תמונות לא ראויות המובנות במערכת ההפעלה Windows 10
-
כמעט 90 צפיות בפוסט שהעליתי כאן, אבל אין אף הצבעה במשוב באפליקציית Feedback Hub - כמה חבל - הרי כל המטרה כאן היא מערכת הפעלה נקיה - ומי לא רוצה כזה דבר?
-
@jewel הלינקים לא נתנו לי כלום.. אין תגובה.
סורי -
הכל שם באנגלית בלי להבין אי אפשר
-
@למדן-וידען : זה המסך שנפתח בלחיצה על הקישור
-
@ww199ww
תרגום הקישור: https://aka.ms/e90ky2
"אנא הסירו תמונות פוגעניות מהרקעים לשולחן העבודה ומסרטוני ההסבר לאפליקציות – המובנים מראש במערכת ההפעלה.
אל תתנו יד למגמה העולמית של איבוד הצניעות.
אנו לקוחות מכובדים, ואתם מחוייבים לכבד את רגשותינו.
אפשרו לנו לראות מה שנרצה – ולא מה שלא.
הפרידו עסקים משטויות בפלטפורמות שלכם."תרגום הקישור: https://aka.ms/Xgobxo
"Microsoft חייבת לאפשר למשתמש להסתיר את תמונות האריחים בחנות ובשאר האפליקציות.
תמונות אלו פוגעות בנו כאנשים מוסריים.
אנא כבדו את לקוחותיכם ותנו להם ליהנות ממוצריכם – אפשרו לנו לראות מה שאנו רוצים ולא מה שלא -זהו המפתח להצלחתכם." -
@jewel
תכל'ס על מה ללחוץ? על האופן? (פתח) -
@ww199ww
בתמונה ששלחתי קודם - לוחצים "פתיחת קישור". -
@jewel כשפותחים את הדף מיד קופצת הודעה "פתח את מרכז המשוב". אישרתי. מרכז המשוב ביקש ממני להתחבר עם חשבון מיקרוסופט שלי. אישרתי. מכאן לא זז כלום. נראה לי שמרכז המשוב חסום בנט פרי....
-
@administrators
מנהלים נכבדים,
האם אפליקציית מרכז המשוב (feedback hub) ב-Windows 10 חסומה בנטפרי? -
@jewel אמר בתמונות לא ראויות המובנות במערכת ההפעלה Windows 10:
כמעט 90 צפיות בפוסט שהעליתי כאן, אבל אין אף הצבעה במשוב באפליקציית Feedback Hub - כמה חבל - הרי כל המטרה כאן היא מערכת הפעלה נקיה - ומי לא רוצה כזה דבר?
קח בחשבון שכדי להצביע צריך גם ווינדס 10, ולהרבה כאן יש 7 (לי לדוגמא...)
-
אצלי ב10 לא עובד לי
-
@jewel אני לא מבין, אתה משתמש בלי נטפרי ומדבר על תמונות נקיות?
-
@למדן-וידען למה לרדת לקטע האישי? אם הוא צודק ולכאורה הוא צודק ויש דרך טיפול מה אכפת לך מה הוא עושה בעצמו?
חוץ מזה לפעמים מותר גם לדון לכף זכות אולי זה במחשב אחר ולא האישי שלו ובמחשב הזה אין לו אפשרות כלל להתקין נטפרי?
אני סתם חושב שלתועלת הפורום צריך להיזהר שלא להתקיף בנושאים אלו כי בסופו של דבר כל חבר בפורום מוסיף לאיכות הפורום ומי יודע אולי גם הם יצטרפו בסוף מה גם שחלקם נכנסים לפורום לגשש לפני מעבר.
בתקווה להבנה. -
@aiib אתה אמור להכיר אותי מספיק זמן בשביל להכיר את סגנון הכתיבה שלי.
אני יודע את כל הנ"ל, ובכ"ז כתבתי, תלוי מה מטרתו של הגולש. -
@למדן-וידען
שבוע טוב וחודש טוב!
הרקעים לשולחן העבודה, המגיעים מובנים במערכת ההפעלה, אינם קשורים לגלישה באינטרנט, וכן גם סרטוני ההסבר לאפליקציה ותמונות רקע באפליקציות מסוימות - תמונות פסולות אלו נמצאות איתך במחשב גם ללא חיבור לאינטרנט...ולכן, ביקשתי דרך פורום זה שיכתבו לחברת Microsoft (מיקרוסופט) משובים על כך כדי שהחברה תאפשר לכל משתמש מה לראות ומה לא - על פי השקפת עולמו (ולא לשים תמונות אלו כברירת מחדל במערכת ההפעלה).
מערכת ההפעלה Windows 10 מותקנת (או תותקן) כמעט בכל מחשב בעולם - כולל בישיבות, בהוצאות ספרי קודש ובמקומות שבהם יש יהודים יראי שמיים - לא נסכים למצב שבו נפעיל מחשב וניתקל בתמונות לא ראויות שהותקנו מראש במערכת ההפעלה.עד כאן לגבי מחשב מנותק מאינטרנט.
לגבי מחשב המחובר לאינטרנט - היות וחברת Microsoft וחברות נוספות כמו GOOGLE, מכוונות את השימוש במערכות ההפעלה שלהן דרך חנות אפליקציות (Store), ובעתיד יגבר השימוש במושג הנקרא "חנות" במערכת הפעלה - יש לדרוש מהן להציג חנות אפליקציות עסקית - רק לצורכי עבודה ודברים רציניים, ללא עירוב של בידור בחנות זו.
-
@למדן-וידען מחיפוש בפוסטיו האחרונים של האמור לא מצאתי כל פגם.
אבל אם אינך עושה זאת מחוסר מחשבה איני מתערב כלל. -
הסיכוי שמיקרוסופט יתייחסו לבקשה היא לא אפשרית כלל.....
אם הם יעשו זאת הם יתפסו כמדירי נשים, וזה דבר שבשום אופן לא יסכימו לו כיום!
אבל הסיכוי שיהיו אנשים שכרגע יחפשו את התמונות בווינדוס 10 הוא כמעט ודאי.
וחבל. כל הפוסט הזה היה מיותר מלכתחילה.
ועל כך נאמר חכמים הזהרו בדבריכם. -
@park אמר בתמונות לא ראויות המובנות במערכת ההפעלה Windows 10:
הסיכוי שמיקרוסופט יתייחסו לבקשה היא לא אפשרית כלל.....
אם הם יעשו זאת הם יתפסו כמדירי נשים, וזה דבר שבשום אופן לא יסכימו לו כיום!
אבל הסיכוי שיהיו אנשים שכרגע יחפשו את התמונות בווינדוס 10 הוא כמעט ודאי.
וחבל. כל הפוסט הזה היה מיותר מלכתחילה.
ועל כך נאמר חכמים הזהרו בדבריכם.ועל זה נאמר 'הוצאת לי את המילים מהמקלדת', מהרגע הראשון זה מה שעבר לי בראש.
-
@ayys613 @park
מדוע תעסקו בסטטיסטיקה ובסיכויים - אם אני אומר שיש תמונה גרועה באיזשהו מקום - אני מעודד אדם להסתכל בה - ממתי? אם אותו אדם לא שולט בעצמו - מה אני אשם?הפוסט עוסק בבקשה מהחברות לתת למשתמש להחליט לראות מה הוא רוצה ומה לא - ולא שייקבעו לו זאת מראש במערכת ברירת המחדל - לא גברים, לא נשים - גרפיקה פשוטה ועדינה ומי שרוצה להוסיף תמונות ימצא כבר את הדרך - אך על חברה המשרתת מגוון לקוחות בינלאומי לכבד את כולם.
יש קו גבול מסוים - המקובל בכל החברות הנאורות.
הידעתם - גם בכנסת (הפרלמנט) יש קוד לבוש - ובאיזה לבוש אין להופיע!
-
פוסט זה נמחק!