול את פורום נטרפי
זה כנראה יהיה הכי הרבה אצל חלק גדול ממנו....
-
@zvizvi אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
להוסיף לחצן ניגון חוזר אוטומטי ביוטיוב, (בדומה ללחצן הורדה).
אם אתה לוחץ כפתור הימני על הסרטון, יש אפשרות "לולאה" לניגון חוזר.
-
@אברהם-כהן אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
@zvizvi אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
להוסיף לחצן ניגון חוזר אוטומטי ביוטיוב, (בדומה ללחצן הורדה).
אם אתה לוחץ כפתור הימני על הסרטון, יש אפשרות "לולאה" לניגון חוזר.
בדיוק, במקום האפשרות הזאת - לחצן רגיל ונוח.
-
@WWW אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
@מיציבושי אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
לא קראתי את כל האשכול ואני לא יודע אם כתבו כבר
אבל מה שראיתי ושמעתי שמוציא קצת שם רע על נטפרי שא"א להדפיס מהמייל רק צריך לפתוח בעוד קישור או להוריד
אולי זה כבר כתוב באחד המדריכים ונטפרדנט
אבל זה עושה בלאגן ומצב פרמיטיבי אולי אפשר לפתור תבעיה כברנדמה לי שככה זה בכל הסינונים, אולי אני טועה.
============
@WWW לתשומת לבך, נתבקשנו לשמור את האשכול הנ"ל נקי, ולהכניס את התגובות כאן.
-
@WWW בדיוק באתי לכתוב לך כנ"ל..
תערוך בבקשה את ההודעה שם.לעצם העניין בשום סינון זה לא ככה, נכון לזמנים שלי בארבעת ושבעת המינים..
-
@למדן-וידען אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
נכון לזמנים שלי בארבעת ושבעת המינים..
אתה רוצה לXXXX מישהו?
-
@aiib אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
@למדן-וידען אם אני לא טועה [וסליחה א"כ] כתבו את למעלה.
אולי כדאי [ואני לא מדבר אליך אישית] שכל מי שמוסיף משהו שיעבור על מה שכתבו כדי לא ליצור כפליות שיקשו על המלאכה אח"כ [במידה ובאמת מישהו מהמנהלים הולך לעבור על זה ויטפל בזה:boy_tone1: ]ואני בהחלט ממליץ גם לך לעבור על כל מה שנכתב, בפרט על ההודעה הראשונה.