אינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט
-
-
@IE קח בחשבון שהVPN לוקח לך 10 אחוז תעבורה בערך.
אבל אם זה ממש משמעותי, יכול להיות שהMTU שלך נמוך.אולי הורדת MTU?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4927059/code.613m/NetFree/down-mtu.bat
תוריד את הקובץ
אין לי עכשיו זמן לכתוב הוראות מפורטות, אבל הוא נותן לך את הרשימה של כל החיבורים שלך
אתה צריך לכתוב לו במדוייק את השם של החיבור VPN ואז הוא מוריד את הMTU שלו.
תבדוק אם זה עוזר. - יש לי מישהו שזה עזר לו, רק שכל פעם שהוא מתחבר הוא היה צריך להוריד את הMTU, אז הגדרתי לו בקובץ פיזית את שם החיבור בלי שאלות, וזה עובד לו בלחיצה כפולה בלי שאלות מיותרות. -
@IE אם קנית במחיר כזה יכול להיות מאוד שהבעיה בנסטיק. יש נסטיקים שעברו אצלי שלא שווה לשלם אפי' שקל. מאוד איטי.....
חוץ מזה שכדאי לך לדעת שגם אם תוכל להשתמש את סים של גולן בתוך נסטיק הם אמרו לי מפורשות שאם יש לך בעיה הם לא מטפלים, הם אמרו תעשה מה שאתה רוצה אבל אם יש לך בעיה אך תבוא אלינו בתלונות, אנחנו לא מוכרים את הסים בשביל נסטיק"... -
@IE
ג"א מהמר על סטיק איטי. רק שקובץ pdf עם 100 עמודים יכול להיות 500KB ויכול להיות 10GB.
אבל מה זה השם הזה שבחרת? -
@clickone החכמת אותי, לא הכרתי.
-
@למדן-וידען
כתוב 7.2 Mbps -
@5566NEWbrs
כאילו שלך יש שם יותר טוב?????????????????? -
-
אהה IE = INTERNET EXPLORER
-
@IE אמר באינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט:
@למדן-וידען
כתוב 7.2 Mbpsזה אומר שהוא 3G והמהירות שלו הוא עד 7.2 MB אבל למעשה עובד על 4-5
-
הסתכלתי קצת מה יש בשוק
ראיתי 4GB 100MGPS לפני מה שכתבת יש רק מקסימום 40MG האם זה שכותבים 100 סתם שקר?? -
@IE
100 מגה זה ברשת תומכת והרשתות בישראל מגיעות עד 42. -
הבנתי
כי אחרי זה ראיתי אפילו 300MGPS והיה לי יותר פליאה -
@5566NEWbrs
מה דעתכם על זה
link text -
@IE אתה יכול למצוא גם ביותר זול. הנה חיפוש מהיר.
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-usb-4g-lte.html?spm=2114.01010208.0.57.iWFpv9&site=glo&SearchText=usb+4g+lte&g=y&SortType=price_asc&groupsort=1&initiative_id=SB_20160809124308&shipCountry=il
לפעמים אפשר לדייק יותר. -
@IE
נשמע נחמד מאד, אבל תמיד כדאי לשאול מישהו שניסה, או שכדאי לחכות שיותר אנשים יקנו ויתנו בתגובות.
300 MB נשמע לי הרבה מדי וכדאי לבדוק את נתוני המפרסם.. -
@park
מה שיש שם ב11$ לא נראה לי נטסטיק אולי אני טועה??
מה בדיוק התכונת ליותר זול האם ל[זה של 17.99]?? אני רואה שאפילו לא אחד קנה את זה וגם לא מפורט שם MBPS. אולי גם MGHZ זה פרמטר למהירות אולי תסביר לי -
כרגע בארץ לא יעבוד יותר מ45MB. רק שיש בפוטנציאל של הנסטיק להגיע ל100-1500 מתי שבארץ יהיה כזאת מהירות....
-
@IE אמר באינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט:
מה בדיוק התכונת ליותר זול האם ל[זה של 17.99]?? אני רואה שאפילו לא אחד קנה את זה וגם לא מפורט שם MBPS. אולי גם MGHZ זה פרמטר למהירות אולי תסביר לי
התווכנתי ל25.
-
ראיתי את זה
אבל מה שאני שאלתי זה עולה עכשיו 29 וזה מבצע בדר"כ עולה כ50$ (אני לא יודע אם זה מבצע קבוע או מבצע אמיתית) אבל חשבתי שכדי להוסיף עוד 4 $