אתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים
-
ושאלו אותי למה כולם עוברים לנטפרי
וכל הקהילות מצטרפים לנטפרי
אני מתאם עם המנכ"ל פגישה
ואציין לו אחת לאחת את מעלות נטפרי
אני מקווה לאגיע למצב שהם יהיו באותם מצב כמו נטפרי או אפילו יותר
כך שיהיה פתרון נוסף ואולי תחרות
נותנים סיכוי?
-
חברה שרואה את הכסף ולא האידיאל מול העיינים שלה תמיד תעגל פינות כדי להרוויח יותר, לדעתי אין הרבה סיכוי, חוץ מזה שתחרות עושה טוב כשהיא בין 2 חברות עם מטרת רווח ולא כשהיא נגד עלמ"ר
אגב, גם הצגת השאלה בפורום פה, קצת צורמת לדעתי.. -
האינטרס של נטפרי כהצהרת המקימים היא אך ורק הצלת נפשות כך שאין כאן שום צורמנות
-
@משה-זוכמיר לא יודע למה אבל אני גיחכתי.. אח"כ המצב קצת החמיר וניראתי בערך ככה:
אני עדיין לא יודע למה, בדקות אלו אני מנסה לאבחן מה גרם לזה.לענייננו, הלוואי, שיהיה בהצלחה.
-
אני מכיר את שדרת הניהול שלהם, ואף נפגשתי אתם בעבר.
מה שיש לי לומר לך אחרי כל הדיבורים איתם הוא, שחבל לך על הזמן.
אגב, יש בידי מייל מתאריך 4 ביולי 2011 ששלח @magicode לאחד המנהלים שם עם הצעה להקים סינון על בסיס הרעיון של נטפרי כהיום. כולל גם הצעה לעזור להם בזה.
עד היום הוא לא קיבל מענה (אפילו שהוא כתב לו בסיום המייל: נ.ב. תגיבו גם תגובה שלילית).
אם הם רוצים לשקול לעשות סינון כמו נטפרי, שיתחילו עם זה של לענות למה ששולחים להם ואח"כ נמשיך לדון.
-
@משה-זוכמיר הבעיה היא כאשר הם מפרסמים שכביכול אצלם הכל נקי ויש רובוטים ויש גם סינון אנשי והציבור מתפתה ללכת אליהם, ובנוסף גם מלכלכים על נטפרי, הם מנצלים את הרעיונות החדשניים של נטפרי כדי למשוך לקוחות אבל לא מיישמים אותם בפועל.
דומים הם לאותו עורב שתלש נוצות מאיזה תוכי, ותחב אותם לעצמו בכנפיים, עד שהפך כולו לצבעוני ויפה, עד מתי זה החזיק מעמד? עד שהוא ניסה לעוף וכל הנוצות הצבעוניות עפו להם...
לא נראה לי שיש סיכוי לתקן אותם. וגם עצם הגישה שלהם שהאדם עצמו קובע לעצמו את דרגת הסינון נוגדת את עיקר הדין. -
הם לא מחפשים דרכים לשפר את הסינון שלהם, הם מחפשים דרכים איך לבלוע את הדבר הזה שנקרא "נטפרי",
@משה-זוכמיר , מנסיון - לא שווה דלק-זמן.
כל מה שהם חותרים זה איך גורמים ללקוחות "לחשוב" שאנחנו טובים מנטפרי, או מה תרצה בתמורה לכך שתצרף אלינו לקוחות, זה מה שהם עושים באינספור ישיבות הנהלה ופגישות עם קהילות,
הם פנו גם אליי בבקשה שאשווק את ה"סינון" שלהם, משהצגתי בפניהם את הכשלים החמורים שלהם, הם אמרו אולי נתן לך עמלה גבוהה יותר?, וד"ל.
אני חושב שהציבור מצביע ברגליים,עם זאת אני חושב שאחד המאפיינים המרכזיים של נטפרי ובעיקר @magicode זה הצניעות וידוע שמים שקטים חופרים עמוק... אין צורך להתלהם, להתרגז, לדון, נטפרי זו דוגמא שעם כוונות טובות ואמיתיות אפשר להגיע רחוק רחוק ועוד היד נטויה, מבלי לערב אמוציות, פוליטיקות, מריבות, תחרות,
.......................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
אני חדש בתחום... מי זה ארבעת/שבעת המינים, האם זה בלשון סגה"נ?
בכל אופן באמת ייתכן שכדאי לנט פרי להגיע ליותר המלצות של רבנים עסקנים וארגונים.
וליצור אולי 2 סוגי סינונים- כמו שיש עד עכשיו שהכל פתוח חוץ ממה שלא (שכמובן זה הרבה מאוד) וכל אחד מגדיר את מה שהוא רוצה
- סינון מחמיר ביותר שלא שייך לפתוח אתרים סתם וזה יהיה עם מותג נפרד לגמרי. כמו שיש רימון ויש אתרוג...
ולא תיהיה בחירה לעבור מסלול איך שרוצים רק על ידי הספק יוכלו לעבור למסלול אחר.
ניקח לדוגמא את אוקיי מייל של נתיב-טריפלסי, יש להם רק מייל לבד ולא שייך משהו אחר ויש גם כתובת דואר ייחודית שכולם יודעים שאתה במייל כשר, זה כמו הקידומת בטלפונים הכשרים.
בקיצור שיהיה מותג נפרד של נטפרי למסלולים מחמירים, וכמו שיהודי מגיע לאי והוא היחיד שנמצא שם והוא צריך 2 בתי כנסיות כדי שיהיה לו אחד שהוא לא נכנס...
-
@ww199ww לענ"ד ההערה שלך לא שייכת, היות שבנטפרי מה שסגור זה כי הוא לא טוב- ומי שרוצה להחמיר יש את נטפרי -קהילות ממילא אין לאן להגיע.....
-
אני לא מדבר ברמת האמת
אלא ברמת השיווק
כמו שיש לחברת חוגלה כמה מותגים בשוק וככה יש להם כמה זרועות להיכנס לשוק.
וזה בעצם מה שיש לחברות האחרות ואתה מרגיש שבחרת באחד מהם
כאן אתה בחרת נטפרי וכל השאר תעשה לבד... תצטרף לקהילה וכו' ואתה יכול להתחרט.
יש גם פסיכולוגיה שאדם רוצה שיביאו לו דבר מוכן ואין לו כוח להתאמץ לעשות הגדרות ועוד.
לפני פסח שמעתי שני בני אדם בחנות שאמרו זרקנו את כל החמץ ולא נשאר לנו חמץ לאכול, אז באנו לקנות חמץ
אותו הדבר אנשים דבר ראשון רוצים לסגור, ואח"כ אולי הם יפתחו.
ושוב אני יודע שעל פי האמת יש פה חסימה מעולה!!!
ואני מדבר על רמת שיווק כך לפענ"ד -
@ww199ww לדעתי, אין לנטפרי עניין לשווק את עצמם מי שמחפש סינון אמיתי איכותי ומקצועי ימצא.
כי אין משהו אחר.
מי שצריך עזרה בכל הטכניקה ימצא-דבר ראשון צריך לרצות.
ומי שמחפש תירוצים גם ימצא. -
יש פער בין חברה שרוצה לשווק משהו ומצאה את התחום כתחום ששווה להשקיע בו.
שהאנרגיות מופנות לשיווק. ובכדי שיהיה מה לשווק, עושים גם סינון.לבין אלו שרוצים ע"פ השקפת העולם שלהם לתת פתרון טוב יותר ואת האנרגיות משקיעים בלשפר את הסינון.
-
-
@משה-זוכמיר
לא הייתי קונה תפילין [להבדיל אלף אלפי הבדלות] אפילו עם הכשר, בחנות חילונית הממוקמת ברחוב דיזינגוף או קניון מלחה, וד"ל. -
מנסיון שלי ההבדל בין חברה עם יראת שמים לכזאת שהיא לא, מה קורה כשאין אפשרות לסנן. חברה אחרת תאפשר אינטרנט פרוץ - כי אין ברירה ואי אפשר בלי אינטרנט. ננטפרי אם אין סינון אין אינטרנט. נקודה.
סולם הערכים של נטפרי זה קודם כל תורה ואחר כך עולם הזה ולא עולם הזה שצריך להסתדר איכשהו עם התורה! -
@ww199ww אמר באתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים:
אני חדש בתחום... מי זה ארבעת/שבעת המינים, האם זה בלשון סגה"נ?
חשוב על חברות 'סינון' אחרות שמתאימות לתיאור.
- כמו שיש עד עכשיו שהכל פתוח חוץ ממה שלא (שכמובן זה הרבה מאוד) וכל אחד מגדיר את מה שהוא רוצה
- סינון מחמיר ביותר שלא שייך לפתוח אתרים סתם וזה יהיה עם מותג נפרד לגמרי. כמו שיש רימון ויש אתרוג...
ולא תיהיה בחירה לעבור מסלול איך שרוצים רק על ידי הספק יוכלו לעבור למסלול אחר.
אני לא מביע דעה של ההנהלה וכדו' כי אני לא יודע אותה.
אבל כל מי שמדבר איתי על הנושא, אני מתאר את 'נטפרי' כסינון שדוגל בכך שעל אותו המסך יכולים להסתכל הת"ח הכי גדול והעובד לפרנסתו בלי שום הבדל, אין סיבה לחסימה/פתיחה אישית, התורה מחייבת את כולנו אותו דבר.
יש אולי רצון למזער שימוש שלא לצורך וזה אפשרי ע"י ה'הקהילות' וכדו', אבל הסינון הוא לעילא ולעילא בלי דרגות ובלי זריקה לכלבים בסגנון 'אין בעיה נפתח לך אבל העבירה עליך' (כמובן תשלח לנו מייל שאתה מודע לכך שיתכן וכו')......
-
יש דברים שאפשר להתפלסף עליהם כמו, מה הבעייה באינטרנט? האם ההתמכריות? יותר מדי ידע שחלקו לא אמין,? ידע רפואי שרק מלחיץ יותר מדאי. וכו' וכו'
אבל לנטפרי הרי אמור להיות עניין להיות משווק מכמה סיבות
- אם כולם ילכו לנטפרי אז הצלנו יותר יהודים. והרבה הרי הולכים לפי כולם...
- לכאורה ורק לכאורה, כמה שיהיו יותר בנטפרי, אזי העמותה או איך שתקראו לה, תרויח יותר כסף להחזקתה, וכן יותר היחשפות וממילא יותר תרומות.
- בימים האחרונים עיצבו כאן חתימה למייל עם פירסום נטפרי, זה לדוגמא : שיווק.
תודה
-
@ww199ww אתה מתמקד בטפל.
ברור שמשתמשים בשיווק. וברור שנטפרי צריכה כסף. אבל בשביל מה היא צריכה אותם, זאת השאלה.
נטפרי נוסדה כדי לתת סינון איכותי שמתאים לכלל הציבור החרדי. בשביל זה היא צריכה כסף, בשביל כסף צריך לקוחות, ובשביל לקוחות צריך פרסום ושיווק.
חברות אחרות שנוסדות בשביל כסף, צריכות לקוחות, ובשביל להשיג לקוחות צריכים שיווק ופרסום. איכות הסינון פשוט יורדת מהמשוואה. -
אני לא יודע אם רק לי זה צורם אבל כל הזמן אומרים שמלכלכים על נטפרי.
אבל גם כאן בפורום מלכלכים על הסינונים האחרים.
סתם נקודה למחשבה!מה זה שבעת המינים?
חסימה? -
@מיסטר-מ אתה שקוף!
חבל על הזמן שלך.