פייסגיפט
-
מישהו מוכן להסביר לי ביתר בהירות למה אין אפשרות להעלות תמונות לאתר זה?
זה תמונות שלי ונטפרי מסנן לי אותם (זה אתר לעיצוב אלבומים והתמונות הן תמונות משפחתיות)
שלחתי פנייה ונטפרי ענו שיש פרצה באתר. וכל אחד שנכנס לאתר יוכל לראות את התמונות שלי ולכן הם חסמו.
ממש לא נראה לי הגיוני במייוחד שאני לא רואה אף תמונה של מיהו אחר כך שאיך אחרים יכולים לראות את שלי?
עזרתכם בבקשה!---- -
@YAELUSH
זה בטוח שהם יודעים מה שהם אומרים.
אמרו שיש פרצה, אז יש. גם אם את/ה לא יודע/ת.
וסתם לידע, מכיון ששאלות כאלו מיועדות יותר למנהלים, אפשר לגרום להם לראות באמצעות הזכרת שם המשתמש, או במקרה שלנו קבוצת המנהלים:
@administrators
אם הם ירצו הם יגיבו.
בהצלחה. -
זה תמונות שלי ונטפרי מסנן לי אותם (זה אתר לעיצוב אלבומים והתמונות הן תמונות משפחתיות)
שלחתי פנייה ונטפרי ענו שיש פרצה באתר. וכל אחד שנכנס לאתר יוכל לראות את התמונות שלי ולכן הם חסמו.
ממש לא נראה לי הגיוני במייוחד שאני לא רואה אף תמונה של מיהו אחר כך שאיך אחרים יכולים לראות את שלי?
עזרתכם בבקשה!----כשאומרים שיש פרצה, הכוונה היא, שמי שבקיא באותיות שמרכיבות את כתובת האתר יוכל להקיש כתובת שתוביל אותו לתמונות של מישהו אחר. (רק דוגמה, יכולות להיות עוד אופציות)
ודאי שאין הכוונה שכל משתמש שנכנס יראה את התמונות של כולם. -
עזרתכם בבקשה!----לא מובן.
ציינתם/הדגשתם שאתם בעלי האתר?
אמורה להיות, לפחות, רק לכם גישה לאתר ולכולם אמור להיות חסום. -
אסביר בקצרה.
במרבית האתרים המסחריים שבהם משתמשים יכולים להעלות קבצים לחשבון שלהם, הגישה לאותם קבצים מוגבלת לבעל החשבון בלבד.
כך שגם אם למישהו אחר יהיה קישור מדוייק לקובץ הוא יתקל בהודעת שגיאה 403 - אינו מורשה.
באתר פייסגיפט התמונות הם ציבוריים, לכן גם אם העלית תמונה פרטית שלך, כל מי שיש לו את הקישור המדוייק של התמונה יוכל לצפות בה.
זה הסיבה שהתמונות נשלחות לבדיקה. -
ואני ממליץ לא להשתמש באתר הזה.
ממש לא איכפת להם מהפרטיות של הגולשים.כתבתי להם על זה כמה פעמים. אבל הם לא עשו משהו בנידון.