מנב"ס בהוט נט
-
-
@smk148 זה פיתרון מיוחד של אר-אל.
אין אותו אפילו ב019, ולכאורה לא יהיה גם בהוטנט. (השערה שלי)הגמישות - זה בעצם אחד היתרונות של אר-אל.
-
-
@smk148
לכאורה זה לא אפשרי בהוטנט,
לגבי RL אני מציע ל@clickone למחוק / לערוך את מה שכתוב שם מסיבות חוקיות,
תוכל לפנות לRL,
הדרך המקובלת היא לעשות 2 תשתיות עם פקודת ניתוב מקומית בראוטר / מחשב ליציאה דרך המנבס לכתובות שלהם.
...........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
- אני מקווה שאתה יודע שאני לא מוחק / משנה תגובות שלי אא"כ מי שזה נוגע לו ביקש במפורש. (מה שכן, אני דיי משתדל לעמוד מאחרי מה שאני כותב)
- אין בזה כל בעייה חוקית. (ואתה מוזמן לבדוק זאת)
- אם כבר מדברים, מצד הכללים היבשים של מנב"ס, גם מה שהצעת בעייתי מאד. ומוסד צריך להקצות מחשב ספציפי מיועד רק לצורך זה (ועוד כמה דברים שאין לי כח לכתוב עכשיו כי הם שטות מוחלטת של משרד החינוך. [הם הופכים את העולם על אבטחת מידע, אבל לא אוכפים משהו בסיסי, פתק מודבק על המסך עם שם משתמש וסיסמת כניסה למנב"ס])
- הגמישות של אר-אל היא החוזקה שלו כיום. וזה לא מתבטא רק במנב"ס...
-
אני ב019 עובד לי מצויין וגם קיבלתי שירות מצויין מסוכן בירושלים בשם זאב (הוא כאן בפורום?). אבל שמעתי מחברים על RL. הבנתי מהם שRL יש לו שירות מצויין ואישי כמו שציין @clickone
-
@benaharon כן הוא כאן בפורום.
הכינוי שלו הוא @frize37
עושה עבודה מצויינת. (כאן המקום להזכיר את @zeevgros שהוא גם סוכן מצויין של 019 - ויש את @957 שכבר הגיב וגם הוא סוכן של 019) -
-
@clickone אמר במנב"ס בהוט נט:
- אני מקווה שאתה יודע שאני לא מוחק / משנה תגובות שלי אא"כ מי שזה נוגע לו ביקש במפורש. (מה שכן, אני דיי משתדל לעמוד מאחרי מה שאני כותב)
- אין בזה כל בעייה חוקית. (ואתה מוזמן לבדוק זאת)
@clickone לבקשתו של רונן , הוא אמר לי שברגע שזה יתפרסם הוא יאלץ להפסיק לעשות את זה,
בחברה הקודמת בה הוא עבד קיבלו תביעת ענק על זה,
-
@957 יש לרונן את המייל שלי + הטלפון.
וכמובן @בן-של-מלך כאן ויכול לכתוב לי במייל / באישי. (ממתין להם אם כן)אני חוזר על זה שאין בזה בעייה חוקית. (מכיר את התחום לעומק)
זה ששלחו תביעת ענק לא אומר כלום, כמו שאתה יודע. (יותר בשביל להפחיד) -
@clickone
לי בכל מקרה אין בעיה אישית עם זה ,
-
שבוע טוב
אני לא יודע האם הוט מאושרים לעבוד עם מנב"ס
אוכל לבדוק את זה בעז"ה מחר -
@סים-כשר אני יחסוך לך...
הוא לא מאושרים.
רק בזק בינ"ל זכתה במכרז שלהם.
שאלו כאן אם יש לך פיתרון כמו אר-אל. -
נכון לעכשיו לא
-
האמת שאני לא מכיר את הפתרון ככה שאני לא יודע האם אני יודע לעשות אותו
אם מישהו יודע לכווין אותי ננסה -
@סים-כשר
לעת עתה אין לך יכולת. -
@clickone אמר במנב"ס בהוט נט:
@סים-כשר אני יחסוך לך...
הוא לא מאושרים.
רק בזק בינ"ל זכתה במכרז שלהם.לא מדוייק כי גם ד' מינים' קיבלו אישור וחבל שחברות נוספות לא מקבלות
-
@חסידיש אמר במנב"ס בהוט נט:
לא מדוייק כי גם ד' מינים' קיבלו אישור וחבל שחברות נוספות לא מקבלות
אתה בטוח?
-
פוסט זה נמחק! -
@חסידיש האם אתה יודע על מישהו שנמצא שמה ושזה עובד אצלו, אישית דיברתי איתם על הנושא, ממה שהבנתי הפתרון שלהם היה 2 ראוטרים ו2 מחשבים א' עם ספק שלהם והשני עם ספק של 014, ועל זה אומרים 'מוחל טובות'.