למה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?
-
@WWW אמר בלמה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?:
@מעמד זה מוגדר על ירושלים כמו אצלי?
כן
אולי לא סגרת את הדפדפן מאז?
סגרתי ופתחתי שוב
ואם לא הולך, תנסה להגדיר ידנית אזור זמן ושעון קיץ.
ניסיתי ולא עוזר,
-
@מעמד אמר בלמה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?:
@WWW יש לך עדכוני ווינדוס לשלוח לי ?
כי יש לי ווינדוס 7 ועד כמה שידוע לי מיכרוסופט לא תומכת בתוכנה זוניסית להפעיל את עדכוני ווינדוס ולחפש אם יש עדכון חדש?
-
@למדן-וידען אין לי אפשרות לחפש עידכונים כי אני חסום לאתרים
ובמיוחד שנראה לי שאין אין עדכונים חדשים לווינדוס 7 -
@מעמד לא בטוח שיש קשר, תפעיל הקלטת תעבורה ואז תריץ חיפוש עדכונים, אם הוא נתקע על שגיאה כלשהי תעלה את השגיאה לכאן או שלח לי במייל, אם סתם תקוע בלי שגיאה הפסק את ההקלטה ושלח לתמיכה.
בהצלחה -
@למדן-וידען שלחתי לך במייל הקלטת תעבורה
-
@מעמד יש לך חסימות של עדכוני וינדוס. אצלי הם עובדות, כנראה אתה חסום קהילה כלשהי, הזוי וטיפשי שקהילה תסגור עדכוני מערכת, לדעתי שלח את זה בפניה מסודרת לנטפרי+מנהלי הקהילה שיפתחו את החסימות לכל הקהילה (יש גם חסימות של אנטי וירוס - חבל).
-
@למדן-וידען אני לא חסום בשום קהילה
אני חסום ע"י חבר שאצלו נמצא קוד הפתיחה ואני פתוח לפי בקשתי רק לדואר אלקטרוני, ג'ימייל, שיתוף קבצים, ושליטה מרחוק.
מה אני צריך לפתוח כדי שזה יעבוד ? -
@למדן-וידען לפני ששלחת לי תשובה שלחתי פניה למערכת הפניות ושם זה מעודכן ששלחתי לפני 35 דקות כלומר שם השעון אצלי כן מעודכן ורק בפורום זה מראה לי שעה אחורה ?!
-
@מעמד אמר בלמה אצלי השעון בפורום מעודכן לפי שעון חורף ?:
מה אני צריך לפתוח כדי שזה יעבוד ?
תגיד לו שיפתח גם 'אנטי ווירוס' ו'עדכוני תוכנה'.
-
@מעמד שלחתי לך במייל רשימה שיפתח.
בהצלחהגם אם יסתדר לך השעון אתה צריך עדכוניייייים.
-
@למדן-וידען
אם כבר אתה מדבר על עדכונים, אם אפשר לנצל קצת את הבמה.. אני חסמתי לעצמי דרך שורת הפקודה (לא שאני מייבין, עשיתי את זה עם איזה מדריך שמצאתי באינטרנט) את העדכונים טוטאלית (כדי לחסוך בג'יגות, אני בנטסטיק)
בקיצור השאלה האם יש עדכון מסוים שאתה יודע שהוא קריטי או מועיל מאוד וכדו'
תודה מראש לכל הלמדנים והידענים.. -
@אברהם-אברהם איזה וינדוס יש לך?
בעיקרון הכל חשוב, אבל היה עדכון מאוד משמעותי (יום השנה של וינדוס 10).
ויש בקרוב ג"כ משהו גדול.אישית אני ממליץ על עידכונים, אין שום בעיה בזה לחסות את העדכונים ואחת לתקופה להתיישב על אלחוטי של מישהו ולהתקין הכל (אחרי שהוא מסיים לבצע הפעלה מחדש ולחפש שוב וחוזר חלילה עד שהוא מסיים ולא מוצא יותר).
אבל אני ממליץ בדר"כ ללקוחותיי להמתין כמה שבועות אחרי עדכון גדול שיוצא כדי לקבל גירסא מתוקנת לאחר כלל התקלות שצצות במפתיע(?) למיקרוסופט האלו.
-
@מעמד
תוריד עידכון למשתמשי 'וינדוס 7' מפה:
https://support.microsoft.com/he-il/help/2863058/august-2013-cumulative-time-zone-update-for-windows-operating-systems -
@למדן-וידען
תודה על התגובה
ישלי ווינדוס 10-וקצת קשה לי לסחוב אותו פיזית לעדכונים.. -
@שי תודה על הקישור אבל אני חסום לאתרים, אשמח אם תעלה במג'יקוד ותשלח לפה קישור
-
@מעמד
איזה גירסה של וינדוס יש לך? -
@שי 64 bit התכוונת לזה ?
-
-
@שי תודה רבה על המאמץ !
אם אפשר קצת הוראות מה אני עושה איתו ואיפה אני צריך לשים אותו ? -