רוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...
-
אני מעלה שוב את ההקלטה שהעליתי בהתחלה עם מחיקת כל זיהוי של המתקשר.
זה מפריע קצת לחוויה של הצחוק, אבל זה עדיין טוב.0_1490620669963_הקלטה_רימון 01.mp3
@אורי אתה רוצה לסכם גם את ההקלטה הזאת? כי כאן יש לך הרבה עבודה...
-
גדול !! חברה להתחיל לעבור רמזורים
-
@ose_shalom בראבו!
קלטת בדיוק את הנקודה.
אבל זה באמת פחות מצחיק עכשיו...אגב, מעניין מאיפה השגת את זה, הוא ביקש שלא להעביר את זה, רק אתמול קיבלתי ממנו אישור מצומצם.
תוכל לשלוח לי מייל (מופיע בפרופיל)? -
תקשיבו למה שהיא אומרת:
זה יוטיוב זה הדבר שהכי קשה לסנן, כאילו, גם אנחנו לא 100% תחשוב חברות אחרות שהם אין להם הגנה כמו אצלינו שזה באתרים מאובטחים ברמה מקצועית, יוטיוב זה הכי קשה לסנן!שאפו ענק ל @administrators על הסינון המקצועי, הנקי, והמאובטח שהוא נקי 100% ושהצליחו לסנן ביוטיוב גם ללא 'פרסומות קופצות וכאלו'...
-
@ose_shalom אשמח שתפנה אליי במייל לגבי ההקלטות. תודה
-
@administrators אני חושב ששיחה כזאת צריכה להיות חסומה בנטפרי
מדברים שם דברים לא ראוים -
@למדן-וידען אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
@מעמד אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון...:
בנטפרי שאם יש אתר אם דחיפות גדולה, יכול להפתח אף תוך שעה !!!
איך הגעת לזה?
התכוונת אולי עד שעה..זה יכול לקחת גם כמה דקות....
(בוקר אחד הייתי בטלפון עם מאמנת עסקית ותו"כ שליטה מרחוק הייתי צריכה לפתוח אתר שלא נבדק בנטפרי
שלחתי בקשה אפילו שכחתי לציין דחיפות ותוך 4 דקות האתר נפתח! ) -
@מעמד @clicone אני לא חושב שאנחנו צריכים להתלכלך על תביעה רק להיות גאים במקצועיות והנקיות של נטפרי......
ושאין פה כאלו נציגים שמדברים שטויות בקצב.... -
@smk148 אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
@מעמד @clicone אני לא חושב שאנחנו צריכים להתלכלך על תביעה רק להיות גאים במקצועיות והנקיות של נטפרי......
ושאין פה כאלו נציגים שמדברים שטויות בקצב....לא נכון, נטפרי צריכה הרבה כסף בשביל הפיתוחים שלה ואולי זה יעזור.
לטווח הקצר הם יפסיקו לשקר על נטפרי, ובהמשך כסף לנטפרי. -
@ששלום אתה צודק שצריך, אבל פשוט לא מתעסקים איתם זה לא לגיל שלנו......
-
@smk148 זה תגובה רשמית מנטפרי?
-
@ששלום ממש לא.....
קצת הגיגים.....
ערכתי -
פוסט זה נמחק! -
@ose_shalom זה לא מצחיק. זה לשמוע ולבכות איך מלכלכים על נטפרי בלי שום בושה ומעצור.
באמת חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@שופר זה שזו חוצפה אף אחד לא חולק,
מה שנשאר לנו זה רק לצחוק.................. -
נראה שזה הפך לטרנד, כולם נגד נטפרי, הבד"ץ (בטעות כמובן) והם..
זה רק מראה כמה נטפרי צובר תאוצה והם לחוצים, וגם היצר הוא השטן הוא מלאך המוות מתחיל להילחץ ומשרבב טעויות בהדפסות רשמיות.זה מחייב אותנו להיכנס לכוננות ספיגה מבחינת ההתקפות ולהתנדב להילחם בזה ע"י שיכנוע חדשים והפרכת השקרים וכדו'.
בהצלחה לנו. -
@חבר אזהרה אחרונה!
-
@אורי כל זמן שהיא אומרת כך אמרו לנו הלקוחות אתה לא יכול לתבוע אותה, כי היא לא אומרת מידיעה, אלא מדברת בשם הלקוחות, אין על מה לתבוע פה, לך תחפש את הלקוחות האלו שסיפרו.
-
@רחמים בההקלטה השניה (שהייתה ראשונה) אין "אמרו לנו". מי שעשה את ההקלטה היה כ"כ מבולבל מהנחרצות שלה שהוא שאל אותי מה באמת התשובה לכל הפרצות, וזה למרות שהוא ידע שהם מלכלכים!
-
@רחמים
לא בטוח שאתה צודק.
תשאל עו"ד.
זה היה הוצאת דיבה לכל דבר ולא נראה שלהוסיף מילים כאלו פוטרים מכל הזיופים השקרניים וחסר כל בסיס שאמרו על מתחרת.