יד 2
-
מה מופיע לך בדף.
-
-
זה בדיוק מה שמופיע
-
איזה ספק אתה גולש.
-
של נטפרי019
-
-
עכשיו כל מי שלכלך על RL יבקש סליחה.
כי ב RL זה עובד אחרי שהוא עושה מאמצים מטורפים שזה יעבוד. -
מה שלא מובן שרק בלילה זה לא עובד
-
אני חושב שצריך להרים דף מיוחד שישאב משם נתונים עם IP שונה בכל פעם..
-
-
@magicode
אולי זה קרה בגלל שלא היו מספיק ב-019. לקח זמן עד שעברו למרות שהמחיר יותר זול בהרבה.
עכשיו הצטרפו עוד, והתחילו התלונות גם משם. -
@magicode
אולי זה קרה בגלל שלא היו מספיק ב-019. לקח זמן עד שעברו למרות שהמחיר יותר זול בהרבה.
עכשיו הצטרפו עוד, והתחילו התלונות גם משם.יכול להיות מאוד שאתה צודק.... אבל נראה לי שלהם אולי יהיה אפשר יותר בקלות לטפל בזה ולהוסיף IP נוספים, כי נראה לי שהיא חברה יותר גדולה מRL גם אם היא לא כמו החברות הגדולות. החודש פורסם "בקרב המפעילות הווירטואליות חברת טלזר 019 ממשיכה לעשות עבודה רצינית ומגייסת גם החודש למעלה מ-2,300 מנויים נטו"
-
@frize37
זה הקטע שאתם מתעקשים לא להבין. 019 לא תוכל לפתור את הבעיה הזאת יותר טוב מ RL. ואני מאמין שהם בכלל לא ינסו לשחק את המשחק עם יד2. -
@frize37
זה הקטע שאתם מתעקשים לא להבין. 019 לא תוכל לפתור את הבעיה הזאת יותר טוב מ RL. ואני מאמין שהם בכלל לא ינסו לשחק את המשחק עם יד2.אנחנו לא מתעקשים לא להבין. פשוט לא מבינים. כי זה לא התחום שלנו. אבל בכל אופן עדיין אין שום רעיון איך לפתור את הבעיה? דיברו כאן על פניות ליד2 וכדומה, אבל אני לא רואה את זה בשטח
-
לי מאוד הציק שסתם מלכלכים על RL. בגלל שנוח לכלך עליו. או אולי אינטרסים אחרים.
ולכן אני הסברתי כמה פעמים שמי שחוסם זה יד2.
מי סובל מזה זה נטפרי.
השאלה האם נטפרי צריכה לפתור בעיה שיד2 יצרה.
כלומר אם מחר נניח יד2 יחליטו במוצהר לחסום את נטפרי. האם נטפרי תצטרך להתחכם. או שזה לא מתפקידה.
למשל שאוצר החכמה חסמו את נטפרי, אני לא הלכתי לפתור את זה. כי זה בעיה שלהם לא של נטפרי. מי שהתחכם איתם זה RL. בגלל לחץ של לקוחות. -
לי מאוד הציק שסתם מלכלכים על RL. בגלל שנוח לכלך עליו. או אולי אינטרסים אחרים.
ולכן אני הסברתי כמה פעמים שמי שחוסם זה יד2.
מי סובל מזה זה נטפרי.
השאלה האם נטפרי צריכה לפתור בעיה שיד2 יצרה.
כלומר אם מחר נניח יד2 יחליטו במוצהר לחסום את נטפרי. האם נטפרי תצטרך להתחכם. או שזה לא מתפקידה.
למשל שאוצר החכמה חסמו את נטפרי, אני לא הלכתי לפתור את זה. כי זה בעיה שלהם לא של נטפרי. מי שהתחכם איתם זה RL. בגלל לחץ של לקוחות.לי מאוד הציק שסתם מלכלכים על RL. בגלל שנוח לכלך עליו. או אולי אינטרסים אחרים???
המשל של אוצר החכמה הוא לא מדוייק. כי אתה מבין לבד שיד2 זה אתר חיוני עד כדי כך שאם מחר הם יחסמו את נטפרי לגמרי אז נטפרי תצטרך להודיע ללקוחות לפני שמתחברים, כי זה כמו בנקים וכו' אבל אוצר החכמה.... לכן אני חושב שגם אם נטפרי לא אשמה עליה למצוא פתרון בשביל שתוכל לומר שזה סינון יעיל ולא חסר בו כלום
-
היי חברה אפשר קצת להירגע מי שמפריע לו יד 2 שיעבור לסינון אחר לא חייבו אף אחד להישאר מי שחושב שהבעיה ביד 2 יותר מפריעה לו מאינרנט לא מסונן או מסונן חלקית אז באמת לא צריך להיות בנטפרי ומאט אומר לכם שהבעיה לא של נטפרי לא נטפרי חסמו את ד 2 אז מה אתם רוצים שהוא יעשה שיתחיל לשחק חתול ועכבר עם יד 2 אני חושב שי ש למאט ולצות נטפרי מספיק על הראש אז בבבקשה היו הגיונים ומי ששזה עדיין מפריע לו ולא רוצה לעבור אמרו לי שיש אופציה לשלם ( נראה לי 20 שקל)לRL ולקבל ip בנפרד
-
היי חברה אפשר קצת להירגע מי שמפריע לו יד 2 שיעבור לסינון אחר לא חייבו אף אחד להישאר מי שחושב שהבעיה ביד 2 יותר מפריעה לו מאינרנט לא מסונן או מסונן חלקית אז באמת לא צריך להיות בנטפרי ומאט אומר לכם שהבעיה לא של נטפרי לא נטפרי חסמו את ד 2 אז מה אתם רוצים שהוא יעשה שיתחיל לשחק חתול ועכבר עם יד 2 אני חושב שי ש למאט ולצות נטפרי מספיק על הראש אז בבבקשה היו הגיונים ומי ששזה עדיין מפריע לו ולא רוצה לעבור אמרו לי שיש אופציה לשלם ( נראה לי 20 שקל)לRL ולקבל ip בנפרד
עם כל הכבוד, אף אחד לא מתערב לצוות נטפרי. יש בעיה עם יד2 ומלבנים את הפרטים.
אם נטפרי היו חוסמים היית צודק שאין על מה להתווכח, אבל פה מדובר בסינון של יד2.
למרות שלא נטפרי צריכה לסדר את זה, כי לא היא חסמה, עדיין הבעיה קיימת בעיקר (או רק) למשתמשי נטפרי, ולכן המקום המתאים הוא הפורום הזה. -
-
@magicode
@frize37 הזכיר את זה בין השורות, אבל כשהיה את הענין של העצומה אמרת שזה מכניס לסטיגמה שיד2 לא עובד בנטפרי.
לענ"ד אם באמת אין לזה פתרון מצדכם (למרות שלא אתם חסמתם - הבנו), לכאורה אסור להסתיר כזה דבר, והוא צריך להופיע בדף "מה לא טוב לי בנטפרי"יש הבדל גדול בן עצומה שתתפרסם בפרוג, ואז כל מי שלא יודע מה זה נטפרי , יודע דבר אחד שבנטפרי לא עובד יד 2 ואז אפי' אם הוא אף פעם לא פתח יד 2, הוא לא ירצה את נטפרי כי ההתרשמות היא שלילית,
לבן מישהו שיודע ומכיר את נטפרי על שלל מעלותיה ומבין שיד 2 היא בעיה שולית שלהרבה אנשים זה לא שימושי, וגם אם כן יש אלטרנטיבות אחרות בשוק שכן פתוחים, והמעלות שיש בנטפרי מגמדות לאין שיעור את הבעיה הזאת,
(לדוגמא מי שקורא את האשכול הזה, ירתע מלהתחבר לנטפרי כי הבעיה נופחה כאן מעל כל פורופוציה....)