מישהו יודע אם יש בעיה ב 019
-
האינטרנט שלי לא עובד כבר כמה ימם בקושי זז עשיתי בדיקת מהירות ויצא תקין וגם המחשב עובד מצויין כשאני לא ברשת... יתכן שזה קשור ל019 או לנט פרי?.
תודה -
ספק נייח? או סלולארי?
-
תודה לכל המסייעים והעוזרים התקשרתי היום ל019 והם אמרו לי שכיוון שיש לי טלפון ביתי של נטוויזן וגם נט פרי זה מתנגש ולכן זה מאט מאוד את הגלישה וגם גורם לי לניתוקים... אני גולש באינטרנט ביתי והמהירות בסדר..
לי זה לא נראה נכון כיון שאני כבר הרבה זמן בנטפרי ובנטוויזן ועוד לא חוויתי קשיים כאלו, אשמח אם למישהו יש מידע בנושא להחכים אותי ואת שאר הציבור.. -
@אבי-23 יש לי טלפון של נטויזן + תשתית שוק סיטונאי של נטויזן.
ספק -RL
מאד מאד מרוצה. -
@אבי-23 יש לי כבר 4 חודשים נטפרי עם טלפון נטוויזין ועובד מעולה...... היה לי לקוחה עם בעיה כזאת.... לפי מה שראיתי היה איזה הבדל בין הסוג החיבור ביני לבינה ודיברה עם נטויזין וסידרו לה......... אני לא בטוח שזה הבעיה..... אבל תוכל לנסות....... תסתכל בתמונה
-
@אבי-23
לא אמור להיות בעיה יש הרבה לקוחות שמשתמשים עם קו של נטוויזן + 019 נטפרי.
תוכל לפנות אלי ואנסה לעזור.
-
@אבי-23
גם אני על תשתית וספק 019, ו2 קווי טלפון של נטוויג'ן, והגלישה יותר טובה מלפנ"כ. -
@frize37
יש לי נטבוקס חדש ואני לא מוצא את הצילום מסך ששלחת.
בכל מקרה תודה על הרצון ואני אנסה לפתור את הבעיה -
@אבי-23 כשאתה נכנס לנט בוקס ואחרי שאתה מכניס משתמש וסיסמה אז מופיע הממשק הזה........ אבל תדבר איתם בטלפון
-
@frize37 אמר במישהו יודע אם יש בעיה ב 019:
@אבי-23 כשאתה נכנס לנט בוקס ואחרי שאתה מכניס משתמש וסיסמה אז מופיע הממשק הזה........ אבל תדבר איתם בטלפון
\g
זה מה שעולה אצלי
-
@957 אמר במישהו יודע אם יש בעיה ב 019:
@אבי-23
לא אמור להיות בעיה יש הרבה לקוחות שמשתמשים עם קו של נטוויזן + 019 נטפרי.
תוכל לפנות אלי ואנסה לעזור.
יש לי הרבה זמן נט פרי וגם נטוויזן ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה, אז כנראה זה לא באמת קשור, רק הבאתי ציטוט ממה שנאמר לי בחברה, בכל מקרה מיע שיודע מה אפשר לעשות אשמח אם יעזור לי
תודה