מדבקה למחשב
-
@magicode ואיך תוודאו בהסרת הווייפרי שהמדבקה גם הוסרה ??
-
@למדן-וידען אני לא חושב שצריך להשתגע בשביל זה.
סה"כ צריך לדאוג שלא כל מי שירצה להכריז כשר אני יוכל בקלות אבל אחד שבאמת כשר היה ובשביל לחזור להיות לא כשר משלם 100 שקל כמה כאלו יש? נו אז יהיו כמה עם מדבקות למרות שזה לא אמיתי.
העיקר שהאמינות של המדבקה תשאר וזה קורה כשא"א להשיג את המדבקה סתם. -
@aiib למה לתת לטמא לפשוט את טלפיו
-
@דברים-בטלים הכל נושא כמה חשוב להשקיע בזה.
אם יש לנטפרי זמן מיותר יש מספיק דברים שאפשר לעשות בזמן הזה.... -
@aiib נו אז אולי עדיף שלא יעשו כלל מדבקות ?!
-
@דברים-בטלים הרי גם המדבקות של אאוטנט אפשר להיות עם מדבקה באינטרנט פרוץ !!
-
@מעמד אכן כך ולכן אני לא 'חושד' במישהו עם מדבקה שיש לו אינטרנט כשר בלי בדיקה בפועל..
אני לא מבין את התועלת במדבקה בפרט לא אם צריך להשקיע בהולוגרמה קשה לזיוף כשניתן בקלות יחסית לקבל מדבקה.
אדרבה, כשיש משהו שלא ניתן לזיוף זה נותן למתבונן מהצד שלא כ"כ מבין בזה (ורוב הציבור שלנו הם כאלו) הרגשה שכאן הכל כשר יותר מאשר אם הוא מבין שיכול להיות שהמדבקה מזוייפת.
@magicode לתשומת לבך. -
@שטייגניסט אמר במדבקה למחשב:
למחשב שלי יש מדבקה של אאוט נט שלא ניתנת להסרה ואין שום חשש של זיוף
אתה מתכוין שלא ניתנת להסרה אלא אם קורעים אותה? ואז אין לחשש להעביר?
בכל אופן (שאף אחד לא ישמע) אם תיהיה בערב ניתוקים עמוס באיזשהו בית כנסת.... אפשר לשים ידיים על ....
וגם במחשב שלי היה מדבקה לאחר ניתוק פיזי של הכרטיס רשת, ותוכנת נתיב שחוסמת את הדפדפן לגמרי, ומסיבות שונות הסרנו את התוכנה של נתיב (30 שקל) והמדבקה נשארה... ומיושר אישי הורדנו - גירדנו את המדבקה. -
גם באאוט נט מקיימים 'מזה ומזה אל תנח ידך'
יש את המדבקה שמפרסמת בגלוי על היותו מחשב כשר. ויש את החתימת מסך שמאמתת את עדכניות המדבקה. -
למיטב ידיעתי, באוטנט שמים מדבקה רק על מחשב שנחסם ע"י התוכנה שלהם וגם עקרו את הווייפיי פיזית, אכן התוכנה ניתן להסיר אבל עקירת הווייפיי נשארת לנצח, כך שאין להם חשש של מחשב עם מדבקה שהחסימה הורדה.
-
@שלו' להשיג אנטנה חילופית בכמה גרושים הרבה יותר קל מלאפס את המחשב עד מחיקת התוכנה.
-
@שלו'
כרטיס רשת .מתחבר בUSB -
@שלו' אמר במדבקה למחשב:
למיטב ידיעתי, באוטנט שמים מדבקה רק על מחשב שנחסם ע"י התוכנה שלהם
אצלנו היה ערב ניתוקים ולי היה את אוקימייל והנציג במקום באמת לא רצה לתת לי מדבקה כי כנראה הוא חשב כמוך אבל באאוטנט אמרו לי שאם ישי לי תוכנה של נתיב אני יכול לקבל מדבקה כזו וזה נקרא שאני נקי.
-
@מעמד כנציג אאוטנט אני יכול להגיד לך שההנחיה הברורה וחד משמעית מההנהלה היא שלא לשים מדבקה אם יש למחשב אפשרות חיבור כלשהו, בין אם הוא מסונן, ובין אם הגישה חלקית בלבד (כגון אוקימייל).
יש שתי תנאים המאפשרים לשים מדבקה:- ניתוק פיזי של כרטיס הרשת.
- התקנה של אחת מהתוכנות שלהם.
-
@MacroShadow מה ההדגשה על תוכנות "שלהם"?
ואגב לי באמת היה אוקיימייל וחסמו לי הכל כולל אוקימייל , והטכנאי שם סידר לי את זה דרך האוטלוק, שלא היה לגמרי נחמד.
אבל את התוכנה כאמור אפשר להסיר בתשלום
ולהתחבר לרשת אפשר דרך הUSB עם טביזר מתאים -
@ww199ww אמר במדבקה למחשב:
@MacroShadow מה ההדגשה על תוכנות "שלהם"?
ואגב לי באמת היה אוקיימייל וחסמו לי הכל כולל אוקימייל , והטכנאי שם סידר לי את זה דרך האוטלוק, שלא היה לגמרי נחמד.
אבל את התוכנה כאמור אפשר להסיר בתשלום
ולהתחבר לרשת אפשר דרך הUSB עם טביזר מתאיםאחת מ יש להם כמה, יש תוכנה שלא ניתן להסיר אותה ללא פירמוט המחשב.
שלהם לאפוקי תוכנת של גוף שלישי כגון נתיב (אם כי בראשית דרכם הם השתמשו בתוכנה של נתיב). -
- התקנה של אחת מהתוכנות שלהם.
שלהם, הכוונה של אאוטנט או גם של נתיב או כל חברת סינון אחרת ?
כי אני דברתי עם אאוטנט בטלפון והנציג אמר לי שאם יש לי תוכנת חסימה אפילו של נתיב על המחשב אני יכול להדביק ! -
@magicode
אולי כדאי לפנות לגופי כשרות כמו רב לאנדו כי להם יש מדבקות ששמים על הבשר וכו' -
@IE אמר במדבקה למחשב:
@magicode
אולי כדאי לפנות לגופי כשרות כמו רב לאנדו כי להם יש מדבקות ששמים על הבשר וכו'?????????????????????????????????????????
-
@ww199ww תבדוק על מה הגבתי ואז תבין